- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.401
Günaydın kızlar,
Yaa evet zaten reglim yaklaşıyorrr tatlı krizlerim hat saffada bunları görünce sbh sbh fena oldum :)
Ya bnm günüm yaklaşınca hep sivilcem çıkar, sağolsun bu sabah yine pörtledi alnımda 2 tane hemde
Hamişlerr sizde nası olmuştu gebe kaldığınız ay ?
günaydın canım benim sivilce filan çıkmamıştı ama şimdi suratım sivilceden geçilmiyo mubarek
degişiyr tatlım ben hamiş kaldgm ay sivilcelerm yine vardı bu arada slmn alykmGünaydın kızlar,
Yaa evet zaten reglim yaklaşıyorrr tatlı krizlerim hat saffada bunları görünce sbh sbh fena oldum :)
Ya bnm günüm yaklaşınca hep sivilcem çıkar, sağolsun bu sabah yine pörtledi alnımda 2 tane hemde
Hamişlerr sizde nası olmuştu gebe kaldığınız ay ?
bebiş büyüyr maşallah ya cinsiyet bellimia. selam canım
bebiş büyüyr maşallah ya cinsiyet bellimi
yok hayatım itina ile gizliyor sağolsun
yok hayatım itina ile gizliyor sağolsun
A.s günaydın canım,
ay regli olcam karnımın agrısı gitgide arttı olsaydımda rahatlasaydım gerçi gene rahatlamam çünkü 2 gün sancılı geçiyr ama en azından kaç günün sancısı gitsn
Ah o sancılar yokmu benide mahvediyor ilk günlerde,
İnşallah bu ay çekmeyiz artık gelmezler 9 ay kafa dinleriz ya, sen niye bu kadar umutsuzsun canım belkide bebek var?
günaydın kızlar nasılsınızzzz..........
ben iyiym çok şükür, bugün bizim evlilik yıldönümümüz 26 sında nikahlandık 31 inde düğünümüz oldu :):) bugün çok mutluyum yengem benim için istiareye yatmıştı , rüyaları çıkar , sabahleyin hayırlı haberler verdi bana , incir ağacının altında oturup incir yiyormuşuz inş bebeğin olacak dedi bana:):) Rabbim yüzüme güler inş sağlıklı bir evlat verir , motive etti beni bu rüya :):)
çok tatlı bi rüya rabbim gönlündekini nasip etsn canım mutlulugnz kat kat artsın inş allahın iznyle
günaydın kızlar nasılsınızzzz..........
ben iyiym çok şükür, bugün bizim evlilik yıldönümümüz 26 sında nikahlandık 31 inde düğünümüz oldu :):) bugün çok mutluyum yengem benim için istiareye yatmıştı , rüyaları çıkar , sabahleyin hayırlı haberler verdi bana , incir ağacının altında oturup incir yiyormuşuz inş bebeğin olacak dedi bana:):) Rabbim yüzüme güler inş sağlıklı bir evlat verir , motive etti beni bu rüya :):)
Serfikkkkkk günaydın kuşum,
Kocişinle uzun uzun sağlıklı mutlu huzurlu aşk dolu bebek dolu birrr ömür dilerim canım sanaaa,
allah bir yastıkta kocatsın :)
Bu arada rüya süpermiş, inş hayır olurrr
Bak görüyonmu incirin hikmetini rüyada da çıktı incir kürüne başlıyoruz hemen
Kafayı bozdum yine ben bugün hbriniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?