Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

cnm benm çalıştığım firmanın mağazasına baktım ben. gömlek ve pantalon imalatı yapıolar. çok sık gömlekler var ama göbeğime uygun bişi bulamadım:)
anladım canım ama varya yanlışlıkla girdgm o yeri görmelisin sanki hamilelikle alakası yok bi tasarımki okadar şahane dedm ya o kadar tatlı geldiki hamilelere özel olduguna bile bakmamışım

Kızlar sizi üzmek yada damara bağlamak için yazmadım kusura bakmayın üzdüysem.Forumda başlığınızı görünce birden dökülüverdi yazdıklarım.Bende 6 senedir hasretle bekleyenlerdenim.Rabbim hepimizin hasretini dindirsin en kısa zamanda.

ben 2 yıldır istiyordum klomen ve pregnyl kullandık bu ay hemen bebiş geldi Allah a şükür darısı başına :)

hayatım o kadar sevindim ki anlatamam canım yaaa
inşallah herşey yolunda gider ve sen kucağına almak da nasip olur çok bekledin ama meleğin sonunda geliyor

ayyy canım benim çok sevindim rabbim inşllah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder.yaşasın yaa ohh bee

arkadaşlar hepinizi çok seviyorum çok teşekkür ederim şu an 4 haftalığız tam daha çok erken hcg güzel artıyor, sanırım 1 hafta sonra falan transvaginal usg de kese görülür, evde nete giremiyorum pek, eşim kızıyor bebeğe radyasyon falan diye o da garibim geçen seneki kimyasal olayından sonra sevinemedi bile çok tedirgin ama ben hissediyorum herşey yolunda gidecek, hepinize çok dua ediyorum kendinize iyi bakın, serfik kendini sıkıntıya sokmak hiçbirşeyi kolaylaştırmıyor psikiyatriye git mutlaka belki bu depresif halin geçince kendiliğinden kalacaksın hem ne kadardır uğraşıyorsun sanki bak 2 yıl bekledim ben aaaa, kaç tane antidepresan başladıktan sonra gebe kalan kimse tanıyorum ben, stres büyük engel....

Son düzenleme:

cnm arkadasım bebegın oncelıkle hayırlı olsun ve sen gırdım ıcımden bı ses gır dedı senı gordum ıcını ferah tut olurmu benımde ılk gebelıgım dusuktu ve esım buna sevınememıstı bıle yıne aynı olucak dıe
ama allahıma bınlerce sukurkı dun esımle pıtpıtlarımızı gorduk ve bebegımızın cok saglıklı oldusunu soyledı dr ve esımde dunden sonra degıstı artık karnımı sevmeye basladı ın sende 1 ay sonra herseyın yolunda oldugunu gorunce ohhh sukur dıyceksın
bende bu bebekte cok umutluydum senın gıbı ve bebegım sımdı cok ıyı sende umudu hep tavanda tutkı bebegın hep ıyı olsun tatlım

çok sevindim tansel gerçekten, inşallah ben de görürüm o pıt pıtları kötü düşünme lüksümüz yok bence zaten, bebeğimi etkileyecek hiçbir davranışta bulunamam çok bekledim onu, bu ay ovulasyondan bile önce beslenmeme kendime çok dikkat ettim hep, kendime iyi bakınca bebeğim de geldi annesine

hiç gebeliğin oldumu? bende 6 seneye yakın bir zamandır bekliyorum,seni çok iyi anlıyorum,ben ilk bebeğimi 20haftalıkken erken doğumda kaybettim,ama güçlüyüm artık bayramdan sonra tüm azmimle tedavime geri döneceğim ve inşallah burada sizlere güzel haberler vereceğim allahım ellerimizi boş çevirme ya rabbimmmmmm

günaydın kızlar...gününüzün güzel geçmesi dileğiyle:)

hilalcim süper bi video yaa çok güldüm, eşime de izleteceğim, iyi olduğuna çok sevindim senin mutluluğun bizim mutluluğumuz
8 ay sonra bebişin kollarında inş , hayalini kurmak bile ne güzel dimi? Rabbim bize de nasip etsin en kısa sürede:)

kısçeler nasılsınız bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…