- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.881
Kizlar selam size guzel haberler vermek isterdim ama maalesef hamile degilim sonuc negatif cikti hayirlisiartik kendimi uzmuorum zaten ekte niyetli deildim hersey olacagina varir....
bu ayda geçsin bi bayramdan sonra bi akşam gidicem canım teşekkür ederim.sağlıklı olsunda kuzucuk ay ne güzel şeyler bunlar ya canım
iyi akşamlar kızlar
kızlar nasılsınız herkes iyi mi ? bugün adetin daha 9.günü olmasına rağmen 16 mm yumurtam olmuş bir tane, ctesi bidaha bakıcaklar kistleşmezse ovitrellei o gün vurdururlar. kistleşirse de bi tane de 9 mm var bu da çatlayabilir dediler, bakalım hayırlısı... takipteyiz, yumurta avıbu arada fındık fıstık badem bal süt götürüyorum valla sanki kendime bakarsam yumurtlara da bakıyormuşum gibi geliyor seviyorum sizleri öpüldünüz
mrb kızlar ben de aranıza yeni katıldım sayılır genelde okumakla yetiniyordum.Bir kaç aydır reglim 25 günde bir olmaya başladı,en son 6 eylülde regli olduktan sonra korunmayı bıraktık ve ben büyük bir hevesle bebebk beklemeye başladım.Ekim 1-2 gibi regli olmam gerekiyordu ama olmadım.3 ekimde kan testi yaptırdım 1,20 çıktı negatifama hala reglim gelmedi hiç belirti de yok,hamilemiyim değilmiyim anlayamadım.acaba değer yükselir mi diye de çok merak ediyorum.inşallah olur yaa ben çok heveslendim,15 aylık evliyim şimdiye dek hep korunduk.nasip olursa ilk bebek olucak dua edin benim için lütfeeeen...
Kizlar selam size guzel haberler vermek isterdim ama maalesef hamile degilim sonuc negatif cikti hayirlisiartik kendimi uzmuorum zaten ekte niyetli deildim hersey olacagina varir....
güzeller nasılsınızz berbat birgündü bnm için çok yoruldummm... çok ypğundu gelemedim yanıbaşınıza. amma kaynatmışsınız hee....
bu araada akşam bn pıtırcığımı gördüm kocaman olmuş maşallahh bebeğime allah nazarlardan saklasın. uyluk kemiği 2 cm şakaklarının arasıda 3 cm olmuş. nasıl mutlu oldum anlatamam. doktor cinsiyetine bakmak isteyncede döndü totosunu bize göstermedi. çatlayın meraktan dedi. herşeyimiz temz çok şükür.
hepinz öpüldünüz....
kızlar nasılsınız herkes iyi mi ? bugün adetin daha 9.günü olmasına rağmen 16 mm yumurtam olmuş bir tane, ctesi bidaha bakıcaklar kistleşmezse ovitrellei o gün vurdururlar. kistleşirse de bi tane de 9 mm var bu da çatlayabilir dediler, bakalım hayırlısı... takipteyiz, yumurta avıbu arada fındık fıstık badem bal süt götürüyorum valla sanki kendime bakarsam yumurtlara da bakıyormuşum gibi geliyor seviyorum sizleri öpüldünüz
mrb kızlar ben de aranıza yeni katıldım sayılır genelde okumakla yetiniyordum.Bir kaç aydır reglim 25 günde bir olmaya başladı,en son 6 eylülde regli olduktan sonra korunmayı bıraktık ve ben büyük bir hevesle bebebk beklemeye başladım.Ekim 1-2 gibi regli olmam gerekiyordu ama olmadım.3 ekimde kan testi yaptırdım 1,20 çıktı negatifama hala reglim gelmedi hiç belirti de yok,hamilemiyim değilmiyim anlayamadım.acaba değer yükselir mi diye de çok merak ediyorum.inşallah olur yaa ben çok heveslendim,15 aylık evliyim şimdiye dek hep korunduk.nasip olursa ilk bebek olucak dua edin benim için lütfeeeen...
yokhhh günaydın tatlım.....
dünki yorgunluktan sonra bugn kendmi çok iyi hissediyorumm ben. akşam yemkten sonra babamız uyuttu bizi. saat 21,30dan sabah kadar uyumuşum deliksiz. düşün yani nekadr enerjiğim
bebeğim göstermiyo kendisini ya. doktorda dalga geçti vurıyım mı poposuna dönsün diyo sonrada ama sen şimdiden kıyamzsın bidahaki gelmenizde bakalım dedi.
günaydın bayanlarrrrr:79:
günaydın canımmmm hoşgeldin, nasılsın bugün?
geçtiğimiz günleri baz alıyorum çooook iyiyimsen nasılsın
günaydın kızlarr nasılsınız? bir kaç gündür doğru düzgün giremiyorum yoğnum birde babamız gitti ya biraz moral bozukluğu var ama herşeye rağmen biz çok iyiz çünkü bugün cumaaaaaaaaaaaaaa
GÜNAYDIN KIZLAR MAŞALLAH HERKESTE KEFİYLER SÜPER MAŞALLAHHH NazAR DEĞMESİN
günaydın canım, iyiyim çünkü dediğin gibi bugün cumaaaa bu bile yeter iyi olmak için
Sen nasılsın?
günaydın canım, işte cumanın etkisi
oh tabi yarın tatil dimi bende öyle bi iş istiyorummmmmmmmmmmmmmm
oh tabi yarın tatil dimi bende öyle bi iş istiyorummmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?