Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

valla çiçeğe yazık heeeee
günah beee onun ne günahı var
al test bari garanti
çiçeğin de haytına kastetmeyelim bariiii
ben diyom işte şaşırdık bizzz şaşırdııkkk

ay hatice şimdi bişey dicem olmıcak
.ok mu vardıda istanbula evlendin bursada adam mı kalmadı be kuzum
şmdi rahat rahat çıkar gelirdim takılırdık işte

de kardeş de sende de. Hele o lafı demeyen yoktur herhalde.şimdiki aklım olaydı hiç ayrılırmıydım anamın yanından ama işte cahillik kör topal otururdum Takıldık bi adamın peşine geldik buraya hay ben aklıma ..............edeyim

ne güzel olurdu valla bütün ark orda sürekli söylenirler gittttim diye hala daha yazık benim ebeme

inşallah canım yaaaaaaaaa

haltı yiyen sen küfürü yiyen eben
burda da bi adaletsizlik var sanki :44:
neyse canım olmuş artık yapcak bişe yok
şaka bi yana allah kocanla bi yastıkta kocatsın ayırmasın inş aminnnnnn

inşallah canım ama üzüldüm şimdi

inşallah canım ama üzüldüm şimdi

Zati hemen hazırsınız damara bağlamaya,
Ben şaklabanlığa vurdum bugün yoksa ağlıycam en iyisi bu modda devam...
ağlamak yooook gülmek vaaar.. dım tıs dım tıs . pof olmadı sarmadı

Kardelen49 Canım, inşallah rabbim sesimizi duyuyor ve herbirimize melekler göndericek
zamanını bilmiyoruz bekliyorz,
ama umutsuzluk yok lütfen üzmeyin kendinizi de bizide...

Köyün delisi gibi kendi kendime konuşup duruyorum yaaaaa

saat 16:16 kazmanın biri beni düşünüyo heralde

Foruma özel ricam var lütfen hunili bi smiley istiyoruz :113:
bunlar yetmiyo

kızlar nörüonuz bakimm

doktordan geliorum bizim sıpa büyümüş görünce şaşırdım

hülyaa hoşgeldin cnmm... maşallah size büyüyün kocaman olun sağlıklı olun....

içim cız etti burnumun direği sızladı ya. rabbim hepinize hayırlı evlatlar nasip etsin inş.

bu ayın sanslısın km acaba merakla bekliyorum her ay bi hamişimiz var kızlar farkındasınız demi. bu ayda boş geçmez inş.

şimdi fabrika satış mağazasından geldim kendime göre hiçbişey bulamadım yaaa... ağlamak istiyorumm... altı üstü 3,5 kilo aldım ama koca bi göbekim bide genişleyen totom var. 36 beden giyerdm benn oğluşum biraz hareketli olursa peşinde koşturmaktan eririm die umut ediyorum zaten koç erkeki olcak öle paşa paşa oturması beklnmez demi kızlar.

nasıl bulamadın tatlım daha 3.5 kilo almışşın ben bi dükkana yanlışlıkla girmştm hamiş elbisesi tek satıyrmş ve istedgn herşeyi bulablyr insan sen nasıl oldurtamadn

nasıl bulamadın tatlım daha 3.5 kilo almışşın ben bi dükkana yanlışlıkla girmştm hamiş elbisesi tek satıyrmş ve istedgn herşeyi bulablyr insan sen nasıl oldurtamadn

cnm benm çalıştığım firmanın mağazasına baktım ben. gömlek ve pantalon imalatı yapıolar. çok sık gömlekler var ama göbeğime uygun bişi bulamadım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…