- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.661
günayyyddddddddınnnn .....:79::79:
ne güzelll ne güzelll bi hamiş daha varr... kristal hamilesin cnm sen niye tereddüt ettin ki? bnm ilk yaptığım testte varla yok arasında çıkmıştı. hemen kan testi yaptırdım değerm çok düşük çıktı ama çıktı. sabah idrarıyla yapmamıştım bide. hayırlı olsun tatlım....sabah sabah acayip bir enerji doldu içime...
günayyydınnn melekkk. yeni hamişler var maşallah en kısa zamanda diğer arakdaşlarda hamiş olcak inş. bu topic uğurlu kesinlikle.
zozdemirin tosun paşası geliyor. benmki henüz netleşmedi kaosa döndü valla. önce erkek gbi sanki dedi kendi doktorumz, başka doktor yok öle bişi dedi. son kontrolde kndi doktorumzda karasız kaldı ama bana bu sefer kız gibi geldi. çatlamak üzareyim meraktan allah hayırlısını nasip etsin inş.
bakalımmm hayırlısıı artıkın kıssss çıkar inşallahhhhh bakalımmmm üşeniorum şimdi eczaneye gitmeye :))) sen alda bana gönder heleee :))
oohh maşallahh nazar değmesin.....bu arada biz 15 haftayı bitircez kocaman oluyoruz bebeğim, göbeğim ve ben büyüdükce büyüyoz
kristalllll canım hamilesin hayırlı olsuuun
yokh melek lugesmaa günaydın kızlaar nasılsınız bakalım
kıssss yok öyle bşi daha beni umutlandırmayın bak sonra bi çökerim fena çökerim :))
kıs allah seni ne etmeye :)))))))) neysee peşi peşin oynaaa hamiş deilsem bilem oyna :)))kızımm ben yeni kuzucuğum geliyor diye iki göbek attım sen hala ne diyosun yawww
bakalımmm hayırlısıı artıkın kıssss çıkar inşallahhhhh bakalımmmm üşeniorum şimdi eczaneye gitmeye :))) sen alda bana gönder heleee :))
:)))
ay ben bu ay sabır timsaliydim kendime şaştım da
sen benden de azimli çıktın
Kızzzzzz ne üşenmesiiiiiii
ver adresi alıp getircem heeeeee
arızamısın kızım sen ver çabuk adresi sendeyim
Harbi yaaaa
yürü kızzzz gidiyozz başka türlü olmıcak
bugün bu halayı çekecezz kızım yok öyle haftaya maftayaaaaaaaaaaa
he ya gidek kız başka türlü olmıycak bu görecem ölmeden o çift çizgiyi bende şunlara bak tam sopalıklar tammm valla
gel kız biz çekelimm aldım mendilimi tut parmamıhaydee bursalımısın kadifeli gelinn yandann yandannn ohhhhhhhhhh
Ooooooohhhh yandan
Ver bakem köççük parnaaağnı
aşşaaağdannnnnn yukardannnnnn
Harbi Bursalıyı da kaptın kızz hadi iyisinnnnn
grupanyada şelelede balık kampanyası var aldım gelince gidecem alın kız bulvarda oturan varmı?
aksamdan berı aklıma takıldı kendımı yemeye basladım sanırım bıraz arastırdımda daha erkenmı bılmem ama benım mıgdem hıc bulanmıyor kızlar buda benı urkutuyor aksam okudum saglılı bebekler mıgde bulanması yaparmıs korkum var benımde ılk gebelıgımde hıc mıgdem bulanmıyordu anlıyacagınız pacalarım tutustu kızlar
oohh maşallahh nazar değmesin.....
dua noldu kızlar heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ses çıkmıyor
Misi dekini mi diyosun ben görmedim o hangisi yaa
gidek vallaaaa cumartesileri boşum ben o gün gel kızz
bulvara en yakın hülya oturuo bende çok uzak sayılmam
Saitabat nerde kızzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?