- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.861
Selam kizlar bebisimi gordum de geldim cok tatli el ayak filan cikmis ortaya kimil kimil olmus
Elini emiyordu teyzeleri
selam kizlar bebisimi gordum de geldim cok tatli el ayak filan cikmis ortaya kimil kimil olmus
elini emiyordu teyzeleri
Ayyyyyyy pıtırcık yaaa :)
Teyzeleri yesin onuuuuu
Selam kizlar bebisimi gordum de geldim cok tatli el ayak filan cikmis ortaya kimil kimil olmus
Elini emiyordu teyzeleri
Darisi basiniza hayatim
Tanselcim hic dert etme midem bulanmiyo filan diye benim iki rkadasimda hamile hic bulanti kusma yasamadilar cok da sagliklilar masallah
ayy cnm benım darısı benım basıma ıns boyle hep guzel haberlerle gel ben elinı emen bebeklere bayılırım yaaa
ayy kıyamam ne güzel ya canım benim
Ay sorma tatlim yaa ilk zamanlar yasadigim korkudan dolayi bugun bile korka korka gitim belki bebisim yeteri kadar buyumumemistir dedim ama oyle olmadi cok mutlu etti yavrucum annesini
Insallah sen de bu guzel ani yasarsin hayatim degisik bir duygu minicik erik kadar bisay ama donuyo elini emiyo kimildaniyo inanamiyor insan
Hiçbi fikrim yok canım, ama olmaz sanki..
Benimde aşım duruyor evde ama şuanda bile vurunmak istemiyorum yımırtalarıma fln zarar vermesin :)
Ben kaçıyorum canım iyi akşamlar yarın görüşürüzz
Merhaba ,benim doktorum Kartal Umut Hastanesinde görevli Dr.Fatih Birol.'Süper Doktor' tanımı az kalır gibi geliyor onun için.Bence tanımlanamayacak kadar zeki,saygılı,sevgi dolu.Üstelik genç yaşına rağmen çok profesyonel.Onun yetişmesinde emeği geçen tüm hocalarına saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum.Ben sırf mükemmel sezaryen ameliyatımdan haberdar olun istedim.Eğer normal doğum yapsaydım da eminim harika bir doğum olacaktı.Fakat en ufak riski bile göze alamadığımdan sezaryen olmaya karar verdim.Doktorum tüm kararları bana bıraktı tabi kendi denetiminde.Bence idealist ve mesleğine aşık bir doktor.Harika bir hamilelik geçirdim.Doktorumun benim yağmur gibi sorularıma rağmen sabrı, çok net ve açık cevapları,anlayışı,bizimle paylaştığı heyecanı,bebeğimi beklerken en az bizim kadar sevindiğini görmem bana çok güven verdi.Sanki hamilelik sürecini o yaşamış ben sadece onu izlemişim gibi hissettirdi bana.sanki o doğurmuş bana hediye etmiş gibi.Hatta o kadar kendimi inadırmışım ki buna , doğumdan sonra uykusuz kaldığım bir gecenin sabahında hastaneye uğrayıp , çok yoruldum bunu iade etmeye geldim dedim.Espriyle karışık tabi.Ameliyatımın tamamı 30 dakika kadar sürdü.Annemin anlattığına göre beni ameliyathaneye aldıktan 10 dakika sonra bebeği , 20 dakika sonra da beni çıkarmışlar.Annem 1 saat sonra ayağa nasıl kalktığıma bebeğimi nasıl kucağımda taşıdığıma inanamadı.Pansuman yapılırken dikiş izlerini bulamadı.Gözle görülen hiçbir dikiş izim yok.Doktorum ameliyattan sonra beni hiç yanlız bırakmadı.20 dakika da bir yanıma uğradı.Beni hastaneden kendisi uğurladı.Öyle güzel bir estetik dikiş yapmış ki bu yüzden bebeği nereden çıkardığına akıl sır erdiremiyorum.Bu saydığım nedenlerden dolayı herkese canım doktorumu tavsiye ediyorum.Ben bu şekilde iki çocuk daha yapabilirim diyorum.Nasıl olsa bütün angaryalarla doktorum uğraşıyor..Allah ona sağlık versin.Onun doğum günü ulusal tatil ilan edilsin.
randevu almaya gerek varmı bi akşam gideyim bende bide o görsün bakalım :) ben münibüs yolunda oturuyorum canım yakınız
günaydın kızlar......
meleğimi gördüm rüyamda erkek gibi bir kızım vardı , teni bembeyaz , gözleri babası gibi kara , saçları annesi gibi kumral , kısacık ve küçük suratlı üzerinde pembe bir tulum ardı 2-3 aylıktı kucağımda gülücükler atıyordu bana öpüyordu beni , annesinin ufaklığına benziyordu kızım , içim kıpır kıpır sabahtan beri rüyasını bile görmek ne kadar güzelmiş , ölürüm ben ona yaaaa:):)
Yaaa bugün kimse yok hayırdır esma da gelmedi hiç hülyadan da haber yok, zuhal yok,
yok yok yok
hayırdır inşallah
kız bugun mılllet nerde ya sefık yok oldu zuhal yok lugesma bı var bı kayboluyor hulya hep aklımda rose yok kustumu mıllet bıze baska topıgemı dagaldılar anlamadım
Kizlar selam size guzel haberler vermek isterdim ama maalesef hamile degilim sonuc negatif cikti hayirlisiartik kendimi uzmuorum zaten ekte niyetli deildim hersey olacagina varir....
güzeller nasılsınızz berbat birgündü bnm için çok yoruldummm... çok ypğundu gelemedim yanıbaşınıza. amma kaynatmışsınız hee....
haticem anlatıldığından gerçekten çok daha fazla. bizim kadar mutlu oluyo valla bebeği gördükçe. randevuya gerek yok cnm. salı ve perşembe günleri akşamları orda. ınterfılıte doktoru umutun. git sende kesnlkle bn çokkkk memnunum...
serpilcim allah en kısa zamnda nasip etsn inş.
bnm pc hep açık ama giremedm bugün. çok yoğundum. bu topicği bırakmak gbide bi nyetm yok hiç bi güç bana buu yaptıramaz. ayy özledm valla sizler.
bu araada akşam bn pıtırcığımı gördüm kocaman olmuş maşallahh bebeğime allah nazarlardan saklasın. uyluk kemiği 2 cm şakaklarının arasıda 3 cm olmuş. nasıl mutlu oldum anlatamam. doktor cinsiyetine bakmak isteyncede döndü totosunu bize göstermedi. çatlayın meraktan dedi. herşeyimiz temz çok şükür.
hepinz öpüldünüz....
evet canım sağolsun :)) durmak yok yola devam devamda nolcak benim halim :)) kistmi oluştu acabaa:))hayırlısı neyse o canım ekim ayında umudumuz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?