- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.841
yok ama az gitmedik çıkışına kavgaya
kız anam babam aslen bende armutluluyum cogu akraba gemlıkte narlıdaa
ohooo döner bıçağıyla kavga eden benimdir :) nalbantoğlu mini kafe ahhhh
Pouhahaha,
Mini kafe mi ya kesin tanışıyoruzdur bi yerlerden en azından 1 kerede olsa görmüşüzdür birbirimizi
Patilada tostun 50 krş olduğu günlerdi beeeeeeee hey gidi hey,
O mini kafenin iğrenç dumanlı havasııııııııııııııı
ben pek sevmezdm orayı ama millete takılıp gitmişliğim olmuştur
Bi tane aptal şarkı makinası vardı, çok büyük icatmış gibi başından ayrılmıyodu kimse,
hahahah
patılamı aaaa ahh o patlı ahh genclıgım onda gectı vallahı halada oyle cok sık gıderım bende sevmezdım mını cafeyı ama arkadasların ısrarı uzerıne gıderdım aa ama bız buluş kafeye gıderdık kızlarla oktay dıe bırı sarkı soylerdı
günaydınn güzellerrrr....
canm bnde çok şişmiştim kilo almak deil aslında o bünyen uyum sağlamaya çalışıo. 2 ay sonunda normal haline dönersn. bnde biçok şeyimi giyemedim şuanda 4 ay içindeyiz hamilelik giyiyorum artık baya belirginlşti göbeğim. ilk başlardaki şişlik gaz vs. bide genişliyo vücut ondan kaynaklanıyo. yinede dikkat et aman fazla kilo alma. bn şuana kadr 2 kilo kadr aldım ama ilk aylarda felaket şişmiştim fos fos
kristal bebekk hakkında hayırlısı olsun cnm.
serpilll gelmedinmi hala çatladım meraktan...
hülya bugün nasılsın cnm durumundan haberdar et bizi.
yokh sen nasılsın biran önce zaman geçsede güzel haberler alsak sendende.
hamişler mfalcon ve tansel nasılsınız bebişler nasıl.
bize gelince grip olma yolunda hızla ilerliyoruz sanırım bugün dnuyorummmm resmen...:2::2:
sagol c anim ama bu sislikmi kilomu neyse canimi sikiyor ne kadar dikkat etsemde oluxior ya cinsiyet belli oldumu canim
kizlar nasilsiniz benim bebis tekmis ama kanamam hala devam ediyor dr-progestoran verdi sanirim uzun bir süre kullanacagim ne olur dualarinizi esirgemeyin benden
pouhahaha,
mini kafe mi ya kesin tanışıyoruzdur bi yerlerden en azından 1 kerede olsa görmüşüzdür birbirimizi
patilada tostun 50 krş olduğu günlerdi beeeeeeee hey gidi hey,
o mini kafenin iğrenç dumanlı havasııııııııııııııı
ben pek sevmezdm orayı ama millete takılıp gitmişliğim olmuştur
bi tane aptal şarkı makinası vardı, çok büyük icatmış gibi başından ayrılmıyodu kimse,
hahahah
Canım, aman dikkat et kendine dualarımız seninle
Umarım sorunsuz sıkıntısız atlatırsın..
patılamı aaaa ahh o patlı ahh genclıgım onda gectı vallahı halada oyle cok sık gıderım bende sevmezdım mını cafeyı ama arkadasların ısrarı uzerıne gıderdım aa ama bız buluş kafeye gıderdık kızlarla oktay dıe bırı sarkı soylerdı
Canım, aman dikkat et kendine dualarımız seninle
Umarım sorunsuz sıkıntısız atlatırsın..
kafkasın karşındaki yüksek olan kafemiydi canlı müzik vardı orada halay çekmeye gidiyorduk
aynen hatıcem oydu evet oktay soylerdı bız halay cekerdık hep allahım yaa le lelelelelel yapardık
kızlar şehreküstünde mavi yel diye cafe vardı hala varmı biliyormusunuz 13. Kattaydı orasını çok severdim ben
sagol canim ama korkuyorum iste
cinsiyet ögrenen varmi
varcanım evet hala var bende cok gıttım delılık olsun dıe asansore bınmeden cıktıgım gunlerı bılırım veee esımle ılk o kafede tanıstım ben ılk onu orda arkadas ortamında gormustumHatırası buyuktur bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?