- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.601
bana hoşgeldin diyen olmamış:::::::::((((((((((((((((((((((((((((
hatçemmm nerdesin sen yaaaa özlettin kendini kuşummmm küstüm sana
bende bende
bana hoşgeldin diyen olmamış:::::::::((((((((((((((((((((((((((((
sorma kuzucumya işleri kapatmaya çalışıyorum.ay sonu ben mahfolurum fabrikayla uraşıyorum sabahtan beri yamuldum :)
hayrdır niye küstün ya ben sizi bırakırmıyım hiç ne bırakırım nede başka yere yolarım sizi heytttttt
ohhh iyi yarın dedikodu yaparız bol bol
Haticemmmmm topraaaaaaaaam hoşgeldin,
Nerdesssin yavssss gün bitti
Takımı kurduk çift kale maça bekliyoruz haydeeeee
naber yawwwwrummmmmm hoşgördük nasılsın bakalımm sana kaç gel demiyommu ben burnu sürtsün bırak
sorma ya ayı kapatmaya çalışıyorum
yettim canım yettim akşam 8 de halı saha yapar senin çocuklarla benimkiler yeterizzzz ayolll
amannn aynen valla aysonu bende yoğun oluyorum beynim patlıyor laf anlatmaktan ...neyse yarın konuşuruz bol bolll
ben snei bırakıp biyerlere gitmem kuzummmm , daha göbüşlerimizi tokuşturcaz:):):):)
:118: :118: :118:
benimkilerde hakemlik,ilk yardım,top toplama,ponpon kız olurlar falan işe yarar gelelim bizde
naber yawwwwrummmmmm hoşgördük nasılsın bakalımm sana kaç gel demiyommu ben burnu sürtsün bırak
sorma ya ayı kapatmaya çalışıyorum
yettim canım yettim akşam 8 de halı saha yapar senin çocuklarla benimkiler yeterizzzz ayolll
heee kadro tamam hadiyin kızlar
hey sen 2 çocuğu olan şahsiyet terbiyesizlik yapma valla saçını başını yolarım senin 2 evladın olmuş rabbime şükür et nasip ettiği için insanı ayar etme
heee kadro tamam hadiyin kızlar
hey sen 2 çocuğu olan şahsiyet terbiyesizlik yapma valla saçını başını yolarım senin 2 evladın olmuş rabbime şükür et nasip ettiği için insanı ayar etme
Yürrrüüüü be koççummmmm eski kız liselilerden kim kaldı
heyyyyttttt kızdırmayın leynnnn hatice yi sen kim oluyorsun da hava basıyorsun burda parçalarım alim allahh:):)
lugesma nasılsın canım yarın ben işteyim cumarteside hatta arife günüde
lugesma nasılsın canım yarın ben işteyim cumarteside hatta arife günüde
heytttttttttttttttttttt beeeeeeeee parçalar valla kızım aklını bbaşına al buraya adamn gibi insanları alıyoruz biz kendini bilmezleri değil canım haydiiiiiiii bakkk arkana
haticem hoşgeldin.....
kıyamam cnm ya cmtesi gnleri bende daha önceki yerde çalışıodum ölüm gibi geliyodu bana. şimdi çok şükür çalışmıyorum okadr büyük rahatlıkmışki allah sanada nasip etsn cmtesi çalışmamayı...
heyy bni unutmuşsunuz bnde kuru sıkımı aldım geldim kim vurulacak söleyn bana :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?