Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Bebişim hoşgeldin,
Sorma yaa densiz densiz smileyler konuşmalar, meydanı boş buldularrrrrrrrrrr
Hava süper burda dimi cnm yaa benimde dışarda fink fink gezesim var bu ofise tıkılı oturuyorum

selamun aleykümmm kızlar çook mutluyummmmmmmm sizide neşelendirmeye geldimmm

Hoşşşgeldiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allah mutluluğunu daim etsin o zaman , arabanı çok seviyorsun sanırım:)))9

sağol canım yapmış kadar oldun , offf hem ev hem iş valla yoruluyorum yaaa yetişemiyorum artık

valla evden çıkamıyorum arabam yokken kocacım otobüse zıt otobüsle göndermiyo bi yere ticari taksilere de para dayanmıyor
(benim kocam çoook kıskanç anca arabayla gönderiyorrr) o yüzden seviyorum

valla evden çıkamıyorum arabam yokken kocacım otobüse zıt otobüsle göndermiyo bi yere ticari taksilere de para dayanmıyor
(benim kocam çoook kıskanç anca arabayla gönderiyorrr) o yüzden seviyorum

hımmmm amma kıskançmış yawww işin zor valla neyseki araba kullanmana izin veriyor bide o olmasaydı ne yapardın:)

hımmmm amma kıskançmış yawww işin zor valla neyseki araba kullanmana izin veriyor bide o olmasaydı ne yapardın:)

kendi götürüp getiriyordu ehliyetim yokken hamallık yapıyodu bana zor geldi tabiki
şimdi herkese eşlerinize ehliyet alın evin yükü kalkıyo üstünüzden diye akıl veriyo tabi 4 sene bana hamallık yapınca

kıskankçsa katlanacak bişeylere ama kolayını da bulmuş aldırmış sana ehliyet ohh sende gez dolaş boşverrr:):)

kızlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm sizi çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmm

zozdemir canım tosunum arabasını güle güle iyi günlerde kullansın :)
serfikkkkkkkkkkkkkkkkkk
yokh toprağım işte geldim burdayım ben bu işte ustayımm
hahahah bende bende bi düzüne var akşamları maç yapıyoz takım kurdum

hoşgeldiiinnnnnnn

hatçemmm nerdesin sen yaaaa özlettin kendini kuşummmm küstüm sana

lugesma nasılsın canım yarın ben işteyim cumarteside hatta arife günüde

bende bende

Haticemmmmm topraaaaaaaaam hoşgeldin,
Nerdesssin yavssss gün bitti
Takımı kurduk çift kale maça bekliyoruz haydeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…