Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Ya bildiğin gibi değil sinirdin kuduruyorum şuanda zırıl zırıl ağlayasım var böyle,
Zaten bu ara işim yok onla adete kdr gözüme gözükmesin, sonra dediğin gbi mecbur barışcaz artk gerek kalırsa...
Bende hep 3 çocuğum olsun istemişimdir, aynı dediğin gibi önce ikiz kızlarım sonra tek oğlum ohh mis gibi,
Rabbim nasip etsin inş..

Merhaba hoşgeldin
Hayıdır ne oldu?

sabhın köründe (benim için)hacı uğurlamaya gittik eşimle soğukta bekle bekle donduk
onları yolladık dönerken kırmızı ışıkta arkadan araba çarptı mahfetti bizim arabayı yaaaaaaa
neyse olayı tatlıya bağladık allahtan ben kullanmıyordum yoksa o panikle neler oludu .... allah korudu bize bişey olmadı allahtan

bayanlar merhaba çooook gerginimmmmm
sabah sabah başımıza gelmeyen kalmadı
neyse verilmiş sadakam varmış diyorum

hayırdır canım ne oldu?

ağla da rahatla o zaman canım sıkma kendini lütfen boşver üzülmeye değmez hiçbişey:) Rabbim gönlüne göre versin inş:)

Merhaba hoşgeldin
Hayıdır ne oldu?

kızlar hele anlatın bakalım şu yüzükte kaç çocuk olacağı nerden çıkıyor

alyansını ipe bağlıyorsun, avucunu açıp karnının üstüne koyuyorsun, yüzüğü avucuna oturtup yukarı kaldırıyorsun elini hiç kıpırdatma ama yüzük yan yan sallanırsa erkek , dönerse kız demek , sanırım doğru hatırlatım yokh doğru mu canım:)

çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış, sen yine de sadaka ver birilerine ucuz kurtarmışsınız

Geçmiş olsun cnm allah korumuş

evet canım doğru aynen öyle
ancak bide şey var yüzük daha avucundayken ana adını da söyleyip soruyosun
mesela atıyorum ayşe kızı mfalconun kaç çocuğu olacak diye niyet edip ipi kaldırıp bekliyosun dönmesini

birinci için yaptın ikinci için de aynı şeyi yapıyorsun sallanırsa devam sallanmazsa tek çocuk demek:)

Canım çok geçmiş olsun.allahtan sizde bişey olmamış.
Kızlar yüzüğü yaptım hem yumarlak döndü hemde yan yan.döndü sallandı durdu yalancılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

geçmiş olsun hayatım verilmiş sadakanız varmış

Canım çok geçmiş olsun.allahtan sizde bişey olmamış.
Kızlar yüzüğü yaptım hem yumarlak döndü hemde yan yan.döndü sallandı durdu yalancılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Yaaa hatçee senin şu bebeğin parmaaaa çok gözümü alıyo
Bi söyle de tutsun şunu bik bik sallanıyo ordaaaaaaaaa bi koparırsam onu

çok teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için allah kimseye yaşatmasın çok korktuk ama bukadarıyla atlattık diye de sevindik feci şeyler olabilirdi allahıma şükürler olsun

Ya kızlar akşam içemedim eşim yoktu geç geldi.bugünde konyaya gidiyormuş 2 gün yalnızım.yalnızımm dostlarımm yalnızımmmm yalnızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…