- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.661
ama ses çıkmıyo kızlar sizden.
off herkeslr gitti evlerne biz kaldık işyerlernde....uyku bastırdı yemekten sonra
off herkeslr gitti evlerne biz kaldık işyerlernde....uyku bastırdı yemekten sonra
cicilerimizi beğenmenize sevndik teyzelerimiz. sağolun kızlar.
serpil aynen benmde baş ve bel ağrım var şuanda. sandalyede oturmak bile geriyo bni eve gidesim var....!!!
karar vrdm bu haftasonu kmseye kapıyı açmıcam. bıktım misafirden istemiyorum 4 haftadr bi fiil yatılı misaiffririm var düşünün halimi. zaten yorgun oluyorum.
ya bugün niye tatil kiii ben anlamdım 29 ekim çalışmamak için bahane değilki yarın zaten tatil anlamdım
ama çalışan hanımlar sakın bana kızmayın sadecee anlayamıyorum zırt pırt herşey için tatil ediyolar birgün önceden
ayrıca kolay gelsin çalışanlara
cicilerimizi beğenmenize sevndik teyzelerimiz. sağolun kızlar.
serpil aynen benmde baş ve bel ağrım var şuanda. sandalyede oturmak bile geriyo bni eve gidesim var....!!!
karar vrdm bu haftasonu kmseye kapıyı açmıcam. bıktım misafirden istemiyorum 4 haftadr bi fiil yatılı misaiffririm var düşünün halimi. zaten yorgun oluyorum.
eğer gelirlerse misafirine söle al ev senin de ban yatıyom keyfine bak desen dinlen bariii
ahh cnm olsa öle keşke... delirtiyolar bni raht bırakmıyolarki.
beceriksizler hepside mutfağım batıyo bi girdilermi....
benimde başım ağrıyor esma yaa, çalışıyor gibi yapıyorum ama ş yok, hatice de oyun oynuyor
bilmem neden tatil , benim de işime yaramıyor zaten bu tatiller , boş boş otur çalışır gibi yap valla çok sinirliyim yaa eve gidip yatmak vardı
o bel ağrısı bende de var sanırım yumurtluyorum esma garip ağrılar var kasıklarımda pırt pırt yımırtam oluşuyor sanırım:):)
sen hamile değil misin neden yatıya geliyorlar canım hayret bişey açma kapıyı boşver dinlen yazık sana da
ayvahhhhhhhhhh yakalandımmmNapayım canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayvahhhhhhhhhh yakalandımmmNapayım canım sıkılıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ahh serpilim milletin dediği biz seni yormuyozki oluyo. arkadaş çevremiz çok keşke bukadr kalabalık olmasaydık diyorum. bide evli ve kafadengi çift biziz içlerinde anasına danasına kızan bizim evde alıyo soluğu. ellerinde geldiğince bana zararları dokunmuyo ama ben huyluyum anam öle rahat rahat gerile gerile oturamıyom. mutfakta bardağın yerine koymasalar afakanlar basr beni.
iyi yanlarıda var sağolsunlar gelnce evi siler süpürürler ama bn kocamı özlüyorum onunla başbaşa bi haftasonu istiyorum artık.....
bnde oyun oynuyorum itiraf edim:) hatice bu arada ekledm seni serpili kullandım arada:d
bnde oyun oynuyorum itiraf edim:) hatice bu arada ekledm seni serpili kullandım arada
Sizde tatilllll yapmayınnnnnn. Bizi şikayet etsenize kızlar zorla çalıştırıyorlar diye ceza yesin belki bida tatilde çalışmayız
ne varmış bizde sıkılıyoruz oyun mu oynuyoruzz
ayyy canım valla çok zor işin o zaman Allah kolaylık versin sana , insan özlüyor dimi kocişle başbaşa kalmayı , bizde zırt pırt görümcemde yemekteyiz kayınvalidem yemeği yapıyor çıkarıyor yukarı bizi arıyorlar gelin diye çıkmasan evde ayrı yesen laf olur gıcık oluyorum yaa eğer ben yaparsam ben çağırmak zorunda kalıyorum evimi özlüyorum yalan söylüyorum bazen napıyım, kocamla başbaşa kalmak için banane
tamam hepinizi şikayet ediyorum kurtulun diyeee
az önce biri yazmış güldüm ama size uygun
"keşke memur olsaydık şimdi özel köleler olduk " komik ama mantıklı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?