Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayyy çok güldüm, zor yaa offf yazık onlara da:):) eşim bana sende gelirsin o zaman dedi, ne işim var git kendi başına dedim:)

hoşgeldin sare....

inş hepiniz biran önce kavuşacaksınız meleklerinize. yolda onlar zamnlarını bekliyolar.
bnde pes etmedm çalıştım 13 ay sonra kavuştum bebeğime şükürler olsunki.

Ayyy çok güldüm, zor yaa offf yazık onlara da:):) eşim bana sende gelirsin o zaman dedi, ne işim var git kendi başına dedim:)

aaa niye öyle diyosun adama.oda senin yanına gelmese iyi olurmu hiç.destek olun. Neleri varya rabbim sen büyüksün nerelerde ne çabalar harcadığımızı sen görüyorsun rabbim sabrımızıda gücümüzüde elimizden alma.çok bekletmeden gelsin meleğim

kızlar ben regli olamıyrm bitürlü ya sancım ara ara geliyr ama olmuyr bel agrımda oluyo arada ay ne sinir bişey kürtaj sonrası bünye iyice degişti

aminnnn Rabbim dularımızı kabul etsin inşallah
ya neden çiçek ismi yaaaaa ben çiçek sevmem ığğğyyy:120:
yemek olsun mesela karnı yarık, makarna,fasülye falann:104:

hay Allah iyiliğini versin kızz

hanımlar bende kaçtım erken çıkıcim ofisten.öptüm hepiniziii

ohhh ya şuna bak oynuyor bide yarın da iş yok dimi sana ben 7 ye kadar burdayım yarında burdayım

yok valla canım normalde de yoktu zaten geçen hafta çalıştım , nasıl mutlu oldum yaa kös kös otur , canım haticem yok mu başka iş yaa sende rahat et cumartesi çalışılır mı akşama kadar

akşam kimsecikler olmuoo topiktee yaa

ay allahıma şükürler olsun kusmalarım geçti
çok rahatım tadını çıkarmaya başladım hamileliğin

tansel ne durumdasın ne zamandır konuşamıoruz

akşam kimsecikler olmuoo topiktee yaa

ay allahıma şükürler olsun kusmalarım geçti
çok rahatım tadını çıkarmaya başladım hamileliğin

tansel ne durumdasın ne zamandır konuşamıoruz

slm tatlım benı sormana cok sevındım ıyı olmaya calısıyorum hatta soyle soylıyım gecen salı kontrolum vardı bebesım cok ıyıdı bınlerce sukur 15 gunde 4 kılo vermısım dr sok oldu hemen ılac yazdı 4 gundur ıcıyorum gercı gece olunca etkısını kaybedıyorda buna sukur kusmalarım bıttı cnm boyle ıste napcan annesı oyle boyle buyuycez bakalım bugunumuze sukur

ahh canım bende 5 kilo verdim 55 im şuan amann bebekler iyi olsunda
ne yapalım katlanıcaz
bende akşam iyiyim yazdım bulantılar geçti dedim ama gece sabaha kadar çıkardım
banada ilaç verdi ama kullanmıorum
ben sabah kalkmadan kırmızı elma yiyorum iyi gelio canım dene sende

çok ilginç ilk başlarda midem çok bulanıodu zor kusuodum
şimdi fazla bulantım olmuo birden çıkarıorum
böyle daha iyi bulantıyla yaşamak zor

aynen cnm cıkartmam artık bı anlık oluyr sen ne yasıyorsan bende aynen oyleyım buarada ılac neden kullanmıyorsun zararlı dıemı benımde ıcıme sınmıyor ama ılac ıcmezsem hıc bırsey yıyemem ıctııgm ıcın yıyorum gercı sabah yıne cıkardım ılac ıcmeme ragmen ama ne bıleyım ozamanda olu gıbı yataktan kalkamıyorum
zor zamanlar ama gecıcek allahın ıznıyle guzel seyler nabalım allah yer ve yardımcımız olsun ıns

hoşgeldin canım takılma sen bana iyiyim şükür.evet yeni haber var yeni bebeğimiz var grenmmon hamile
senin iyi olduğunada sevindim boşverin kiloları yaww.
cok sevindim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.
seni okuyunca uzulmemek elde degil ama iyi olmana sevindim

hoşgeldin cnm iyi habrler alırsın inş doktorundan. nerelerdesn takılmıyosun artık bize. arada burdayım die ses ver.
kızlar rose neyaptı acaba görnmedide. güzel haberler vereydi bize

canim iyiyiz sukur olsun.10 haftaligiz artik.ama yorgunluk var biraz bazen yataktan cikmayi canim istemiyor her aksam yarin rapor alacam diyom ama kuzu kuzu gidiyorum.gece cok fazla wc ye kalkiyom en az 4 kez.sizlerdede böylemi.

butun kizlar selam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…