Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bu ay sakin olmaya çalışıyorum canım eğer atlatamazsam doktora gideceğim , bu ayı da böyle geçirelim bakalım içimden bir ses sanki hamile kalacağımı söylüyor bana hayırlısı bakalım ama dediğin doğru depresif halim geçince bebeğim gelecek bu ay buna çok dikkat ediyorum sakin olmam lazım, yiğenime iyi bak zaten bekletti totosuna vurcaz onun :):)

ben iyiyim de sen neden böyle oldun yaa ne derdin var ki , bebek için mi üzülüyorsun bu kadar anlat bakalım

Yok cnm bebeğide geçtim artık başka türlü bi hal aldı bu ara herşey...
Evde soğuk rüzgarlar esiyo ve hala umursamaz bir dana görüyorum karşımda,
Hal böyle olunca günden güne birikiyorum birikiyorum...
Evde mutsuzum, işe adapte olamıyorum iş de mutsuzum...
Kötü patlıycam ondan korkuyorum...
Tabi regl olacağımın gerginliğide var az kaldı zaten...
Öyle bişey işte canım..Bu mevsim geçişleri bana yaramıyor...

sen bu ay kendini çok gerdin onun gerginliği ile herşey batıyor sana, o danalar zaten hep böyle
ben eşimle kavga ederim onun hiç umrunda olmaz sadece güler ben iyice sinir olurum ciddi ciddi tartışırım ama
adam duymaz bunlar böyle canım benim erkeklerin bizim gibi düşünmesini hiç beklemeyelim bence, sen benim ilk aylarım
gibisin bu gerginliklere ve strese lütfen izin verme yokh benden sana kardeş tavsiyesi olsun ben çok büyük hatalar yaptım
sağlığımdan oldum resmen lütfen tevekkül et boşver o danayı da:)

günaydınnn güzelllerrrrrr....

kardelen burası uğurlu topic sen takıl bizle çok beklemden gelcek bebeğin inanıyorum buna.

hilal güzel haberlerini okumak çok güzel. inş hep böle güzel gider kesenizide pıtpıtlarıda hareketlerinide duyar hisseder sağlıkla alırsın bebeğini kucağına.

Pek iyi değilim bugün canım, yorgunum, kızgınım, hüzünlüyüm
Garibim anlıcağım..
Beni boşver sen nasılsın?

kızlar günaydınnn... serpilim bugn pozitif başladın ne güzel inş böle devam eder. görmek istediğimz bu senden hepbirlikte bunu umut ediyoruz gelcek bebek bu ay.bahsetmiştim sana bnmde öle olmuştu

yokh hayırdır kuzum yaa alışmamışısz seni böle görmeye topla bakım kendini. mutsuzluğu insan kendi yaratıyor cnm evrene olumlu msj gönderiyoduk hani biz. evdeki gergnlik tuzu biberi hayatının iştekinide boşver gitsin o yüzden mutsuz olman için i sebep yok. kırmızılarıda kış kışlıyoz zaten demi ama.

bu arada artık 19 haftaya girdik 5. ayımıza bastık kızlar yolu yarıladık nerdeyse çok şükürr rabbime.
bakın zaman ne cabuk geçiyor sadece sabırlı olmak lazım. sizler içinde gün saycaz çok yakında. haydi hep birlikte mutlu olalımmmmmm

evet canım artık mutlu uyanıyorum yeni bir ay yeni umutlar biraz dengesizim ama artık idare edin beni yok ama bu ay çok farklı esmam ben geçen gün gece uyurken elim kasığımı üstünde kalmış minik bir kalp atışı ile uyandım biliyor musun resmen kasığımda bir kalp atışı hissettim neyin nesiydi bilmiyorum o gündür de kasığımda minik minik sancılar var :) acaba mı diyorum adet gördüm ama neden olmasın yok diyorum imkansız dün eşimle de paylaştım göğüs ağrılarım devam ediyor , kasığım sancıyor ve ağzım demir gibi hiç tat yok dedim test yapacağı ama cesaret edemedim bugün, belki de yumurtluyorum ne biliyim ama içim kıpır kıpır adetm bittiği günden beri mutluyum yaaa çok mutluuuu:):):)

maşallah canım azcık kaldı baksana yaaa 4 ay sonra pıtırcığı görcez :):):)

Eki Görüntüle 279612

babamız teknoloji hastası oğlumuzda öle olur herhalde...

hehehe:):):) çok iyi yaaaa

Hep aynı film dönüp duruyor zaten,
Ben böyle sinir olduğumla kalıyorum ama deli başım akıllanmıyor işte..
Umrumda değil artık ne yaparsa yapsın, isterse 1 yıl geçsin konuşmiycam !
Hep pozitif hep yapıcı olan benim nedense ama yeter...
Neyse cidden bırakalım danaları...
Belki bebikim vardır o gelirse kapı dışarı koyarız onu kızımla

Günaydın canım,
Bugün böyle oldu hayatım işte biri yüzünden ama boşver sallamıyorum,
Ne yaparsa yapsın umrumda değil

Maşallah olsun oğlumuza
İnş cnm darısı başımıza...

senin tribini sevsinler , kızınla bi tekme basarsın kapıda kedi gibi kıvrılıp yatar, boşver tatlım hayat güzel yaşamaya değer, yarın da öğlene kadar çalışcaz çok mutluyum :):):)

senin tribini sevsinler , kızınla bi tekme basarsın kapıda kedi gibi kıvrılıp yatar, boşver tatlım hayat güzel yaşamaya değer, yarın da öğlene kadar çalışcaz çok mutluyum :):):)

Ay evet yaa süper yarını yok say zaten,
Yaşasın 29 Ekim yaşasın tatilllllll :)

biz burdayızzz heyyy

serpil daha ne olsun cnm ay inş ya bebiş vardır kız. kasık sancısı ağızdaki metalik tat ve bacak ağrısı bnm en belirgin hamişlk belirtilerimdi bide çk susadığımı hissediyodum cnm. evlilk yıldönümü üstü herşey yeniden başlamış gibi tazeleniyor ilk günki gibi heycanlanıyor insan. bn bazen öle diom ilk günün heycanını yaşayıp iştaha geldik bebiş ondan tuttu eşimde kafayı yedn iyice dio:)

ayy kıızlar bide öğrendimki bnm alt komşumda hamileymiş onunda doğumu mart son haftası aynı zamanda hamile kalmışız. artık bizimki üstten o alttan ağlayacak düşünsenize marttan sonra şenlk var apartmanda

biz yarın yarım gün mü çalışcaz acaba yaaa

benim hiç ihtimalim yok ama esma neden olmasın diyorum ama işte hayali de güzel beee ben böyle hayal ediyim en güzeli o, varsa da bişey gitgide kkendini belli eder zaten dimi , çalışmalara son gaz devam internetten bir kç yerde hesaplıyorum 3 kasım ovulasyon günü o günü kaçırmamam lazım:):) bu ay neden bu kaar heyecanlıyım ben yaaa offf kalp çarğıntılarım hızlanıyor ama bu sefer kesinlikle yüzde yüz söz veriyorum daha kelime bulamadım kırmzı da gelse üzülmyeceğim anlaştık üzülürsem beni bu topicten atın::):):):)

Hiç üzülmem vallaa,
Hele gelsin kırmızılar akşamında açarım bi şişe şarap fonda arap şükrü müzikleri kutlamamı yaparım,
Tam modumdayım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…