Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hatçemmm nerdesin sen yaaaa özlettin kendini kuşummmm küstüm sana

bende bende

sorma kuzucumya işleri kapatmaya çalışıyorum.ay sonu ben mahfolurum fabrikayla uraşıyorum sabahtan beri yamuldum :)

hayrdır niye küstün ya ben sizi bırakırmıyım hiç ne bırakırım nede başka yere yolarım sizi heytttttt

ohhh iyi yarın dedikodu yaparız bol bol

amannn aynen valla aysonu bende yoğun oluyorum beynim patlıyor laf anlatmaktan ...neyse yarın konuşuruz bol bolll
ben snei bırakıp biyerlere gitmem kuzummmm , daha göbüşlerimizi tokuşturcaz:):):):)

Haticemmmmm topraaaaaaaaam hoşgeldin,
Nerdesssin yavssss gün bitti
Takımı kurduk çift kale maça bekliyoruz haydeeeee

naber yawwwwrummmmmm hoşgördük nasılsın bakalımm sana kaç gel demiyommu ben burnu sürtsün bırak

sorma ya ayı kapatmaya çalışıyorum
yettim canım yettim akşam 8 de halı saha yapar senin çocuklarla benimkiler yeterizzzz ayolll

benimkilerde hakemlik,ilk yardım,top toplama,ponpon kız olurlar falan işe yarar gelelim bizde

kızlar iki gündür bol bol su içmeye çalışıyorum wc den çıkamaz oldum , su içmeyi öğrenmey çalışıyorum da sağolsunlar nur topu gibi 3 tane böbrek taşım var onları büyütmemem gerek ki annelerini üzmesinler:):) oturduğum yere lazımlık mı alsam bıktım valla git gel git gel

benimkilerde hakemlik,ilk yardım,top toplama,ponpon kız olurlar falan işe yarar gelelim bizde

heee kadro tamam hadiyin kızlar

hey sen 2 çocuğu olan şahsiyet terbiyesizlik yapma valla saçını başını yolarım senin 2 evladın olmuş rabbime şükür et nasip ettiği için insanı ayar etme

Valla bugün azcık terellelliyim kuşum hoş hangi gün normalsin dicen ama olsun bugün Extra Large oldum :))

hey sen 2 çocuğu olan şahsiyet terbiyesizlik yapma valla saçını başını yolarım senin 2 evladın olmuş rabbime şükür et nasip ettiği için insanı ayar etme

Yürrrüüüü be koççummmmm eski kız liselilerden kim kaldı

hoop bayanlar sakin olalımm
yaaaaa bırakın cevap bile vermeyin konunun adı belli içeriği belli gelip söylenenlere bakın
boşuna sinirlenmeyinnn
bak ben kızıyomuyum:26:

heyyyyttttt kızdırmayın leynnnn hatice yi sen kim oluyorsun da hava basıyorsun burda parçalarım alim allahh:):)

Yürrrüüüü be koççummmmm eski kız liselilerden kim kaldı

hangimiz sıyırmadık kızım boşversene beni görsennn bide en güzeliiii yeeehuuuuuu

sorma ya bitane akıllısı bulmaz ansını satayım ne güzel hanım hanımcık oturuyorum. ama yok illa açtıracaklar ağzımı bundan anlıyorlar.
satırımı verinnnn uleynnnnnnnnnnnnnnnn heytttttt döner bıçağım nerdeee benim.valla kız ne günlerdi ozaman yarma gibiydim gelene pat küt her kavgada ben başı çekerdim çingenelik kanda var
ah anacımmm kızmı yetiştiriyom oğlan çocuğumu derdi.

heyyyyttttt kızdırmayın leynnnn hatice yi sen kim oluyorsun da hava basıyorsun burda parçalarım alim allahh:):)

heytttttttttttttttttttt beeeeeeeee parçalar valla kızım aklını bbaşına al buraya adamn gibi insanları alıyoruz biz kendini bilmezleri değil canım haydiiiiiiii bakkk arkana sağdan git belki bulursunn

Son düzenleme:
lugesma nasılsın canım yarın ben işteyim cumarteside hatta arife günüde

haticem hoşgeldin.....
kıyamam cnm ya cmtesi gnleri bende daha önceki yerde çalışıodum ölüm gibi geliyodu bana. şimdi çok şükür çalışmıyorum okadr büyük rahatlıkmışki allah sanada nasip etsn cmtesi çalışmamayı...

heyy bni unutmuşsunuz bnde kuru sıkımı aldım geldim kim vurulacak söleyn bana :82:

lugesma nasılsın canım yarın ben işteyim cumarteside hatta arife günüde

haticem hoşgeldin.....
kıyamam cnm ya cmtesi gnleri bende daha önceki yerde çalışıodum ölüm gibi geliyodu bana. şimdi çok şükür çalışmıyorum okadr büyük rahatlıkmışki allah sanada nasip etsn cmtesi çalışmamayı...

heyy bni unutmuşsunuz bnde kuru sıkımı aldım geldim kim vurulacak söleyn bana :82:

heytttttttttttttttttttt beeeeeeeee parçalar valla kızım aklını bbaşına al buraya adamn gibi insanları alıyoruz biz kendini bilmezleri değil canım haydiiiiiiii bakkk arkana

valla tersime gelmesin heeeee pençelerimi çıkartırım damarımda karadeniz kanı taşır ruhumda bursalılık vardır gerekirse çingenelikte yaparım heytt beee:):):)

benim erkekim var karnında yaaa totosuyla bi vursun bakıyım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…