Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ohooo döner bıçağıyla kavga eden benimdir :) nalbantoğlu mini kafe ahhhh

Pouhahaha,
Mini kafe mi ya kesin tanışıyoruzdur bi yerlerden en azından 1 kerede olsa görmüşüzdür birbirimizi
Patilada tostun 50 krş olduğu günlerdi beeeeeeee hey gidi hey,
O mini kafenin iğrenç dumanlı havasııııııııııııııı
ben pek sevmezdm orayı ama millete takılıp gitmişliğim olmuştur
Bi tane aptal şarkı makinası vardı, çok büyük icatmış gibi başından ayrılmıyodu kimse,
hahahah

Son düzenleme:

patılamı aaaa ahh o patlı ahh genclıgım onda gectı vallahı halada oyle cok sık gıderım bende sevmezdım mını cafeyı ama arkadasların ısrarı uzerıne gıderdım aa ama bız buluş kafeye gıderdık kızlarla oktay dıe bırı sarkı soylerdı

Ayyy orayada gitmiştim bi kere mor ışıklar taverna gibiydi ya
Şimdiki aklım olsa ah o zmn işte koyun gibi heryere gidiyoduk

sagol c anim ama bu sislikmi kilomu neyse canimi sikiyor ne kadar dikkat etsemde oluxior ya cinsiyet belli oldumu canim

kizlar nasilsiniz benim bebis tekmis ama kanamam hala devam ediyor dr-progestoran verdi sanirim uzun bir süre kullanacagim ne olur dualarinizi esirgemeyin benden

Yaaa bugün kimse yok hayırdır esma da gelmedi hiç hülyadan da haber yok, zuhal yok,
yok yok yok
hayırdır inşallah

Canım, aman dikkat et kendine dualarımız seninle
Umarım sorunsuz sıkıntısız atlatırsın..

hadiya illaki tanışmışızdır ozaman sabahtan akşama kadar ordaydık çünkü okuldan kaçar akşama kadar otururduk orda ne anlıyosak küçücük yerde merdiven altı he ya müzik seçerdim ordan Girişte merdivenin altında dururdu üst kata çıkardık biz

Canım, aman dikkat et kendine dualarımız seninle
Umarım sorunsuz sıkıntısız atlatırsın..

ne bileyim korkuyorum isten rapor da alip ayrilmadim dr da gerek duymadi
ama sagol bir tanem
cinsiyet ögrenen varmi

kafkasın karşındaki yüksek olan kafemiydi canlı müzik vardı orada halay çekmeye gidiyorduk

kızlar şehreküstünde mavi yel diye cafe vardı hala varmı biliyormusunuz 13. Kattaydı orasını çok severdim ben

varcanım evet hala var bende cok gıttım delılık olsun dıe asansore bınmeden cıktıgım gunlerı bılırım veee esımle ılk o kafede tanıstım ben ılk onu orda arkadas ortamında gormustum hatırası buyuktur bende

bendede anısı çoktur eski sevgililerimle orda buluşurduk :) çok güzeldir ya hele akşamları manzarası tam karşısında dükkanı vardı tepeden onu seyrederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…