Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın canım benim sivilce filan çıkmamıştı ama şimdi suratım sivilceden geçilmiyo mubarek

degişiyr tatlım ben hamiş kaldgm ay sivilcelerm yine vardı bu arada slmn alykm

ay regli olcam karnımın agrısı gitgide arttı olsaydımda rahatlasaydım gerçi gene rahatlamam çünkü 2 gün sancılı geçiyr ama en azından kaç günün sancısı gitsn

Ah o sancılar yokmu benide mahvediyor ilk günlerde,
İnşallah bu ay çekmeyiz artık gelmezler 9 ay kafa dinleriz ya, sen niye bu kadar umutsuzsun canım belkide bebek var?

günaydın kızlar nasılsınızzzz..........

ben iyiym çok şükür, bugün bizim evlilik yıldönümümüz 26 sında nikahlandık 31 inde düğünümüz oldu :):) bugün çok mutluyum yengem benim için istiareye yatmıştı , rüyaları çıkar , sabahleyin hayırlı haberler verdi bana , incir ağacının altında oturup incir yiyormuşuz inş bebeğin olacak dedi bana:):) Rabbim yüzüme güler inş sağlıklı bir evlat verir , motive etti beni bu rüya :):)

Ah o sancılar yokmu benide mahvediyor ilk günlerde,
İnşallah bu ay çekmeyiz artık gelmezler 9 ay kafa dinleriz ya, sen niye bu kadar umutsuzsun canım belkide bebek var?

ya ne biliym canım regliyken çektgm sancılar bide başka hiç bi farklılık yok bide kürtaj sonrası vücudum daha bu ay temizlenmştr diye düşünyrm tutmaz diye düşünyrm kısmet tabi ama olcam kesin sanki çünkü benm sancılar erken başlarkaç gün önceden

çok tatlı bi rüya rabbim gönlündekini nasip etsn canım mutlulugnz kat kat artsın inş allahın iznyle

Serfikkkkkk günaydın kuşum,
Kocişinle uzun uzun sağlıklı mutlu huzurlu aşk dolu bebek dolu birrr ömür dilerim canım sanaaa,
allah bir yastıkta kocatsın :)

Bu arada rüya süpermiş, inş hayır olurrr
Bak görüyonmu incirin hikmetini rüyada da çıktı incir kürüne başlıyoruz hemen
Kafayı bozdum yine ben bugün hbriniz olsun

günaydın tatlımmmmmm,

teşekkür ederim bitanemmmm amin inşallah bgün pek bi mutluyum içim kıpır kıpır:):)

hee valla bu incirde bi hikmet var bak sana söyliyim , incir ağacının altında oturmuş incir yiyordum bu ay yımırtlarım herhalde ibol bol:):)
bide ben hep çift çift görüyorum rüyamda herşeyi , geçen gün ikitane nikah şekeri gördüm, bu gecede içi şeker dolu kavanoz gördüm iki tane , ikiz mi olacak ne:):):):)

serpil hayatım nice yıllara inşallah
bu arada yokhun incir yorumuna bayıldım
inşallah gönlüne göre olur hayatım gelecek ay burda ikizlere hamileyim diye dolaşırsın belki kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…