Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

allah cızırtını vermeyeeee kısss bide hamile deilsem netcez :)) öle hemen adını koymayalım :) bide olmassa kötü oluruz yokmuşgibi davranalım :))))

bakalımmm hayırlısıı artıkın kıssss çıkar inşallahhhhh bakalımmmm üşeniorum şimdi eczaneye gitmeye :))) sen alda bana gönder heleee :))

ay ben bu ay sabır timsaliydim kendime şaştım da
sen benden de azimli çıktın
Kızzzzzz ne üşenmesiiiiiii
ver adresi alıp getircem heeeeee

kıssss yok öyle bşi daha beni umutlandırmayın bak sonra bi çökerim fena çökerim :))

aman ne çökücen hayatım yaaaaaaaaa, aylar çuvala mı girdi
bak çöktük mü ayaktayız kırmızı mırmızı yaşayıp gidiyoruz
ama bu son önümüzdeki ay bir daha görmiycem şu rengi!!!!!!!!!!!!!!

ay ben bu ay sabır timsaliydim kendime şaştım da
sen benden de azimli çıktın
Kızzzzzz ne üşenmesiiiiiii
ver adresi alıp getircem heeeeee
:)))
olmassssbenim cebimde akrep var :)) elimi cebime sokamıorum :))) şaka bi yana kocam istemio test sonucunu bekliyelim dio bende onu kızdırmıyım şimcikkk

Harbi yaaaa
yürü kızzzz gidiyozz başka türlü olmıcak
bugün bu halayı çekecezz kızım yok öyle haftaya maftayaaaaaaaaaaa

he ya gidek kız başka türlü olmıycak bu görecem ölmeden o çift çizgiyi bende şunlara bak tam sopalıklar tammm valla
gel kız biz çekelimm aldım mendilimi tut parmamı haydee bursalımısın kadifeli gelinn yandann yandannn ohhhhhhhhhh

Ooooooohhhh yandan

Ver bakem köççük parnaaağnı

aşşaaağdannnnnn yukardannnnnn

Harbi Bursalıyı da kaptın kızz hadi iyisinnnnn

grupanyada şelelede balık kampanyası var aldım gelince gidecem alın kız bulvarda oturan varmı?

Misi dekini mi diyosun ben görmedim o hangisi yaa

gidek vallaaaa cumartesileri boşum ben o gün gel kızz

bulvara en yakın hülya oturuo bende çok uzak sayılmam

merhabaaa hatunlarr..... berbat birgünn çokkkk yoğunummmmmm

tansell noluyozz yavrum ya ne bu şimdi kız 7 haftalıkken falan bulantım başladı bnmde. hem herkeste aynı olcak diede bişi yok. olumsuz düşünmek yok sağlıkla alcan bu sefer bebeğini kucağına.

oohh maşallahh nazar değmesin.....

kristalimm halen neyi bekliyon ya biz kutlamayı yaptık bile.
büyüdü bnm pıtırcığım teyzesi çok şükür. allahım korusun tüm bebeişleri ve annelerini.

dua noldu kızlar heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ses çıkmıyor

haticem 100 daha aldım senden 512 bn okudum. toplamda 1612 şuanda. başkada kimse okumuyoo galibaaa ayy daralıyorum...

Saitabat nerde kızzzzzzz

allah canını almasın kestelde canım kestele giderken içine girme ama fabrikaların yanında çıkan yol var beton fabrikasının yanından git dümdüz şelale var buz gibi harika bir yer ben bayılırım oraya al kocacını git mis gibi hava bir helva yaparlar orda sırf onu yemek için bile gitmişimdir dene kampanyanın içindede var bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…