- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.681
bu arada merhaba hanımlar nasılsınız bakalım . ben sare 24 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebeğimizi bekliyoruz
merhaba canım yaş 24 evliliğimde 6 senemi doldurdum 5 senedir bebeğimi bekliyorum
haticeeeeeeeeeeeeee ben geldiimmmmm hatırladın mı benii?Psikolojik bunalımlardaydım uzun zamndır.hiç girmedim. Bi bakıyım dedim kimsecikler kalmamış :44:
bu arada merhaba hanımlar nasılsınız bakalım . ben sare 24 yaşındayım 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır bebeğimizi bekliyoruz
bi problem tespit ettiniz mi peki canım eşin de sen de yaptırdınız mı gerekli testleri
hoşgeldin canım nasılsın hatırladım tabikide diğer topikte orası dağılınca bende bunu açtım.hayırdır kötü bişeyler yok dimi
bilmiyorum ki canım iyi mi kötü mü eşimi ikna ettim sonunda spermiogram yaptırdık herşey normal gibi ama sperm sayısı az çıktı.sen neler yaptın var mı gelişme
bilmiyorum ki canım iyi mi kötü mü eşimi ikna ettim sonunda spermiogram yaptırdık herşey normal gibi ama sperm sayısı az çıktı.sen neler yaptın var mı gelişme
kafama huni taktim sabahtan akşama kadar burdayım. Benimde bir veledim olsun diye söyleniyorum
30000 azmı canım azsa ozaman ilaç verir eşine. Hayrlısı ne ise o olsun canım
siz spermiogram yaptırmışmıydız canım
biz labratuvar da yaptırdık canım doktora gönderemiyorum şimdi. 10 milyon çıktı.hareketlilik ve morfoloji sonucu güzel ama bitek sayıda sıkıntımız var. Keçiboynuzu pekmezi ve ballı polenli arı sütü yediriyorum sabah akşam
ohooooooooooo hemide kaç kere çok komik ya. Bak anlatayım sizde gülün bigün hastaneyiz belli o iş için adamlarrın orda olduğu sıra gelsin diye oturduk eşimle bekliyoruz.içerde adamın teki çıktı karısıda yanımızda bağırıyor kocasına oldumu oldumu yapabildinmi diye adam kıpkırmızı oldu.ben bunu duydum dururmuyum koptum gülmekten herkes koptu sonra
aç karnına daya gitsin afferin proteinde ver hep yumurta et falan besle kız adamı dr gidene kadar.
Evet canım az çıkmış tekrar isteyebilir belki tekrar başka yerdede yaptırın.şükür bizim problemimiz yok ikimizdede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?