- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.701
ohooooooooooo hemide kaç kere çok komik ya. Bak anlatayım sizde gülün bigün hastaneyiz belli o iş için adamlarrın orda olduğu sıra gelsin diye oturduk eşimle bekliyoruz.içerde adamın teki çıktı karısıda yanımızda bağırıyor kocasına oldumu oldumu yapabildinmi diye adam kıpkırmızı oldu.ben bunu duydum dururmuyum koptum gülmekten herkes koptu sonra
hoşgeldin sare....
inş hepiniz biran önce kavuşacaksınız meleklerinize. yolda onlar zamnlarını bekliyolar.
bnde pes etmedm çalıştım 13 ay sonra kavuştum bebeğime şükürler olsunki.
aaaa kızlar ben papatyaydım nilüfer olmuşum ne anlama geliyorki bu çiçek isimleri bilen varmııııı
Ayyy çok güldüm, zor yaa offf yazık onlara da:):) eşim bana sende gelirsin o zaman dedi, ne işim var git kendi başına dedim:)
bende bilmiyorum canımama merak ediyorum...
kızlar patron 3 de çıkalım dedisizi seviyorummmmm çok öpüyorummmmmmm kızmayın bana
aminnnn Rabbim dularımızı kabul etsin inşallahaaa niye öyle diyosun adama.oda senin yanına gelmese iyi olurmu hiç.destek olun.Neleri varya rabbim sen büyüksün nerelerde ne çabalar harcadığımızı sen görüyorsun rabbim sabrımızıda gücümüzüde elimizden alma.çok bekletmeden gelsin meleğim
ya neden çiçek ismi yaaaaa ben çiçek sevmem ığğğyyy:120:
yemek olsun mesela karnı yarık, makarna,fasülye falann:104:
kızlar patron 3 de çıkalım dediSizi seviyorummmmm çok öpüyorummmmmmm kızmayın bana
aaa niye öyle diyosun adama.oda senin yanına gelmese iyi olurmu hiç.destek olun.Neleri varya rabbim sen büyüksün nerelerde ne çabalar harcadığımızı sen görüyorsun rabbim sabrımızıda gücümüzüde elimizden alma.çok bekletmeden gelsin meleğim
ohhh ya şuna bak oynuyor bide yarın da iş yok dimi sana ben 7 ye kadar burdayım yarında burdayım
akşam kimsecikler olmuoo topiktee yaa
ay allahıma şükürler olsun kusmalarım geçti
çok rahatım tadını çıkarmaya başladım hamileliğin
tansel ne durumdasın ne zamandır konuşamıoruz
slm tatlım benı sormana cok sevındım ıyı olmaya calısıyorum hatta soyle soylıyım gecen salı kontrolum vardı bebesım cok ıyıdı bınlerce sukur 15 gunde 4 kılo vermısım dr sok oldu hemen ılac yazdı 4 gundur ıcıyorum gercı gece olunca etkısını kaybedıyorda buna sukur kusmalarım bıttı cnm boyle ıste napcan annesı oyle boyle buyuycez bakalım bugunumuze sukur
ahh canım bende 5 kilo verdim 55 im şuan amann bebekler iyi olsunda
ne yapalım katlanıcaz
bende akşam iyiyim yazdım bulantılar geçti dedim ama gece sabaha kadar çıkardım
banada ilaç verdi ama kullanmıorum
ben sabah kalkmadan kırmızı elma yiyorum iyi gelio canım dene sende
çok ilginç ilk başlarda midem çok bulanıodu zor kusuodum
şimdi fazla bulantım olmuo birden çıkarıorum
böyle daha iyi bulantıyla yaşamak zor
cok sevindim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.hoşgeldin canım takılma sen bana iyiyim şükür.evet yeni haber var yeni bebeğimiz var grenmmon hamile
senin iyi olduğunada sevindim boşverin kiloları yaww.
hoşgeldin cnm iyi habrler alırsın inş doktorundan. nerelerdesn takılmıyosun artık bize. arada burdayım die ses ver.
kızlar rose neyaptı acaba görnmedide. güzel haberler vereydi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?