- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.421
serpil hayatım nice yıllara inşallah
bu arada yokhun incir yorumuna bayıldım
inşallah gönlüne göre olur hayatım gelecek ay burda ikizlere hamileyim diye dolaşırsın belki kim bilir
slm canlarım dun muhabbetı patlatmıssınız bugun herkez sessız demek yemek vaktınız
bende dr verdıgı ılacı ıctım sımdı sımdılık mıgde bulantım yok ama ıns ıse yarar
SERFIKIM yenı yılınız hayırlı ugurlu olsun ıns seneye ıkı kucagında ıkız bebeklerınle gırersın ıns :)
kızlar bu ay kecı boynıuzu suyunu yapın kurunu bırakın benıum fıkrım adama ıkı gun ıcırdım suyunu oda yettı cok sukur
tansel az sonra bende yemeğe gitcem selam vereyim istedim
günaydın kızlar nasılsınızzzz..........
ben iyiym çok şükür, bugün bizim evlilik yıldönümümüz 26 sında nikahlandık 31 inde düğünümüz oldu :):) bugün çok mutluyum yengem benim için istiareye yatmıştı , rüyaları çıkar , sabahleyin hayırlı haberler verdi bana , incir ağacının altında oturup incir yiyormuşuz inş bebeğin olacak dedi bana:):) Rabbim yüzüme güler inş sağlıklı bir evlat verir , motive etti beni bu rüya :):)
sanda slm cnm kocaman oldunuzya masallah daha dun gıbı beta 17 cıktı dedıgın gun
cnm bnde rüyamda bugün bebeğimi gördüm okadr güzeldikii... maviş maviş gözler pembe birsurat ama kızmış bebeğim sürekli gülüyor. diyomki erkek olcaktı kız oldu allahtan çok erkek rengi almamışım diyorum. ama okadr eksiğim varmış ki keşke öncede başlasaydım almaya diyorum. emziriyorum onu pembiş suratı okadr güzeldiki. sonrada diyorum serpilin kızıda inş bu kadr güler:)
aaaa beni de mi söyledin rüyanda hadi inşallah tanselim içine doğdu belki de , insanın bebeğini görmesi ne güzel dimi bende kızımı görmüştüm, bak heyecanlandım şimdi:):)
Serpilcim eşinle mutlu huzurlu daha uzun yıllara canım inşallah seneye bebeğinizle beraber kutlarsınız rüyalar güzelmiş öptüm hepinizi
değil mi yaa şimdi 6cm bile olduk teyzesi2li sonuçlarıma da baktım temizler
aaaa beni de mi söyledin rüyanda hadi inşallah tanselim içine doğdu belki de , insanın bebeğini görmesi ne güzel dimi bende kızımı görmüştüm, bak heyecanlandım şimdi:):)
aaaaaaaa esmam ben tansel yazdfı sandım , heyecanıma ver kuzum yaaa özürdilerim
gözün aydın cnm. inş hep sorunsuz devam etsin.
inş bu ay senn ayındır tatlım okadr mutlu olurumki... sabah harika bir ruh haliyle uyandım allah gerçekten yüzünüde görmeyi nasip etsn inş.
olsun tatlım anladım bn zaten=)
sağol haticem, inş seneye hep birlikte kucağımızda bebeklerimiz yıldönümlerimizi kutlarız,
sen iyi misin bi sakin hissettim seni nedense
iç güveyinden halliceyim canım benim sancım var ve işim çok var kimi bulursam hıncımı çıkartıyorum sabahtan beri herşeymi ters olur yaww
günaydın tatlımmmmmm,
teşekkür ederim bitanemmmm amin inşallah bgün pek bi mutluyum içim kıpır kıpır:):)
hee valla bu incirde bi hikmet var bak sana söyliyim , incir ağacının altında oturmuş incir yiyordum bu ay yımırtlarım herhalde ibol bol:):)
bide ben hep çift çift görüyorum rüyamda herşeyi , geçen gün ikitane nikah şekeri gördüm, bu gecede içi şeker dolu kavanoz gördüm iki tane , ikiz mi olacak ne:):):):)
Aminnn canım inşşş,
öğle yemeği falan filan derken anca gelebildim,
deemekkii herşeyi ikişser gördüğüne göre bebeğide çift yaparsın sen, tek kurtarmaz
Hadi inşşşşş :)
bende sıkıldım yaa kimsecikler yok
valla yokh çift çift görüyorum herşeyi hayırlısı artık:):)
kılzar siz hiç yüzük sallandırdınız mı ::) bende 3 çocuk çıkıyor
ilki kız son iki erkek:)
Off bende çok sıkıldım hayatım,
Kocamla az önce yine tartıştım cidden deli ediyo bu adam beni konuşmiycam işte inadım inat görsün gününü!
İyice içimi sıktı ya offfffffff
İnşallah canım ben o yüzükten yapmıştım daha önce önce erkek sonra kız 2 tane çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?