Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

mrb kızlar ben de aranıza yeni katıldım sayılır genelde okumakla yetiniyordum.Bir kaç aydır reglim 25 günde bir olmaya başladı,en son 6 eylülde regli olduktan sonra korunmayı bıraktık ve ben büyük bir hevesle bebebk beklemeye başladım.Ekim 1-2 gibi regli olmam gerekiyordu ama olmadım.3 ekimde kan testi yaptırdım 1,20 çıktı negatif ama hala reglim gelmedi hiç belirti de yok,hamilemiyim değilmiyim anlayamadım.acaba değer yükselir mi diye de çok merak ediyorum.inşallah olur yaa ben çok heveslendim,15 aylık evliyim şimdiye dek hep korunduk.nasip olursa ilk bebek olucak dua edin benim için lütfeeeen...

günayddınnnnn........

Kizlar selam size guzel haberler vermek isterdim ama maalesef hamile degilim sonuc negatif cikti hayirlisiartik kendimi uzmuorum zaten ekte niyetli deildim hersey olacagina varir....

kristal bebek hakkında hayrlısı olsun cnm.

bu ayda geçsin bi bayramdan sonra bi akşam gidicem canım teşekkür ederim.sağlıklı olsunda kuzucuk ay ne güzel şeyler bunlar ya canım

iyi akşamlar kızlar

haticem mutlaka git çok memnun kalacaksın bnce eminim bundan.

canım nerelerdesn ya özlüyoruz valla seni. maşallah yumoşlarına inş bu ay bu kadr takip bebeğine kavuşturur seni. bn çatlatma iğnesi olarak pregly vuruluyordum. bulmk çok büyük dertti valla. ama dr özeellkle ondan istiyodu. kendine iyi bak. uğra arada yalnz bırakma bizi.

selin hoşgeldin. inşallah sende kavuşursun biran önce bebeğine. bikaç arakadaşında kanda başta negatif çıkıp sonradan pozitif olanlar var. bide ğer hap ile korunuyosan bıraktığında regl dönemn değişmiş olabilir. bikaç gün sonra bnce testi tekrarla. artık idrar testndede çıkması lazım. eczanedende bi test alıp yap bnce. hakkında hayırlısı olsun.

Kizlar selam size guzel haberler vermek isterdim ama maalesef hamile degilim sonuc negatif cikti hayirlisiartik kendimi uzmuorum zaten ekte niyetli deildim hersey olacagina varir....

Kristalcim hayırlısı olsun canım, önümüzdeki aya inşallah hep beraber hamiş kalcaz :)

Ahhh o pıtırcıkkkkkkk bi dönemedi bize doğru yaaaaahu merak ettik iyice gizemli bebişşş çatlatıcak bizi,
aman maşallah kendisi iyi ya önemli olan o, nasılsa görücez cinsiyetini de cnm

Canım yumoşların hayırlı olsun ne güzel takip edebiliyosun biz öyle bilmeden bodoslama yapmaya çalışıyoruz :)
İnşallaaah koskocaman olurlar veeeeee çatır çatır çatlarlar canım

Hoşgeldin aramıza canım, aynı benim gibi olmuşsun bu ay sende :)
O değer bendede çıktı 2 gün sonra geldi kırmızılarım, sen umudunu kesme önümüzdeki ay için burda çalışıyoruz hep beraber
Hayırlısı artıkk

Günaydınnnnnnnnnn Canlaaaaaaaaaaaar, hadi gelin özledim sizi:84:

Son düzenleme:
yokhhh günaydın tatlım.....

dünki yorgunluktan sonra bugn kendmi çok iyi hissediyorumm ben. akşam yemkten sonra babamız uyuttu bizi. saat 21,30dan sabah kadar uyumuşum deliksiz. düşün yani nekadr enerjiğim

bebeğim göstermiyo kendisini ya. doktorda dalga geçti vurıyım mı poposuna dönsün diyo sonrada ama sen şimdiden kıyamzsın bidahaki gelmenizde bakalım dedi.

Canım iyi olmuş dinlenmişsin, insan kendine geliyor şöyle güzel bir uyku çekince..
Doktorun dediği gibi bir dahaki sefere artık geç olsun güç olmasın demişler

Dün incir kürü yaptım, o incir suyu içilirmi ya içemedim ben iğrenç

günaydın kızlarr nasılsınız? bir kaç gündür doğru düzgün giremiyorum yoğnum birde babamız gitti ya biraz moral bozukluğu var ama herşeye rağmen biz çok iyiz çünkü bugün cumaaaaaaaaaaaaaa

günaydın canım, iyiyim çünkü dediğin gibi bugün cumaaaa bu bile yeter iyi olmak için

Sen nasılsın?

günaydın canım, iyiyim çünkü dediğin gibi bugün cumaaaa bu bile yeter iyi olmak için

Sen nasılsın?

dedim ya bizde çok şükür çok iyiz babamız uzakta ya onu özledik sadece biraz moral bozukluğu var ama olsun ALLAH'ma binlaerce şükür çok iyiz

kıscelerın nasılsınız kımsecıkler yok yok yıne topıkte puff yaa bende gıdeyım barı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…