- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.621
haticem hoşgeldin.....
kıyamam cnm ya cmtesi gnleri bende daha önceki yerde çalışıodum ölüm gibi geliyodu bana. şimdi çok şükür çalışmıyorum okadr büyük rahatlıkmışki allah sanada nasip etsn cmtesi çalışmamayı...
heyy bni unutmuşsunuz bnde kuru sıkımı aldım geldim kim vurulacak söleyn bana :82:
hangimiz sıyırmadık kızım boşversene beni görsennn bideen güzeliiii yeeehuuuuuu
sorma ya bitane akıllısı bulmaz ansını satayım ne güzel hanım hanımcık oturuyorum. ama yok illa açtıracaklar ağzımı bundan anlıyorlar.
satırımı verinnnn uleynnnnnnnnnnnnnnnn heytttttt döner bıçağım nerdeee benim.valla kız ne günlerdi ozaman yarma gibiydim gelene pat küt her kavgada ben başı çekerdim çingenelik kanda var
ah anacımmm kızmı yetiştiriyom oğlan çocuğumu derdi.
Özürlü bi müşteriyle konuştum, sinirlerim zıpladı yaaaa!
Boğucam ya boğucam bu insanlar ne istediklerini bilmiyolar !
Bıktım vallahi.
Annemi istiyorum, yeter!
kızımmm hepsi sana mı denk geliyor bunların yaaa , sakin ollllllllllllllll
hatçeee mesaj kutun dolmuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hiç gebeliğin oldumu? bende 6 seneye yakın bir zamandır bekliyorum,seni çok iyi anlıyorum,ben ilk bebeğimi 20haftalıkken erken doğumda kaybettim,ama güçlüyüm artık bayramdan sonra tüm azmimle tedavime geri döneceğim ve inşallah burada sizlere güzel haberler vereceğim allahım ellerimizi boş çevirme ya rabbimmmmmm
Merhaba canım benim 4 gebelik kaybım var en büyüğü 14 haftalık olmak üzere.Tüm tahlillerim testlerim yapıldı rahatsızlıklar belirlendi tedaviler uygulandı ama maalesef hala bebeğime kavuşamadım duana amin diyorum canı gönülden
Aldım elime kırmızı bayrağı bayrama çıkıyorum.......
benide beklee bende geliyorum....
Günaydın Esmacım, naber?
canlarım günaydın...
ee nerdesnizin bayanlar mesai başladı daha kmsecikler yok ortalarda.......
Sen gelemezsinnnn senin oğluşun var tatlım
Ben bizzat öndeyim ama
Anlıcağın geldi benim kırmızılar bu sabah sancıyla birlikte kahverengi akıntı oldu,
Sabah otobüse yetişcem fln derken baya bi koştum sancıya sancıya dedim sökülürüm ben bugün
Hoplaya zıplaya söktürdüm de :)
Daha beklemiyodum erkendi yani
Artık bıktım bu denge bi otursun geçen ay 30 günde oldum bu ay 26
Ne zmn bekliycemi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?