Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

herkes gelmş slmn alykm kızlar daha gelmedi ama karnım yine bugün bieşylerin sinyalini veryr test yapçam yinede eşim getrck 1 saat sonra filan bakalım artık hayırlısı dua edin lütfen ya

kıyamam sana ya canım çubuk kraker ye iyi gelir geçicek inş bunlar ya yeterki saglıklı olsunlar bide folik asit 3 aya kadar doktorlar öyle söylyr canım

aaaaa yokh doktora mı gitin geçmişi okumadım da , polip ne canım , lütfen stres yapma kuzum rahat ol hayırlısı de inş geçer o poliplerinde,
kist neden olmuş ki?

selam canım hoşgeldin, doktor ilaç vermedi mi canım bi serum taktırsaydın kendine, halden düşmeyesin...

herkes gelmş slmn alykm kızlar daha gelmedi ama karnım yine bugün bieşylerin sinyalini veryr test yapçam yinede eşim getrck 1 saat sonra filan bakalım artık hayırlısı dua edin lütfen ya

aleyküm selam canım, hayırlı haberlerle inş, güzel haber verirsin bize

allah razı olsun tatlım ya inş bakalım artık kısmet

hadi bakalım şimdiden bol bol vitamin falan al tatlım çok yorulacaksın çok. bizde hamile kaldığım ay hergün çalışmıltık insanda derman kalmıyo ama bak bnm sonu çk güzl oldu inş. sennde öle olur bebiş gelir. sonrada dinlenrsin bol bol

melek hakkında hayrlısı olsun inş.

cnm sıkıntı yapma kendine inş kendiliğinden gece beklemene falan gerek kalmaz.

hülyaa gececek cnm az kaldı. aç karnına bi kaşık bal at ağzına mideni çok rahatlatr hem bulantın azalır hemde mide yanman. poça yeme mideni daha çok yakar cnm ya. folic asidi 12 haftaya kadr kullandım cnm sonrasında elevit ve maltofer die bi kan ilacı verdi doktorum ondada folic asit varnış.

kıyamam sana ya canım çubuk kraker ye iyi gelir geçicek inş bunlar ya yeterki saglıklı olsunlar bide folik asit 3 aya kadar doktorlar öyle söylyr canım

Melekcim çok heycanlandım inş bebiş vardır testi hemen yapıp bize haber verrrrrrr emi..

aaaaa yokh doktora mı gitin geçmişi okumadım da , polip ne canım , lütfen stres yapma kuzum rahat ol hayırlısı de inş geçer o poliplerinde,
kist neden olmuş ki?

Evet canım adet olursan 5. güne kadar gel demişti gittim bende,
Kist çatlamadan sonra oluşmuş önemli değil adetle atarsın demişti gerçektende şuan çok küçülmüş atıyosun dedi,
İşte bu polipler canımı sıktı şimdi annemde çıkmıştı daha önce duymuştum zararlı bişey olmuyolar genelde kan pıhtısı gibi bişey sanırım
kendi geçebilir yine geçmesede korkulcak bişey değil dedi,
ama gel gör ben panik insan olduğum için bide bişey çıkarırsa fln diye telaşlandım
cuma günü yine gel bakıcam dedi,
İnş canım hayırlı haberlerle gelirim, biraz gerildim

Son düzenleme:

stres yapma bitanem ya allahın iznyle geçip gitçek kendlgnden önemsiz şeyler onlar zaten takılma lütfen

bide kızlar bugün oruçta tuttum inş rabbim hayırlı bi haber almayıda nasip eder kalkayım yemegimi yapayım inş sonra haber için giricem dua edin lütfen

bide kızlar bugün oruçta tuttum inş rabbim hayırlı bi haber almayıda nasip eder kalkayım yemegimi yapayım inş sonra haber için giricem dua edin lütfen

canım allah kabul etsin, inşallah hayırlı haber vericeksin bize.

hanımlar slm herkese bende 8 yıllık evliyim:2 tüpbebek yaptırdım sonucu yarın kan testinde belli olcak nolur dua edin hayırlı bi sonuç alayım inş ALLAH herkese nasip etsin kimseye aratmasın.:2:

hanımlar slm herkese bende 8 yıllık evliyim:2 tüpbebek yaptırdım sonucu yarın kan testinde belli olcak nolur dua edin hayırlı bi sonuç alayım inş ALLAH herkese nasip etsin kimseye aratmasın.:2:

hoşgeldin fatma , uzun süredir bekliyorsun sanırım Rabbim gönlüne göre versin, inş meleğin seninledir , hayırlı haberler alırsın inş, bize de haber ver:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…