Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bnde rose çok merak ediyorum yaa nerelerdeki...

zuhalde görünmedi bugün...

meleeekkkkkkkkkkk ses ver artık bize...

merakla bekliyorum...

senin moraller nasıl bakıyım??

Eh iyiyim cnm ya bide şu gün bitse
Nefret ediyorum pazartesilerden eve gitmek istiyorum
Şu polipleri takmıyorum ama yinede brz endişelendim,
Sadece bu ay biraz heyecan yaptım hemen bitip çalışmalara başlamak istiyorum :)

Ben aranıza yeni katıldım, en son 2 ekimde regli olmuştum, doktora gittim klomen verdi 3. günü başladım günde birer tane içtim 5 gün, ardından 2 doz 10000 lik pregnyl iğnesi oldum yumurtam 17 cm oldu sonra çatladı ama ayın 27 sinde yani 25 gün sonra regli oldum ama bir garip reglim hergün 1-2 damla dr yi aradım takip et dedi dün akşam dayanamadım acaba üstüne mi görüyorum diye gidip kan testi yaptırdım sonuç negatif şimdi bu hafta içi tekrar dr ye gidicem bakalım ne yapıcak yada ne yapacağız,deneyimi olan arkadaşlarım bana yardım edin cvp bekliyorum ....

bozma moralini canım hep iyi düşün iyi olsun, bende bu ay heycanlıyım çok fazla biraz yoruluyorum ama napalım bebeğim için değer, bizde çalışmaları yarından itibaren hızlandıracağız çatlama yaklaştı iyi değerlendirmek lazım gerisi Allah' a kalmış , Rabb,m hayırlısını , sağlıklısını versin

beyza hoşgeldin aramıza. bnde uzunca bi süre klomen ve pregly iğne kullandım. regl 5. gnü başlayıp hergün 2 adet klomen içiyordum. ve genelde regl 17. günü iğneyi vuruluyordum. yumurtam 20 mm olunca iğne vuruldum hep. bebek olmayınca tekrar aynı şekilde ilaçlara devam ettm. regl 2. günü gidiyodum kontrole tekrar bakıyodu doktorum kist oluşmuşmu die sonra tekrar 5. gn ilaça başlatıyordu. inşallah bu sürecin fazla uzamaz sıkı takip gerektiriyor insanı yoruyor.

Öyle yapmaya çalışıyorum hayatım, kafam rahat
Başka sorun çıkmasında inşş, bebiş için çalışmaya da başlayalım allahın izniyle..
İnşallah serfikim bu ay birlikte tozunu attıralım buranın Haticeyide alalım daha çok hamiş lazım bu topiğeeeeeee

serpil tatlım seni bugünün pozitif şirini ilan ediyorum...

tü tü tü maşallahh maşallah....nazar değmesin.

ayyy hadi inşallah yokh , kol kola girer zıplaya hoplaya halay çekeriz bırda

kızlar ama kaçmak orundayım oruç tutmştm sofrayı indircem sonra görüşürz aslıcım kaçmak zorundayım bitanem ya öptm hepinizi

kızlar ben hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ayyy gözlerim fal taşı gibi açıldı resmennnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ben dedim sana dimi melekkkkkkkkkkkkk ohhh yaaaaaaa
Kaç gündür beklettin bizi burda
Çok sevindim ya çok çok çok
Allahım nazarlardan saklasın, inşallah kucağına almayı nasip etsinnnnnnnnnnnnn

melekkk harika bi haber verdn cnm çok mutlu oldum.
allahım kucağına almayı nasip etsn inş.

kızlar farkındaysanız her ayın başında bi hamiş haberi alıyoruz çok şükür... :124::124:

Ay evetttt yaaa uçtum resmen
Kızlar ben bu ekim bereketine cidden inandım,
Biz yine kasıma kaldık, kasımda böyle sevmediğim bi aydır ama ne bileyim belki yüzümüze güler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…