- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.501
anladım canım ama varya yanlışlıkla girdgm o yeri görmelisin sanki hamilelikle alakası yok bi tasarımki okadar şahane dedm ya o kadar tatlı geldiki hamilelere özel olduguna bile bakmamışımcnm benm çalıştığım firmanın mağazasına baktım ben. gömlek ve pantalon imalatı yapıolar. çok sık gömlekler var ama göbeğime uygun bişi bulamadım:)
inş rabbim bidahi aya göstermesin diyelm o zaman canımkırmızı renkten nefrt etmeye başladım galibaaaaa
Of kızlar çok sıkıldım ben:26:
inş rabbim bidahi aya göstermesin diyelm o zaman canım
inşallahta ben kırmızı zaten göremiyorummmmmmmmmmmmmmmm(adet düzensizliğim var)
bile sorun bende yaaaaa
eşimin dediği gibi toplancak tarafım bile yooook
öyle deme ya şimdi herşeyin tedavisi var doktorun adetini düzene sokmak için yardmcı olmadımı
heeeyyyygaözünaydin tatlim... ne zamandir beliyorsun hikayen nedir bilmiyorum, sizleri yeni yeni taniyorum ama cok güzel bi haber verdin... hayirlisiyla güzel bi hamilelik ve kolay bi dogum gecirirsin... hic korkma Allah istemezse hiiiic bir sey olmaz.. ben de bi düsük yaptigim icin daha hamis olmadan korkuyorum ayni soru aklima takilip duruyor, normal tabiki bunlari düsünmek ama sen yine de kötü seyleri hep uzak tut.. hadi hayirli olsun fotolarini da görmek kismet olur insallah
ayy canımm çok sevindim yaaa allahım nasip etti işte herşeyin vakti var işte ama biz insan oğlu sabırsızlıktan ölüyoruz:))hadi hayırlısı artık inşallahh ultrasondada görürsün bi sorun çıkmaz hilalcim...inan çok mutluoldum..darısı tüm isteyenlereeee inşallah....
hayatım o kadar sevindim ki anlatamam canım yaaa
inşallah herşey yolunda gider ve sen kucağına almak da nasip olur çok bekledin ama meleğin sonunda geliyor
günaydınnn güzellerr......
yorucu bir haftasonu geçirdim misafirim vardı bu hafta yine.
cnm inşaallahh güzel haberlerle gelirsin. korkma endişe etme sen daha çok erken ondan öle çıkmıştır. sağlıkla kavuşacaksın bebeğine ben buna inanıyorum.
hilal okadr sevndimki canım anlatamam. allahım hayırlı etsn inş. çok çok mutlu oldum deymeyn keyfime sabah sabah muthiş bi haber aldım...
ayyy canım benim çok sevindim rabbim inşllah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder.yaşasın yaa ohh bee
Günaydın kızlar nasılsınız....
Hilalcim çok mutlu oldum bitanem ben sana demiştim yeni evin sana uğur getirecek diye hisselerim beni yanıltmadı:) inşallah sağlıklı bir şekilde meleğini kollarına alırsın, bizim içinde dua et ne olur o kadar ihtiyacımız var ki....
Kızlar benim sanırım psikolojim bozuk , herşeye sinirlerin herşeyi stres yapar oldum , en ufacık şeye sinirleniyorum ve bağırsaklarım yine başladı , psikiyatriye gitmeyei düşünüyorum atlatamıyorum bu stresle zaten benim çocuğum olmaz eğer bişeyim yoksa tabi bide rahim filmi için erken mi acaba yaptırsam mı belki tüplerim kapalı neden bekliyim ki bir sene kapalıysa zaten olmayacak dimi akıl verin bana gerçi onu yaptırmaya da korkuyorum
bu arada adetim yine bir tuhaf şimdide uzamaya başladı normalde bugün iyicene azalıp yarın bitmesi gerekti ama halen bol kahverengili ve arada kırmızılı gelmekte bana ne oluyor kızlar yaa 5 ay önce hiçbir derdim sıkıntım yokken herşey karmançorman oldu bebek sahibi olayım derken aklımı da sağlığımı da kaybedeceğim sanırım
greenmoon tebrik ederim canım hayırlı olsun bebişin.çok sevindik.hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim.darısı hepimize inşallah:)
esma oğluşumuz nasıllar?mutlu mu kendileri?
serfik çok üzüyosun sen beni.kendini çok üzüyosun,çok tasa yapıyorsun.yapma böyle nolur.zararı gene sana olacak.en kısa zamanda seninde bebiş müjdeni alcaz inşallah:)
günaydın kızlar nasılsınız? greenmoon çok tebrik ederim canım çok sevindim sabah sabah ne üzel haberdi çok sevindimm tak,i serpilli okuyana dek ya serpil sen beni delirticeksin kızım kendi kendini hasta ediceksin ya dövücem seni en sonundabu ne stres ya böyle yazık.. kızlar buarada ben doktorumada sordum int çok araştırdım bişi olmaz yazıyordu bende saçımı boyadım sonra üzüldüm
ben 2 yıldır istiyordum klomen ve pregnyl kullandık bu ay hemen bebiş geldi Allah a şükür darısı başına :)
arkadaşlar hepinizi çok seviyorum çok teşekkür ederim şu an 4 haftalığız tam daha çok erken hcg güzel artıyor, sanırım 1 hafta sonra falan transvaginal usg de kese görülür, evde nete giremiyorum pek, eşim kızıyor bebeğe radyasyon falan diyeo da garibim geçen seneki kimyasal olayından sonra sevinemedi bile çok tedirgin ama ben hissediyorum herşey yolunda gidecek, hepinize çok dua ediyorum kendinize iyi bakın, serfik kendini sıkıntıya sokmak hiçbirşeyi kolaylaştırmıyor psikiyatriye git mutlaka belki bu depresif halin geçince kendiliğinden kalacaksın hem ne kadardır uğraşıyorsun sanki bak 2 yıl bekledim ben aaaa, kaç tane antidepresan başladıktan sonra gebe kalan kimse tanıyorum ben, stres büyük engel....
cnm arkadasım bebegın oncelıkle hayırlı olsun ve sen gırdım ıcımden bı ses gır dedı senı gordum ıcını ferah tut olurmu benımde ılk gebelıgım dusuktu ve esım buna sevınememıstı bıle yıne aynı olucak dıe
ama allahıma bınlerce sukurkı dun esımle pıtpıtlarımızı gorduk ve bebegımızın cok saglıklı oldusunu soyledı dr ve esımde dunden sonra degıstı artık karnımı sevmeye basladı ın sende 1 ay sonra herseyın yolunda oldugunu gorunce ohhh sukur dıyceksın
bende bu bebekte cok umutluydum senın gıbı ve bebegım sımdı cok ıyı sende umudu hep tavanda tutkı bebegın hep ıyı olsun tatlım
Kızlar sizi üzmek yada damara bağlamak için yazmadım kusura bakmayın üzdüysem.Forumda başlığınızı görünce birden dökülüverdi yazdıklarım.Bende 6 senedir hasretle bekleyenlerdenim.Rabbim hepimizin hasretini dindirsin en kısa zamanda.
Herkese Günaydın...
günaydın yokh naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?