Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tansell ben geldim gitme biyereee....
bugn cuma haftanın en yoğun günü ama mutluluğu paha biçilmez. yarın evdeyim bnde. çok zor cumartesileri calışmak. yarın bnde evmde çalışcam ütü birikti dağ gibi, evi süpür sil oo iş çok...

ne oldu bu topıge yaa serfık nerde hulyayı acayıp merak edıyorum yaa

Tansel hoşgeldin cnm,
Topic derin uykuda vallaaa arada uğruyyoo herkes :)
hülyayı serpili bende merak ettim..

herkes burda görünüyor neden kmseden ses çıkmıyor..... kızlarrrr akşam olsada eve gtsek. ayy çok yoruldum...

Yaaaa evet inanılmaz baş ağrısı çekiyorum bugün çok keyifsizim...
Akşam olsun.. haftasonu hiç bitmesin, işe gelmek istemiyorum
Sanırım sonbahar depresyonundayım ben
Reglim bitmedi daha çok sıkıldım daha bitecekte çalışacamda günüm geçicekte.
Çok sıkıldım Çok!

seninkide büyüycek annesi erik olcak ceviz olcak mandalina olcak portakal olcak kavun olcak karpuz olcak oooooo....

evet teyzesı sımdı aramızda 5 hafta 1 gun var 5 kere 7 35 artı 1 36 bebısler muzurluk yapıp vakıtlıce gelırlerse 40mız karısıyor

kızlar gogleye yazın ve kesınlıkle ızleyın vıdeo olarak var you tube de
Yaşama Yolculuk - Anne Karnında Yaşamın Öyküsü

kızlar ızleyen yokmu harıka bısıydı bu ya gercekten bır mucıze

kızlar be geldim geç geldim biraz ofisimiz taşınıyor da telaş içindeyiz...biraz önce de doktorumdan geldim yumurtam büyümüş bir hafta çalışın dedi, hayırlısı artık kızlar dua edin:) nasılsınız bakalım geçmişi okumadım hemen yazdım:)

Çok sıkıldım Çok Çok zaman geçmiyor sanki..

Serfik hoşgeldin cnm hayırlı olsun yımırtan inş çatır çatır çatlarrr
Geçmişi okucan da okucak geçmiş yok bgn herkes suskun :)
Tansel videoyu bgn bakamadım bebeğim artk sonra bakarım etrafımda gezip duruyolar açamıyorum..

serpilll sıkı bir çalışma yap saat atla gün atlama. iyi olmana sevndm cnm.

lugesma cnm 100 ekle

allah razı olsun cnm. videoyu işyernden izleymiyorum ama saınrım daha önce izlediğim bişeydi eve gidince bakcam ama

Ya kızlar bu çalışma olayı kafamı kurcalıo
geçen nette okudum hergün olsada erkeğin kalitesinde bir değişiklik olmadığını hatta üstüste boşalan erkeklerde yapılan testlere bakıldığınad kalitenin daha arttığından fln bahsediyordu
Kimi diyo hergün yapın kimi diyo 1 gün ara verin benim kafam karıştı

Örnek;

"Ovulasyon genellikle kadının bir sonraki adetinden yaklaşık 14 gün önce ya da bir ovulasyon kitinin pozitif sonuç vermesinden sonraki 12 ila 24 saat arasında gerçekleşir. Ovulasyonu kesin olarak öngörmek mümkün olmadığından beklenen ovulasyon tarihinin birkaç gün öncesinden itibaren cinsel ilişkiye girmek iyi bir fikirdir. Sperm yumurtayı ‘bekler’ fakat bir kez ovulasyon oluşmuşsa sonrasındaki cinsel ilişkinin döllenme üzerine etkisi yoktur. (yumurta spermi ‘beklemez&#8217 Bu nedenle, ovulasyonun birkaç gün öncesinden başlayıp hemen sonrasına kadar her gün ya da günaşırı ilişkiye girmek uygun olacaktır. Erkeğin her gün boşalması çiftin gebelik şansını düşürmez, fakat daha sık boşalma ile sperm sayısı azalabilir."

cnm sana sunu sölim ben hamile kaldığım ay okdr sıkı çalıştıkki gün atlamadık hergün yaptık ve bildiğim kadarıyla hergün olması sperm kalitesini arttırıyor canlı sperm sayısını arttırıyor. bn böle hamile kaldım bide kalkmadım hemen yataktan yan yattım sırt üstü yattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…