- Konu Sahibi haticemavi
-
- #6.901
kıscelerın nasılsınız kımsecıkler yok yok yıne topıkte puff yaa bende gıdeyım barı
ne oldu bu topıge yaaserfık nerde hulyayı acayıp merak edıyorum yaa
tansell bu arada bugün tam yarı yarıyayız sen 5+1 ben 10+2
ayy evet tatlım sıızın yarınız kadarız bız daha cok mınıkız senınkı erık benımkı cekırdegı
seninkide büyüycek annesi erik olcak ceviz olcak mandalina olcak portakal olcak kavun olcak karpuz olcak oooooo....
kızlar be geldim geç geldim biraz ofisimiz taşınıyor da telaş içindeyiz...biraz önce de doktorumdan geldim yumurtam büyümüş bir hafta çalışın dedi, hayırlısı artık kızlar dua edin:) nasılsınız bakalım geçmişi okumadım hemen yazdım:)
lugesma cnm 100 ekle
Ya kızlar bu çalışma olayı kafamı kurcalıo
geçen nette okudum hergün olsada erkeğin kalitesinde bir değişiklik olmadığını hatta üstüste boşalan erkeklerde yapılan testlere bakıldığınad kalitenin daha arttığından fln bahsediyordu
Kimi diyo hergün yapın kimi diyo 1 gün ara verin benim kafam karıştı
Örnek;
"Ovulasyon genellikle kadının bir sonraki adetinden yaklaşık 14 gün önce ya da bir ovulasyon kitinin pozitif sonuç vermesinden sonraki 12 ila 24 saat arasında gerçekleşir. Ovulasyonu kesin olarak öngörmek mümkün olmadığından beklenen ovulasyon tarihinin birkaç gün öncesinden itibaren cinsel ilişkiye girmek iyi bir fikirdir. Sperm yumurtayı ‘bekler’ fakat bir kez ovulasyon oluşmuşsa sonrasındaki cinsel ilişkinin döllenme üzerine etkisi yoktur. (yumurta spermi ‘beklemez’Bu nedenle, ovulasyonun birkaç gün öncesinden başlayıp hemen sonrasına kadar her gün ya da günaşırı ilişkiye girmek uygun olacaktır. Erkeğin her gün boşalması çiftin gebelik şansını düşürmez, fakat daha sık boşalma ile sperm sayısı azalabilir."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?