- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.381
merhaba arkadaşlar..
ihlas duasının faziletleri çok malum..
bi arkadaşımın annesi bi hocayla görüşmüş.
o da ihlas suresini şu şekilde okusun.
Allah'ın izniyle evlat sahibi olur demiş..biiznillahiTeala...
bir bardak suya abdestli olarak 1001 ihlas suresi okusun.
suyun yarısını kendi yarısını eşi içsin demiş.
bunu yapabilrse hergün yapsın demiş..
bende sizle paylaşmak istedim..
Rabbim dualarınızı kabul etsin....
:)) hayırlısı artıkkk allah herkese nasl nasip ediyorsa elbelt bizede nasip eder :)) bencede sen katılma onlaraa ne zaman senin bat?
merhaba arkadaşlar..
ihlas duasının faziletleri çok malum..
bi arkadaşımın annesi bi hocayla görüşmüş.
o da ihlas suresini şu şekilde okusun.
Allah'ın izniyle evlat sahibi olur demiş..biiznillahiTeala...
bir bardak suya abdestli olarak 1001 ihlas suresi okusun.
suyun yarısını kendi yarısını eşi içsin demiş.
bunu yapabilrse hergün yapsın demiş..
bende sizle paylaşmak istedim..
Rabbim dualarınızı kabul etsin....
Sağol cnm paylaştığın için, keşke yapabilsem..
ben bunu denemeyi düşünüyorum hergün kesin yapılacakmı ne kadar süreyle okunacak
canım benim işler çok karışık ne zaman batım bilmiorum :)) 1 ekimde olmam gerekiodu 12 yada 13 ekimde oldum hemde hiç bir sorun yokken ve adet kanaması gibide deildi hep kahve telvesi geldi korktum erken yaşta menopozamı giriorum ne die:)) doktora gittim söktürücü verdi bilmiorum artık bidahaki ay kasımın 12 simi olur yine eskiye döner 1 kasımmı olur :)) yani çok karışık doktor muayene etti o zaman hiç bir şey dedi ne kese ne kist herşey yolunda oda şaşırdı çünkü hemen hemen 1 senedir çok düzenliydi adetlerim :)Sen ne durumdasın, adet olabildin mi, ilaç aldınmı kendi mi geldi hattaa oldu da bittimi ?
Çalışmalar ne durumda :)Ay ne çok sordum :)
canım benim işler çok karışık ne zaman batım bilmiorum :)) 1 ekimde olmam gerekiodu 12 yada 13 ekimde oldum hemde hiç bir sorun yokken ve adet kanaması gibide deildi hep kahve telvesi geldi korktum erken yaşta menopozamı giriorum ne die:)) doktora gittim söktürücü verdi bilmiorum artık bidahaki ay kasımın 12 simi olur yine eskiye döner 1 kasımmı olur :)) yani çok karışık doktor muayene etti o zaman hiç bir şey dedi ne kese ne kist herşey yolunda oda şaşırdı çünkü hemen hemen 1 senedir çok düzenliydi adetlerim :)
kaçç bakalımm kaççç nalçakkkk :) topik kalabalık olsa kaçmazsın dimiiii neyse öyle olsunnn ba aağlattın beniiiiBu ay normalde daha çok stres yaptıysan ondan olmuştur hayatım belki,
En büyük etken o ztn bozuyoruz bünyemizi, elde olmuyor...İnş bu ay normal düzenine dönersin,
Bu ay gayet relaxım bende merakla bekliyorum sadace acaba ne zmn adet olucam diye,
Hiç öyle belirti melirti uğraşmıyorum,
Allah hayırlısını nasip etsin, adet düzenimiz bozulmasın başka şeyler çıkmasın da önemli olan o...
Bebişler de keyifleri gelince teşrif edecekler inşallah bakalım :)
Tatlım ben kaçıyorum bu gecelik kendine ii bak görüşürüz yine
by by
amin canımm tez zamanda olur inşallahhhhhhh sen nekardardır bekliyorsun?bende bir meleğim olsun diye dua ediyorum...
Rabbim banada evlat sevigisini tattırsın inşallah...
isteyen herkesede nasip etsin...
dualarınızdan beni de eksik etmeyin..
müslümanın başka bi müslüman için yaptığı dua kabul olurmuş..
Rabbim kabul buyursun....
amin canımm tez zamanda olur inşallahhhhhhh sen nekardardır bekliyorsun?
bende bir meleğim olsun diye dua ediyorum...
Rabbim banada evlat sevigisini tattırsın inşallah...
isteyen herkesede nasip etsin...
dualarınızdan beni de eksik etmeyin..
müslümanın başka bi müslüman için yaptığı dua kabul olurmuş..
Rabbim kabul buyursun....
canım dün için çok özü dilerim benim ufaklık uyanınca hemen çıkmak zorunda kaldım:) alah yardımcınız olsun keçi boynuzu kürünü deniyormu eşin?ben 15-16 aydır istiyordum ama.geçen mart ayında eşimin azosperm olduğunu öğrendik..
şuan için o tedavide.
bende ona destek oluyorum..
Rabbim bize hayırlı evlat nasip eder inş.
sizin durumunuz nasıl??
kaçç bakalımm kaççç nalçakkkk :) topik kalabalık olsa kaçmazsın dimiiii neyse öyle olsunnn ba aağlattın beniiii
inşallah canım ben 3 aydır hiç takmıorum hatta artık istemiorum bile :))) ayrı eve çıkmam lazımm ilk önce onu düşündüm allah nasip ederse tabii inşallahhhhhhhh
günaydın şekerlerrrr...
tatlı hamiş zozdemir nasılsın şekerimmm
günaydın kızlarr ay bune böyle sabah sabah her yer çikolataaaaa
Günaydınn güzeller....
çikolatadan başka bişi göremiyorum burda ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?