Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çok şükür iyiyiz cnm. cuma gününün verdiği mutluluk var üstümde yaramaz çoçuklar gbi hissediyorum kendimi.
sende ne var ne yok? neadr kaldı bata, dünki gibi gerginmisin hala?

Benimde öyleydi ohh bugün cuma hemde yarım gün diye hoplayıp zıplıyodum sabah,
Bi baktım kırmızılar gelmiş, öyle olunca banada kal geldi tabi, sancım var bide ne biçim
Daha günü vardı ama erken gelip bayramımı kutlamak istemişler heralde

günaydınn kızlar aaa bensiz olurmu hiç
yokh gel kervanımıza hayatım sende. o kadar istemiyoruz diye bağrındık ama napalım

Ulan yine kandırdınız beni dayanamadım çok ısrar ettinizzzzzz geldim işte geldim hhhhhıııııııııh

kafa buluyrlar bizimle aslında benmkide denge degiştrdi gelmedi daha ama sancı delirtti beni ya sanki o an boşalcak

Valla öyle canım kafasına göre geliyo, şimdi doktor adet olursan gel demişti,
Haftaya başı ona gideyim bari, kist mist bişey çıkmasın başıma bide inş atarım

günaydın canım nasılsın ben geldim 1-yokh 2- hatice sağ baştan say

hoşgeeldin hatcemm...

Ben de anne olmak istiyorum,ama eşim şu anda çocuk istemiyor,bakamazsın diyor,4 aylık evliyiz,çok mu erken ya,hem öyle hemen oluyo mu isteyince,ne olurdu sanki en azından düşünmeye başlasak :/

zanka sende baya acaleciymişsin cnm. allah gönlüne göre versin. valla burda herkes belli süre bekleyip kavuştu bebeğine erken diye bişi yok bnce tabiki eşinin görüşü. öle hemen olcak yada olmıcak diede bişi yok.kandırırsın kocanı inş.

yokhh gelen kırmızı olsun sadece başkada dert gelmesin başına. yeni ay yeni umutlar kızlarr durmak yok yola devam bu ay olmadı bidahaki aylar mutlaka olcak azcık daha sabır.

rose gelir inş bugn bizi haberdar eder.

İnş canım dediğin gibi yeni ay yeni umutlar,
Önümüzdeki ayaaaaa bomba gibi girmek lazım, daha çok çalışmak lazım biz bu ay brz tembellik yaptık :)
Tek isteğim bugünü atlatabilmek, çok sancım var

teyzeleri bakın ben oğluma neler aldım neler... az önce sipariş verdim.
Eki Görüntüle 280058
Eki Görüntüle 280059
Eki Görüntüle 280060

Ayyy çok tatlı canım güle güle giysin inşşşş oğluşumuz..

tulumlarını sevsinler senin yaaa güle güle sağlıkla giysin tosunum...

yokh kırmızılar gelmiş yavrım amannn boşver zaten bu ay ki sinirinle çocukta asabai olurdu,
bu ay sakin ol da bebeiş gelsin artık:)

Sorma hayatım geldiler erkenden, neyse bekleyip umutlanmak daha beterdi :)
Bugünkü sancımı atlatırsammmmm çok sevinicem, yarın olsun hemennnnnn
Ya önümüzdeki ay da en verimli günler bayrama geliyo şekerim bayram bayram bence çok çalışamayız,
Şimdiden umudum aralığa kaldı :))

hayırlısı hayatım boşver yaaa, benim de bayrama denk geliyor ovulasyonun son günleri ama napalım çalışcez artık yapcek bişey yok , kaçıramam bu ayı da, araştırdım bayram zamanı sakınca değilmiş :) yanlışsam düzeltin kızlar:)

Kızlar ben ufaktan toplanıyorum,
İnanılmaz sancım var ((
hepinize iyi haftasonları
Öpüyorummmm sizleri kocamannnnnnnnnn

ooooooo hoşgeldin uykucu şirin seni

pek de uykucu değilim ama bu gece uyuyamadım , uykum var offf

Kızlar ben ufaktan toplanıyorum,
İnanılmaz sancım var ((
hepinize iyi haftasonları
Öpüyorummmm sizleri kocamannnnnnnnnn

vayyy adalet mi şimdi bu biz çalışalım siz tatil yapın , biz de çalışıp ne yapacaksak boş boş dur yaa nefret ediyorum vallahi , hatçem sen çalışıyor musun bari sen gitme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…