- Konu Sahibi haticemavi
-
- #8.721
aynen cnm cıkartmam artık bı anlık oluyr sen ne yasıyorsan bende aynen oyleyım buarada ılac neden kullanmıyorsun zararlı dıemı benımde ıcıme sınmıyor ama ılac ıcmezsem hıc bırsey yıyemem ıctııgm ıcın yıyorum gercı sabah yıne cıkardım ılac ıcmeme ragmen ama ne bıleyım ozamanda olu gıbı yataktan kalkamıyorum
zor zamanlar ama gecıcek allahın ıznıyle guzel seyler nabalım allah yer ve yardımcımız olsun ıns
kimsecikler yok galiba slmn alykm diyeym yinede
Günaydın kızzlarrrrrr
aleykümselem melekcim hoşgeldin
akşam kimsecikler olmuoo topiktee yaa
ay allahıma şükürler olsun kusmalarım geçti
çok rahatım tadını çıkarmaya başladım hamileliğin
tansel ne durumdasın ne zamandır konuşamıoruz
slm tatlım benı sormana cok sevındım ıyı olmaya calısıyorum hatta soyle soylıyım gecen salı kontrolum vardı bebesım cok ıyıdı bınlerce sukur 15 gunde 4 kılo vermısım dr sok oldu hemen ılac yazdı 4 gundur ıcıyorum gercı gece olunca etkısını kaybedıyorda buna sukur kusmalarım bıttı cnm boyle ıste napcan annesı oyle boyle buyuycez bakalım bugunumuze sukur
cok sevindim allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.
seni okuyunca uzulmemek elde degil ama iyi olmana sevindim
canim iyiyiz sukur olsun.10 haftaligiz artik.ama yorgunluk var biraz bazen yataktan cikmayi canim istemiyor her aksam yarin rapor alacam diyom ama kuzu kuzu gidiyorum.gece cok fazla wc ye kalkiyom en az 4 kez.sizlerdede böylemi.
butun kizlar selam
selam kızlar ben de meleği merak ettim ne yapmış nasılmış haberi olan var mı roseeee kayıplardasın hayatım meraktan çatladık
Aleyküm selam kızlar hoşgeldiniz ne var ne yok
Pek boş bugün burası
Melek hasta oldun mu bi test yap ya baya gecikti senin galiba?
Ben bugün doktora gidicem öglende, ya böyle hasta hasta nasıl olucak yine mi bakıcak alttan ama olmazki ya((
Çok mutsuzum onun gerginliği var üstümde
İnş başka bişey çıkmaz :18:
selam kızlar ben de meleği merak ettim ne yapmış nasılmış haberi olan var mı roseeee kayıplardasın hayatım meraktan çatladık
slm canlarm nasılsınız bakalım
asla ısyan dıe soylemıyorum ama anne olmak zor zanaat gercekten
ogurmeler kusmalar artık gece gunduz demıyorum gecenın 1ı nde bıle kusmaya kalkıyorum zorla yemek yıyorum agzımın tadı berbat kızlar acı eskı ıgrenc tukurugumu bıle yutmaktan korkar oldum agzımda hep nanelı sakız ama ne care bıde ustune wc cıkamıyorum aglaya aglaya yapmaya calısıyorum sonrada popomun ustune oturamıyorum acısından :) tobe yarabbım yaa ne hallere dustum heee
tanselim idare et canım napacaksın pıtırcık büyüyünce geçicek bunlarda Rabbim sağlık versin yeter ki gerisi önemli değil buda gelir buda geçer:)
oyy serfıkım nasılsın evlılık yıldonumunuz kutlu olsun seneye bebekle beraber nıce yıllara ıns
evet zor gebelıkten oncekı butun bunyenı at cope senden eser kalmıyor sankı sadece kafam benım vucudumu almıslar baska bısey koymuslar ben bıle kendımı tanıyamıyorum kafamı kaldıramıyorum bıde 2 gundur mıgde yanması eklendı buna depresyona gıresım var ama oyle bır luksum yok tabıykı bugunume sukur
slm canlarm nasılsınız bakalım
asla ısyan dıe soylemıyorum ama anne olmak zor zanaat gercekten
ogurmeler kusmalar artık gece gunduz demıyorum gecenın 1ı nde bıle kusmaya kalkıyorum zorla yemek yıyorum agzımın tadı berbat kızlar acı eskı ıgrenc tukurugumu bıle yutmaktan korkar oldum agzımda hep nanelı sakız ama ne care bıde ustune wc cıkamıyorum aglaya aglaya yapmaya calısıyorum sonrada popomun ustune oturamıyorum acısından :) tobe yarabbım yaa ne hallere dustum heee
tansel az kaldı canm sabret biraz daha. 13-14 haftalarda herşey normale giriyor. inşallah sennde öle olur tadını çıkarırsın. bak biz oğlumla artık gezmelere alışverişlere gidiyoz canımız hep gezmek istiyor. gözünün önü açılmış gibi oluyor:) bal ye bol bol direncini arttırır kendini iyi hissedersin.
serpill nasılsın tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?