- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.741
selam kızlar nasılsınız
ben artık yatağı banyoya taşıycam galiba banyodan çıkamıorum midem çok yanıo alev alev
hiçbir yemeği yiyemiyoruz sadece makarna poça
bu arada folic asidi ne kadar aldınız kaçıncı haftaya kadar
Selam kızlar,
doktordan geldim size anlatiyim istedim,
kist küçülmeye başlamış kendi gidiyor önemli değil dedi,
ama ufak ufak bikaç parça var rahim içinde dedi polip olabilir dedi
bunları da atabilirsin atamasan bile önemli değil ama cuma günü bi daha göreyim dedi
bunlardan kurtulana kadar benimsin dedi :)
eğer kendiliğinden atılmazsa 2 ay bekleriz dedi
ya kızlar nolur dua edin böyle bişey olmasın 2 ay fln bekleyemem artık,
yok ameliyat yok bilmemne adam akıllı çalışamıyoruz bile bebek olsun diye((((
selam kızlar nasılsınız
ben artık yatağı banyoya taşıycam galiba banyodan çıkamıorum midem çok yanıo alev alev
herkes gelmş slmn alykm kızlar daha gelmedi ama karnım yine bugün bieşylerin sinyalini veryr test yapçam yinede eşim getrck 1 saat sonra filan bakalım artık hayırlısı dua edin lütfen ya
aaaaa yokh doktora mı gitin geçmişi okumadım da , polip ne canım , lütfen stres yapma kuzum rahat ol hayırlısı de inş geçer o poliplerinde,
kist neden olmuş ki?
selam canım hoşgeldin, doktor ilaç vermedi mi canım bi serum taktırsaydın kendine, halden düşmeyesin...
aleyküm selam canım, hayırlı haberlerle inş, güzel haber verirsin bize
iyidir esmacım sen nasılsın , oğluşun nasıl:)
bugün yumurtalarım patlayacak gibi hissediyorum ikisi de hemde , iltihap olmasından çok korkuyorum her ay bişey çıkıyor ya bende:)
inşallah olmaz, bu ay umudum çok yüksek hayırlısı ile inşallah, yarından itibaren hergün çalışmaya başlayacağım 3 kasım ovulasyon gözüküyor , çok yorulacağız ama ne yapalım herşey bebeğim içinbide boğazım ağrıyor hastalanıp direncimin düşmemesi lazım kendime takviye yapıyorum sürekli:))
Selam kızlar,
doktordan geldim size anlatiyim istedim,
kist küçülmeye başlamış kendi gidiyor önemli değil dedi,
ama ufak ufak bikaç parça var rahim içinde dedi polip olabilir dedi
bunları da atabilirsin atamasan bile önemli değil ama cuma günü bi daha göreyim dedi
bunlardan kurtulana kadar benimsin dedi :)
eğer kendiliğinden atılmazsa 2 ay bekleriz dedi
ya kızlar nolur dua edin böyle bişey olmasın 2 ay fln bekleyemem artık,
yok ameliyat yok bilmemne adam akıllı çalışamıyoruz bile bebek olsun diye((((
selam kızlar nasılsınız
kıyamam sana ya canım çubuk kraker ye iyi gelir geçicek inş bunlar ya yeterki saglıklı olsunlar bide folik asit 3 aya kadar doktorlar öyle söylyr canım
aaaaa yokh doktora mı gitin geçmişi okumadım da , polip ne canım , lütfen stres yapma kuzum rahat ol hayırlısı de inş geçer o poliplerinde,
kist neden olmuş ki?
hadi bakalım şimdiden bol bol vitamin falan al tatlım çok yorulacaksın çok. bizde hamile kaldığım ay hergün çalışmıltık insanda derman kalmıyo ama bak bnm sonu çk güzl oldu inş. sennde öle olur bebiş gelir. sonrada dinlenrsin bol bol
yiyip içiyorum sürekli , fındık, fıstık , üzüm , ıhlamurne var ne yok tüketiyorum, bugün çok ağruyor yumurtalarım belime de vuruyor bide idrarım sarı inş iltihap falan değildir yaa gerçi kokmuyor ama iyi düşüneyimde iyi olsun , dua et esmam yaa bebeğim bu ay gelsin..
stres yapma bitanem ya allahın iznyle geçip gitçek kendlgnden önemsiz şeyler onlar zaten takılma lütfenEvet canım adet olursan 5. güne kadar gel demişti gittim bende,
Kist çatlamadan sonra oluşmuş önemli değil adetle atarsın demişti gerçektende şuan çok küçülmüş atıyosun dedi,
İşte bu polipler canımı sıktı şimdi annemde çıkmıştı daha önce duymuştum zararlı bişey olmuyolar genelde kan pıhtısı gibi bişey sanırım
kendi geçebilir yine geçmesede korkulcak bişey değil dedi,
ama gel gör ben panik insan olduğum için bide bişey çıkarırsa fln diye telaşlandım
cuma günü yine gel bakıcam dedi,
İnş canım hayırlı haberlerle gelirim, biraz gerildim
hadi bakalım şimdiden bol bol vitamin falan al tatlım çok yorulacaksın çok. bizde hamile kaldığım ay hergün çalışmıltık insanda derman kalmıyo ama bak bnm sonu çk güzl oldu inş. sennde öle olur bebiş gelir. sonrada dinlenrsin bol bol
yiyip içiyorum sürekli , fındık, fıstık , üzüm , ıhlamurne var ne yok tüketiyorum, bugün çok ağruyor yumurtalarım belime de vuruyor bide idrarım sarı inş iltihap falan değildir yaa gerçi kokmuyor ama iyi düşüneyimde iyi olsun , dua et esmam yaa bebeğim bu ay gelsin..
gelck inş bebimiz bitanem allahın iznyle yeterki sen stres yapma beraberce beklicez o günü rabbim hayırla nasip etsn inş yanındayız biz
gelck inş bebimiz bitanem allahın iznyle yeterki sen stres yapma beraberce beklicez o günü rabbim hayırla nasip etsn inş yanındayız biz
amin inş canım yaaa , hiç stres yok aksine çok heyecanlıyım bu ay pozitif enerji var üzerimde inş hayırlısı olur Rabbim karnımız doldurur:)
bide kızlar bugün oruçta tuttum inş rabbim hayırlı bi haber almayıda nasip eder kalkayım yemegimi yapayım inş sonra haber için giricem dua edin lütfen
bide kızlar bugün oruçta tuttum inş rabbim hayırlı bi haber almayıda nasip eder kalkayım yemegimi yapayım inş sonra haber için giricem dua edin lütfen
hanımlar slm herkese bende 8 yıllık evliyim:2 tüpbebek yaptırdım sonucu yarın kan testinde belli olcak nolur dua edin hayırlı bi sonuç alayım inş ALLAH herkese nasip etsin kimseye aratmasın.:2:
amin inş canım yaaa , hiç stres yok aksine çok heyecanlıyım bu ay pozitif enerji var üzerimde inş hayırlısı olur Rabbim karnımız doldurur:)
hayatım dualarım sizinle. sizlerde tez zamanda kavuşun yavrularınıza inş. bukadr pozitifsen kesnlikle meleğin gelcek sana koşa koşa. iltihap şu bu düşünme bunları at gitsin kafandan.
stres yok heycan ve pozitif enerjiyle çalışmaya devam....
melekcim inş iyi haberlr alırsın. dularımz sennle heycanla bekliyoruz güzel haberlerini. allah kabul etsn bu arada....
hanımlar slm herkese bende 8 yıllık evliyim:2 tüpbebek yaptırdım sonucu yarın kan testinde belli olcak nolur dua edin hayırlı bi sonuç alayım inş ALLAH herkese nasip etsin kimseye aratmasın.:2:
fatmasah hoşgeldin aramıza. yarın güzel haberler verirsin inş bize. duana içten aminn diyorum.
hayatım dualarım sizinle. sizlerde tez zamanda kavuşun yavrularınıza inş. bukadr pozitifsen kesnlikle meleğin gelcek sana koşa koşa. iltihap şu bu düşünme bunları at gitsin kafandan.
melekcim inş iyi haberlr alırsın. dularımz sennle heycanla bekliyoruz güzel haberlerini. allah kabul etsn bu arada....
fatmasah hoşgeldin aramıza. yarın güzel haberler verirsin inş bize. duana içten aminn diyorum.
sağol canım benim , pozitif düşünüyorum hep, sürekli dua ediyorum inş bebeğim süpriz yapar bize , nasıl heyecanlıyım:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?