Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Selam kizlar bebisimi gordum de geldim cok tatli el ayak filan cikmis ortaya kimil kimil olmus
Elini emiyordu teyzeleri

Selam kizlar bebisimi gordum de geldim cok tatli el ayak filan cikmis ortaya kimil kimil olmus
Elini emiyordu teyzeleri

ayy cnm benım darısı benım basıma ıns boyle hep guzel haberlerle gel ben elını emen bebeklere bayılırım yaaa

Darisi basiniza hayatim
Tanselcim hic dert etme midem bulanmiyo filan diye benim iki rkadasimda hamile hic bulanti kusma yasamadilar cok da sagliklilar masallah

inş canım inş oyledır beklıyorum ıste salı yı ama resmen catlıycam meraktan :85::85::85:

ayy cnm benım darısı benım basıma ıns boyle hep guzel haberlerle gel ben elinı emen bebeklere bayılırım yaaa

Ay sorma tatlim yaa ilk zamanlar yasadigim korkudan dolayi bugun bile korka korka gitim belki bebisim yeteri kadar buyumumemistir dedim ama oyle olmadi cok mutlu etti yavrucum annesini
Insallah sen de bu guzel ani yasarsin hayatim degisik bir duygu minicik erik kadar bisay ama donuyo elini emiyo kimildaniyo inanamiyor insan

ayyy cnm benımya cok guzel bı duygu olduguna emınım o erık kadar veletını yerım ben yaaaa cok tatlı alllahım herseyın hayırlısını ver hepımıze aslında zaman cok cabuk gecıyor ama ıste bekledıgın bısı olunca o tarıh hıc gelmıycek gıbı gelıyor bak 11. haftandasın ve ben okadar oldugum gunu gorcemmı dıyorum ama daha yenı hayırlıyorum beta nın 17 cıktıgı gunu yanı zaman aslında acımasız ve hızlı

kız bugun mılllet nerde ya sefık yok oldu zuhal yok lugesma bı var bı kayboluyor hulya hep aklımda rose yok kustumu mıllet bıze baska topıgemı dagaldılar anlamadım

Evet bugün çok sessiz, hayır olsun
Serfik sbh burdaydı ögleden sonra kayboldu
Diğerlerini bugün hiç görmedim nerdeyse

kızlar gebeyken grıp asısı vuruluyormu bılgsı olan bılgı versın esım vuruluyosa ılla vurduralım dıyor

Hiçbi fikrim yok canım, ama olmaz sanki..
Benimde aşım duruyor evde ama şuanda bile vurunmak istemiyorum yımırtalarıma fln zarar vermesin :)

Ben kaçıyorum canım iyi akşamlar yarın görüşürüzz

Hiçbi fikrim yok canım, ama olmaz sanki..
Benimde aşım duruyor evde ama şuanda bile vurunmak istemiyorum yımırtalarıma fln zarar vermesin :)

Ben kaçıyorum canım iyi akşamlar yarın görüşürüzz

gule gule tatlım evet 13 haftaya kadar sakının yazıyor optum

Kizlar selam size guzel haberler vermek isterdim ama maalesef hamile degilim sonuc negatif cikti hayirlisiartik kendimi uzmuorum zaten ekte niyetli deildim hersey olacagina varir....

güzeller nasılsınızz berbat birgündü bnm için çok yoruldummm... çok ypğundu gelemedim yanıbaşınıza. amma kaynatmışsınız hee....

randevu almaya gerek varmı bi akşam gideyim bende bide o görsün bakalım :) ben münibüs yolunda oturuyorum canım yakınız

haticem anlatıldığından gerçekten çok daha fazla. bizim kadar mutlu oluyo valla bebeği gördükçe. randevuya gerek yok cnm. salı ve perşembe günleri akşamları orda. ınterfılıte doktoru umutun. git sende kesnlkle bn çokkkk memnunum...

serpilcim allah en kısa zamnda nasip etsn inş.
Yaaa bugün kimse yok hayırdır esma da gelmedi hiç hülyadan da haber yok, zuhal yok,
yok yok yok
hayırdır inşallah

kız bugun mılllet nerde ya sefık yok oldu zuhal yok lugesma bı var bı kayboluyor hulya hep aklımda rose yok kustumu mıllet bıze baska topıgemı dagaldılar anlamadım

bnm pc hep açık ama giremedm bugün. çok yoğundum. bu topicği bırakmak gbide bi nyetm yok hiç bi güç bana buu yaptıramaz. ayy özledm valla sizler.

bu araada akşam bn pıtırcığımı gördüm kocaman olmuş maşallahh bebeğime allah nazarlardan saklasın. uyluk kemiği 2 cm şakaklarının arasıda 3 cm olmuş. nasıl mutlu oldum anlatamam. doktor cinsiyetine bakmak isteyncede döndü totosunu bize göstermedi. çatlayın meraktan dedi. herşeyimiz temz çok şükür.
hepinz öpüldünüz....

bu ayda geçsin bi bayramdan sonra bi akşam gidicem canım teşekkür ederim.sağlıklı olsunda kuzucuk ay ne güzel şeyler bunlar ya canım

iyi akşamlar kızlar

kızlar nasılsınız herkes iyi mi ? bugün adetin daha 9.günü olmasına rağmen 16 mm yumurtam olmuş bir tane, ctesi bidaha bakıcaklar kistleşmezse ovitrellei o gün vurdururlar. kistleşirse de bi tane de 9 mm var bu da çatlayabilir dediler, bakalım hayırlısı... takipteyiz, yumurta avı bu arada fındık fıstık badem bal süt götürüyorum valla sanki kendime bakarsam yumurtlara da bakıyormuşum gibi geliyor seviyorum sizleri öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…