Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ah be canım nerdeee cumateside akşama kadar çalışıyorum.bekarken iyide evliyken kötü oluyor çok bi pazarım var ondada neye yetişeceğimi şaşırıyorum. ama bizim işte öyle satış insanlar iş çıkışı gelip araba bakıyorlar.inşallah canım cumartesi çalışılmayan iş bulsam çıkıcam

ya ben bu insanları anlamıyorum anlamıycamda:) allah akıl verirken bunlar ne halt ediyomuş hacet

Millet deliye hasret biz akıllıyaaaaaa zaten :)
Valla ya lisede ne günlerdi şimdi büyüdükte ana olacaz inş yıllar çok acımasız :26:

Özürlü bi müşteriyle konuştum, sinirlerim zıpladı yaaaa!
Boğucam ya boğucam bu insanlar ne istediklerini bilmiyolar !
Bıktım vallahi.
Annemi istiyorum, yeter!

kızımmm hepsi sana mı denk geliyor bunların yaaa , sakin ollllllllllllllll

Sayıyla veriyolar bunlar bana heralde canım yaaa, vallaaa bugün yettiler canıma.
Zaten gerginim bide üstüne tuz biber oluyolar,
Allahın kırosunu yönetici diye koymuşlar oraya hey allahım,
Eve gidip direkkk yorganın altına gircem hiç çıkmıcam sbha kdr tek planım bu şuanda

Merhaba canım benim 4 gebelik kaybım var en büyüğü 14 haftalık olmak üzere.Tüm tahlillerim testlerim yapıldı rahatsızlıklar belirlendi tedaviler uygulandı ama maalesef hala bebeğime kavuşamadım duana amin diyorum canı gönülden

çok üzüldüm bilirim acısını allahım birdaha yaşatmasın,inşallah bundan sonraki tedavilerin işe yararda sende(bizde)bebeğine kavuşursun,allahım nolur daha fazla bekletme başkalarının mutluluklarını kıskandırtma,bizede annelik duygusunu yaşat ya rabbimmm

benide beklee bende geliyorum....

Sen gelemezsinnnn senin oğluşun var tatlım
Ben bizzat öndeyim ama
Anlıcağın geldi benim kırmızılar bu sabah sancıyla birlikte kahverengi akıntı oldu,
Sabah otobüse yetişcem fln derken baya bi koştum sancıya sancıya dedim sökülürüm ben bugün
Hoplaya zıplaya söktürdüm de :)
Daha beklemiyodum erkendi yani
Artık bıktım bu denge bi otursun geçen ay 30 günde oldum bu ay 26
Ne zmn bekliycemi şaşırdım

günaydınn kızlar aaa bensiz olurmu hiç
yokh gel kervanımıza hayatım sende. o kadar istemiyoruz diye bağrındık ama napalım

kafa buluyrlar bizimle aslında benmkide denge degiştrdi gelmedi daha ama sancı delirtti beni ya sanki o an boşalcak

Ben de anne olmak istiyorum,ama eşim şu anda çocuk istemiyor,bakamazsın diyor,4 aylık evliyiz,çok mu erken ya,hem öyle hemen oluyo mu isteyince,ne olurdu sanki en azından düşünmeye başlasak :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…