- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.541
slmn alykm kızlar ben deldimmmmmmmmmmmmmmmmm
aleyküm selam canım hoşgelin nasılsın:)
hayırdır ya bugün bomba gibi patlamışsın naptı sana valla bu kocaların dertleri yedi bizi ya nedr bunlardan çektgmzHoşgeldin canım naber
hadi judo ögrenmeye gidelim her sinirlendgmzde çarparız kocişlere hep onlarmı bayanlara çarpıcakAy böyle avaz avaz bağırasım var ya noluyo bugün bana
benim hiç ihtimalim yok ama esma neden olmasın diyorum ama işte hayali de güzel beee ben böyle hayal ediyim en güzeli o, varsa da bişey gitgide kkendini belli eder zaten dimi , çalışmalara son gaz devam internetten bir kç yerde hesaplıyorum 3 kasım ovulasyon günü o günü kaçırmamam lazım:):) bu ay neden bu kaar heyecanlıyım ben yaaa offf kalp çarğıntılarım hızlanıyor ama bu sefer kesinlikle yüzde yüz söz veriyorum daha kelime bulamadım kırmzı da gelse üzülmyeceğim anlaştık üzülürsem beni bu topicten atın::):):):)
Ay böyle avaz avaz bağırasım var ya noluyo bugün bana
topicten atamayada kıyamayız ki seni. inş içindeki kıpırtı bitmez bu ay cnm. üzülme tabi şartlandr kendini böle :)
yokh bağır cnm açılırsın ses telleri içinde iyi arada çırlamak bn sık sık yaparım:)
melek hoşgeldinnn nasılsın canım..
eee diğer kızlar nerde? hatice tansell zuhall heeyyy
bu arada rosedan haber yok demi hala ? yada bnmi kaçırdım yada beynm mi durdu?
hoşgördm bitanem çok şükür regli bana inat ben ona yaşıyrz işte sancım varda bitürlü olmadım sanki heran boşalcak kuzum nasıl
hayırdır ya bugün bomba gibi patlamışsın naptı sana valla bu kocaların dertleri yedi bizi ya nedr bunlardan çektgmz
hadi judo ögrenmeye gidelim her sinirlendgmzde çarparız kocişlere hep onlarmı bayanlara çarpıcak
topicten atamayada kıyamayız ki seni. inş içindeki kıpırtı bitmez bu ay cnm. üzülme tabi şartlandr kendini böle :)
yokh bağır cnm açılırsın ses telleri içinde iyi arada çırlamak bn sık sık yaparım:)
gelir inş sancıların biter cnm bundan sonraki aylardada gelmesin die dua ederiz sana.
kuzucum iyidir inş çok özledim yaa daha 14 gün var kontrole. inatla dayanmaya çalışıyorum.
kızlar şimdi rose profiline baktımda 5 gndür yok ortada çok merak ettm ya. inş kötü bişi yoktur ay bi girip haber vereydi yaa.... bugün 10,45 aktif olmuş ama yok ortada... roseeeeeeeeeeeeeeeeeeee
melek hoşgeldinnn nasılsın canım..
eee diğer kızlar nerde? hatice tansell zuhall heeyyy
Az önce ofisteki kızlardan birinin cümlesi;
" Daha yeni 4 aylık bebeği olan kuzenim yine hamileymiş "
O anda beynimde şimşekler çaktı.
Allahım seçiptemi veriyosun dedim içimden tövbe tövbe... yok susçam
4 aylık bebeği var hamile kalmış vayyy halineeee aman bişey deme ykh sus bakiyim
Sustum valla da gözüm seyiriyo bak
biz yemeğimizi yedik geldik...
ok iştahsızım bugün kızlar cnm bişi istemiyor ve sanırım tansiyonum düşük başım dönüo:)
afiyet olsun canım , yemeye çalış aman dikkat 4 ay sonra bebeiş geliyor dayan annesi:):)
bende yemek yedim ama yemekten sonra ağzımın tadı hiç olmuyor hafif hafif bulnatı ve baş dönmeleri oluyor esma
ama ben çok mutluyum:):) yaa adetin 8. günü yumurtlama olur mu sence canım? kafama takmıyorum da belritiler falan
var anlam veremiyorum göğüzlerim acıyor halen bastırınca
bebem allah ne zaman isterse ozamn döllendirir yumurtanı ama neden olmasın ki olur bence. bnde çok mutluyum hayırlısı cnm inş rabbim senide bu ay sevndirsin.
4 ay hiç geçmez gibi gelio ama baksana zaman ne çabuk geçmiş daha dün gibi gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?