Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Sağol cnm paylaştığın için, keşke yapabilsem..

buda bi arkadaşımızın paylaştığı yazı

birde hergün yatağa yattığınızda on kere 'el mutekebbiru'' deyin. Allah ın isimlerinden. biyerde okumuştum çocuk isteyenler için. isteğinize kavuşamasanız bile vazileti büyük.

ben bunu denemeyi düşünüyorum hergün kesin yapılacakmı ne kadar süreyle okunacak

Sen ne durumdasın, adet olabildin mi, ilaç aldınmı kendi mi geldi hattaa oldu da bittimi ?
Çalışmalar ne durumda :)Ay ne çok sordum :)

Sen ne durumdasın, adet olabildin mi, ilaç aldınmı kendi mi geldi hattaa oldu da bittimi ?
Çalışmalar ne durumda :)Ay ne çok sordum :)
canım benim işler çok karışık ne zaman batım bilmiorum :)) 1 ekimde olmam gerekiodu 12 yada 13 ekimde oldum hemde hiç bir sorun yokken ve adet kanaması gibide deildi hep kahve telvesi geldi korktum erken yaşta menopozamı giriorum ne die:)) doktora gittim söktürücü verdi bilmiorum artık bidahaki ay kasımın 12 simi olur yine eskiye döner 1 kasımmı olur :)) yani çok karışık doktor muayene etti o zaman hiç bir şey dedi ne kese ne kist herşey yolunda oda şaşırdı çünkü hemen hemen 1 senedir çok düzenliydi adetlerim :)

Bu ay normalde daha çok stres yaptıysan ondan olmuştur hayatım belki,
En büyük etken o ztn bozuyoruz bünyemizi, elde olmuyor...İnş bu ay normal düzenine dönersin,
Bu ay gayet relaxım bende merakla bekliyorum sadace acaba ne zmn adet olucam diye,
Hiç öyle belirti melirti uğraşmıyorum,
Allah hayırlısını nasip etsin, adet düzenimiz bozulmasın başka şeyler çıkmasın da önemli olan o...
Bebişler de keyifleri gelince teşrif edecekler inşallah bakalım :)

Tatlım ben kaçıyorum bu gecelik kendine ii bak görüşürüz yine

by by

kaçç bakalımm kaççç nalçakkkk :) topik kalabalık olsa kaçmazsın dimiiii neyse öyle olsunnn ba aağlattın beniiii

inşallah canım ben 3 aydır hiç takmıorum hatta artık istemiorum bile :))) ayrı eve çıkmam lazımm ilk önce onu düşündüm allah nasip ederse tabii inşallahhhhhhhh

bende bir meleğim olsun diye dua ediyorum...
Rabbim banada evlat sevigisini tattırsın inşallah...
isteyen herkesede nasip etsin...
dualarınızdan beni de eksik etmeyin..
müslümanın başka bi müslüman için yaptığı dua kabul olurmuş..
Rabbim kabul buyursun....

amin canımm tez zamanda olur inşallahhhhhhh sen nekardardır bekliyorsun?

amin canımm tez zamanda olur inşallahhhhhhh sen nekardardır bekliyorsun?

ben 15-16 aydır istiyordum ama.geçen mart ayında eşimin azosperm olduğunu öğrendik..
şuan için o tedavide.
bende ona destek oluyorum..
Rabbim bize hayırlı evlat nasip eder inş.
sizin durumunuz nasıl??

amin canım hepimiz birgün anne olacağımız günü bekliyoruz ve bunun için dualar ediyoruz allahım kabul etsin inşallah

ben 15-16 aydır istiyordum ama.geçen mart ayında eşimin azosperm olduğunu öğrendik..
şuan için o tedavide.
bende ona destek oluyorum..
Rabbim bize hayırlı evlat nasip eder inş.
sizin durumunuz nasıl??
canım dün için çok özü dilerim benim ufaklık uyanınca hemen çıkmak zorunda kaldım:) alah yardımcınız olsun keçi boynuzu kürünü deniyormu eşin?
bizdede hiç bi sorun yok ama olmuyor.. eim gayet sağlıklı benim 6 yaşında bir oğlum var tedavisiz norml olmuştu yani :) 2-3 senedir ikinci için uğraşıorum 3 kes klomen tedavisi yaptık yumurtalar büyüyüp çatlıyor ama spermlerle buluşamıolardı:) doktor aşılama yapalım dedi araya ramazan girdi....bende biraz boşladım şuan biçalışmam yok aamma korunmuyorumda hayırlısı artık :)

günaydın şekerlerrrr...
tatlı hamiş zozdemir nasılsın şekerimmm

Günaydın kızlaaaaaarrrrrr günaydın herkeseeeee
Günaydın kristalim, erkencisin ?
Yaaa dün kaçmadım kalabalıktan fln deil kuşum yaa benim koca içerde homurdanmaya başlayınca pc yi bırakıp yanına gittim,
Canı sıkılıyomuş ben orda pc başında durunca,
Ben sanki meme vercem hey allahım :)

günaydın kızlarr ay bune böyle sabah sabah her yer çikolataaaaa

Günaydınn güzeller....

çikolatadan başka bişi göremiyorum burda ben

Günaydın kızlar,

Yaa evet zaten reglim yaklaşıyorrr tatlı krizlerim hat saffada bunları görünce sbh sbh fena oldum :)
Ya bnm günüm yaklaşınca hep sivilcem çıkar, sağolsun bu sabah yine pörtledi alnımda 2 tane hemde
Hamişlerr sizde nası olmuştu gebe kaldığınız ay ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…