Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

haticeeeeeeeeeeeeee ben geldiimmmmm hatırladın mı benii? psikolojik bunalımlardaydım uzun zamndır.hiç girmedim. bi bakıyım dedim kimsecikler kalmamış :44:

bu arada merhaba hanımlar nasılsınız bakalım . ben sare 24 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebeğimizi bekliyoruz

haticeeeeeeeeeeeeee ben geldiimmmmm hatırladın mı benii? Psikolojik bunalımlardaydım uzun zamndır.hiç girmedim. Bi bakıyım dedim kimsecikler kalmamış :44:

hoşgeldin canım nasılsın hatırladım tabikide diğer topikte orası dağılınca bende bunu açtım.hayırdır kötü bişeyler yok dimi

bi problem tespit ettiniz mi peki canım eşin de sen de yaptırdınız mı gerekli testleri

evet problem benim
garip bi bünyem varrr
testlerde problem yok şükür
rahim filmi kaldı bi tek
onunda ilacına alerjim var
benim bünyem garip ya ilaca alışıyo fayda etmiyo yada alerji yapıyo anlamadım bakalım bayramdan sonra tekrar başlıcam tedaviyeee

hoşgeldin canım nasılsın hatırladım tabikide diğer topikte orası dağılınca bende bunu açtım.hayırdır kötü bişeyler yok dimi

bilmiyorum ki canım iyi mi kötü mü eşimi ikna ettim sonunda spermiogram yaptırdık herşey normal gibi ama sperm sayısı az çıktı.sen neler yaptın var mı gelişme

bilmiyorum ki canım iyi mi kötü mü eşimi ikna ettim sonunda spermiogram yaptırdık herşey normal gibi ama sperm sayısı az çıktı.sen neler yaptın var mı gelişme

bende istiyorum eşimin yaptırmasını ama yine unutturdu bana bak görür o gününü akşama başına ekşiyim bari

30000 azmı canım azsa ozaman ilaç verir eşine. Hayrlısı ne ise o olsun canım

biz labratuvar da yaptırdık canım doktora gönderemiyorum şimdi. 10 milyon çıktı.hareketlilik ve morfoloji sonucu güzel ama bitek sayıda sıkıntımız var. keçiboynuzu pekmezi ve ballı polenli arı sütü yediriyorum sabah akşam

siz spermiogram yaptırmışmıydız canım

ohooooooooooo hemide kaç kere çok komik ya. Bak anlatayım sizde gülün bigün hastaneyiz belli o iş için adamlarrın orda olduğu sıra gelsin diye oturduk eşimle bekliyoruz.içerde adamın teki çıktı karısıda yanımızda bağırıyor kocasına oldumu oldumu yapabildinmi diye adam kıpkırmızı oldu.ben bunu duydum dururmuyum koptum gülmekten herkes koptu sonra

aç karnına daya gitsin afferin proteinde ver hep yumurta et falan besle kız adamı dr gidene kadar.
Evet canım az çıkmış tekrar isteyebilir belki tekrar başka yerdede yaptırın.şükür bizim problemimiz yok ikimizdede

ayyyy inanmıyorum çok kötü bi durum yaa valla ben bile utandım

aynen öle kuzum inşallah faydasını görürüz..Rabbim hakımızda hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…