Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kimsecikler yok kızlar regli olmadım ama sancım oluyo ara ara bide ilişki sonrası dahada oldu yarında gelmezse test yapıcam kısmet artık

zararlı olur diye kullanmıorum canım korkuorum

benm geçmişti 3 gün çok rahattım ama bir başladı felaket
mide yanması çekiorum
devamlı kusuorum
ama bi tarafdan seviniorum
kitaplarda hep yazıo bulantı kusma iyi diye
doktorumda aynı şeyi söyledi bulantıların olması çok iyi bebeğinin sağlıklı olduğunu anlamına gelir dedi
içim rahatladı

hiç geçicek gibi değil artıyo sanki haftalar geçtikce

kimsecikler yok galiba slmn alykm diyeym yinede

Günaydın kızzlarrrrrr
aleykümselem melekcim hoşgeldin

Aleyküm selam kızlar hoşgeldiniz ne var ne yok
Pek boş bugün burası
Melek hasta oldun mu bi test yap ya baya gecikti senin galiba?
Ben bugün doktora gidicem öglende, ya böyle hasta hasta nasıl olucak yine mi bakıcak alttan ama olmazki ya ((
Çok mutsuzum onun gerginliği var üstümde
İnş başka bişey çıkmaz :18:

selam kızlar ben de meleği merak ettim ne yapmış nasılmış haberi olan var mı roseeee kayıplardasın hayatım meraktan çatladık

günaydın güzeller....
pazartesi yoğunluğu anca otrabildim masama. nasılsınız varmı güzel haberler bu hafta başında...

melekcim inş ağrıların geçer. gelmediyse kırmızıların bi test yap bakalım bişi yoksada bnce bi doktora git bnce.

akşam kimsecikler olmuoo topiktee yaa

ay allahıma şükürler olsun kusmalarım geçti
çok rahatım tadını çıkarmaya başladım hamileliğin

tansel ne durumdasın ne zamandır konuşamıoruz

hülya hoşgeldin cnm. iyi olmana sevndim. bnm 13 haftada bitmişti bulantılarım. şimdide ara sıra oluyo çok nadir. kocaman oldunuz maşallah..
tansel çok kilo vermişsin cnm dikkat et kendine. bebekler iyi olsun önmli olan o. ama beslenmene dikkat et.

bnde çok fazla kalkıyodum gecede 6 defayı buluyodu bazen. ama 13-14 haftalarda azaldı. bu hafta yine başladım kalkmaya ama başlardaki kadr deil. vücut gece kalkmaya alışıyo cnm ilerde zorluk çekmeyiz:)

selam kızlar ben de meleği merak ettim ne yapmış nasılmış haberi olan var mı roseeee kayıplardasın hayatım meraktan çatladık

Selam cnm hoşgeldin, nasılsınız bakalım bebişin ve sen?

Rose'u bende çok merak ediyorum hiç girip haber vermiyor inş bir sorun yoktur :18:

yokh güzel haberlerle gelirsin inş canm. bizi haberdar et.

mfalcon nasılsın bebiş nasıl. rose firari valla. hiç göründüğü yok iyi olduğunu söleyip çıksa keşke.
melekten heycanla haber bekliyorum bnde.

slm canlarm nasılsınız bakalım
asla ısyan dıe soylemıyorum ama anne olmak zor zanaat gercekten
ogurmeler kusmalar artık gece gunduz demıyorum gecenın 1ı nde bıle kusmaya kalkıyorum zorla yemek yıyorum agzımın tadı berbat kızlar acı eskı ıgrenc tukurugumu bıle yutmaktan korkar oldum agzımda hep nanelı sakız ama ne care bıde ustune wc cıkamıyorum aglaya aglaya yapmaya calısıyorum sonrada popomun ustune oturamıyorum acısından :) tobe yarabbım yaa ne hallere dustum heee

tanselim idare et canım napacaksın pıtırcık büyüyünce geçicek bunlarda Rabbim sağlık versin yeter ki gerisi önemli değil buda gelir buda geçer:)

tanselim idare et canım napacaksın pıtırcık büyüyünce geçicek bunlarda Rabbim sağlık versin yeter ki gerisi önemli değil buda gelir buda geçer:)

oyy serfıkım nasılsın evlılık yıldonumunuz kutlu olsun seneye bebekle beraber nıce yıllara ıns
evet zor gebelıkten oncekı butun bunyenı at cope senden eser kalmıyor sankı sadece kafam benım vucudumu almıslar baska bısey koymuslar ben bıle kendımı tanıyamıyorum kafamı kaldıramıyorum bıde 2 gundur mıgde yanması eklendı buna depresyona gıresım var ama oyle bır luksum yok tabıykı bugunume sukur

sağol canım benim Rabbim inşallah 3. seneme yavrumla birlikte girmeyi nasip eder..amin

aman depresyon falan deme hep olumlu düşün kuzum geçicek bu günlerde az kaldı dayan , ilaç vermedi mi doktor , görümcem elevit içiyor o da kötü oluyor sürekli bulantı, gece kalkıyor mu bilmiyorum ama...şükret bitanem sabret, uzun süre bebeğini bekledin sabrettin bir iki ayda bu sıkıntılara katlanırsın sen dayan :)

tansel az kaldı canm sabret biraz daha. 13-14 haftalarda herşey normale giriyor. inşallah sennde öle olur tadını çıkarırsın. bak biz oğlumla artık gezmelere alışverişlere gidiyoz canımız hep gezmek istiyor. gözünün önü açılmış gibi oluyor:) bal ye bol bol direncini arttırır kendini iyi hissedersin.

serpill nasılsın tatlım...

iyidir esmacım sen nasılsın , oğluşun nasıl:)
bugün yumurtalarım patlayacak gibi hissediyorum ikisi de hemde , iltihap olmasından çok korkuyorum her ay bişey çıkıyor ya bende:)
inşallah olmaz, bu ay umudum çok yüksek hayırlısı ile inşallah, yarından itibaren hergün çalışmaya başlayacağım 3 kasım ovulasyon gözüküyor , çok yorulacağız ama ne yapalım herşey bebeğim için bide boğazım ağrıyor hastalanıp direncimin düşmemesi lazım kendime takviye yapıyorum sürekli:))

Selam kızlar,
doktordan geldim size anlatiyim istedim,
kist küçülmeye başlamış kendi gidiyor önemli değil dedi,
ama ufak ufak bikaç parça var rahim içinde dedi polip olabilir dedi
bunları da atabilirsin atamasan bile önemli değil ama cuma günü bi daha göreyim dedi
bunlardan kurtulana kadar benimsin dedi :)
eğer kendiliğinden atılmazsa 2 ay bekleriz dedi
ya kızlar nolur dua edin böyle bişey olmasın 2 ay fln bekleyemem artık,
yok ameliyat yok bilmemne adam akıllı çalışamıyoruz bile bebek olsun diye ((((

selam kızlar nasılsınız

ben artık yatağı banyoya taşıycam galiba banyodan çıkamıorum midem çok yanıo alev alev
hiçbir yemeği yiyemiyoruz sadece makarna poça
bu arada folic asidi ne kadar aldınız kaçıncı haftaya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…