Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yaaaa bizde kasımda hmiş kalalım yokhhh biz biz kaldık hatice sen ben püffffffffffffffffffffff

Ay inşallah canım ya valla 4 gözle bekliyorum, bu ay o kadar istiyorum ki...
Yok topicte sohbet bütünlüğü açısından yani yoksa başka ne olabilir ki

Dün eşimin halasıyla karşılaştık hal hatır sorduk ardından destur kadın ayaküstü siz daha bebek yapmıyorsunuz heralde demezmi
Kan beynime sıçradı zeki kocamda döndü bana bakıyo sanki ben yapcam bi başıma karar merciiiyim ya hey allahım
Nasip kısmet daha düşünmüyoruz dedim geçtim
AMa sinir oldummmmm!!!!!!!!!!

Ay evetttt yaaa uçtum resmen
Kızlar ben bu ekim bereketine cidden inandım,
Biz yine kasıma kaldık, kasımda böyle sevmediğim bi aydır ama ne bileyim belki yüzümüze güler :)

yaaaa bizde kasımda hmiş kalalım yokhhh biz biz kaldık hatice sen ben püffffffffffffffffffffff

oflayıp püflemeyinnn çalışmaları hızlandırın :) kasım ayı evde bol bol vakit geçirilecek zaman havalrda soğuyo insan evden çıkmak istemiyo falan sizde boş boş durmayın evde çalışın ki gelsin bebişler....

tabi canım sohbet bütünlüğü için hani hamişlerde bıktı bizde kırmızı diye diye, midemiz bulanıyor falan deriz artık:)))
yokh valla işi sıkı tutuyorum , çalışmadan sonra sabaha kadar yatıyorum, sağa sola dönüyorum iyicene işlesin içime diye, sabahın köründe de duş alıyorum ama napıyım olsun da razıyım , bu ayda olmazsa kocamı kolundan tutup doğru teste götüreceğim artık kaçarı yok:):)

çalışmalar son gaz esma hırs yaptım heee, bu ay gelecek bizim veletler , Rabbim duy sesimizi ne olur:):)

Dur kızzzzzzzz adamı çekeleme daha 3-5 ayda :)
Ama ben bi daha incir mincir yemem içmem bu polip molip ya ondan olduysa geçen ay gittiğimde hiçbişeyim yoktu
İstemem daha koca karı ilaçları anam sanki incirmi yemişşşşşş pöf

İvittttttt bu ay gelsinlerrrrrrrrrr yitter artık yitterrrrr

Son düzenleme:
İvittttttt bu ay gelsinlerrrrrrrrrr yitter artık yitterrrrr

gelecekler kuzum merak etme , çok bekletmesinler yeter , sabır sadece ama bu ay gelseler çok iyi olacak, bende müjde veriyim , kocama süpriz yapıyım, karnım büyüsün diye hayal kuruyorum.....heyecanlandım yine.....

gelecekler kuzum merak etme , çok bekletmesinler yeter , sabır sadece ama bu ay gelseler çok iyi olacak, bende müjde veriyim , kocama süpriz yapıyım, karnım büyüsün diye hayal kuruyorum.....heyecanlandım yine.....

Ay bugün hastaneye gittim ya
sıra bekleyen sağım solum karnı burnunda kızlar vardı,
Karşı da da çocuk hastalıkları var orayada anakucaklarında büssürü bebek geldi gitti bi görseydin,
Onlara bakarken salyalarım aktı nerdeyse :))

melek gözün aydın allah sağlıkla geçireceğin bir hamilelik nasip etsin inşallah bebeğini kucağına alırsınnnnnnnnn

kızlar bide ben varım hamile olamayan

allah razı olsun hepinizden kızlar rabbim verdimi neki ama acaba bizler layıkmıyız bazen düşünyrmda hep istyrz ve birgün oluyordA AMA ŞÜKRETMEYİ BİLİYRMYZ nerde rabbim bizi şükredenlerden eylesin inş allahım korusun bebegimi tabi tamda bilmyrm nedr ama testi yaptım 1 dakika olmadan hemen belirdi ve sonrada tam koyu oldu neredyse digeri gibi yani rabbim olmayan kardeşlerimizide nasip etsn inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…