- Konu Sahibi haticemavi
-
- #9.361
ayın 11 bekliyorum bakalım.
15 dk sonra çıkıcam doktor randv. geldi çattıııııııııııı,
Telleri yaktım ben azcık buna verin mazur görün
Dönüşte perperişan gelmem inş
15 dk sonra çıkıcam doktor randv. geldi çattıııııııııııı,
Telleri yaktım ben azcık buna verin mazur görün
Dönüşte perperişan gelmem inş
düşünmem lazım
ama benim sıpam bu ay gelecek
Evet bu ay gelecekkkkkkkkkkkkkkkkk
Hele bi gelmesin totosuna vurucam onun
Ayhhhh sorma bende çok güldümi sen başlattın amaaaaa süper oldu valla sende çok yaşaa
İnş canım hayırlısı bakalım
güzel hbaerlerle gelcen inş canım . sen olmasan kim güldürcek kız bizi allah iyiliğini versin her daim
o sıpa bi gelse neler yapcaz zati ona. bukadr bekletilmez ki demi ama.
aynur inş iyi haberlerini alırız diğer arkadaşlarada tavsiye ederiz.
Bir Trakyalıdan Aşk Mektubu . . . :))
Nufut Gözlü Sevgilim Asibe, Te büle akşam oldu mu epten akılcımı alır, gözümü göğnümü bir oş edersin beyav... Abe Allah belacımı versin seni çok severim. Yatmaz mıyım yatacıma abe bi direm uyku girmez güzlerime.. Dünerim şu tarafa dünerim bu tarafa ep gene silinmez ayalin beya.
Ekmekten sudan kesildim artıkın. Tarlada elim çapa tutamaz, kaavede desen ne bi laf ederim ne de kiyaat oynarım. Üldürdün beni beyaa... Düşün bobam düşün.. Amet Aganın sıpası gibi önüme baka baka solurum.
Akşamları sizin maallede sülerim "Yarim sende vifa yokmu" şarkısını. Duyarsın elbet. Ölmüş nenem bile dinner. "Anlarım kızanım seni anlarım ama unda u boba varkene vermez sana asibeyi" der ep.. İşte u zaman çeltik tarlasına döner gözlerim. Epten gene vıcık vıcık olur aalamaktan... Şu boban olcak kapçık aazlıyı yola getiremez misin beyaa.. Aşıklık çekeriz bilirsin işte. Eriye eriye gündöndü sapına döndük anacını satımının.
Agana da süle düümesin artıkın beni. Sankim u iç aşık ulmamış. Düver Alla düver, sırtım gırnatacı Asan gibi kapkara oldu beyaa...
Takarım sana cumuriyet altını, alırım uzun tüülü mantu, cazlı düün bilem yaparım taa ne olsun beyaa... Süle anana akşama çıtlatsın bunları bobana. Yosa atar em vallahi em billahi damarları beynimin. Buzmayasın adamın aklını.
Yarın gece Alil'le Üsiin'i alırım yanıma, atarım seni Ismayıl'ın arabaya undan sonra bulsunlar bakalım bulabilceklemi...
Te ben adama bu kadan süülerim başkacanada bişey sülemem...
Seni er şeyden çok seven sevgilin; Yolsuzların Kara Mümin.
çok güldüm kızlar...:) okuması zor oldu
hoşgeldin melek28 , inş meleğine kısa sürede kavuşursun bizim topicimiz uğurludur:)
sorun nedir peki neden bebiş olmuyor....
günaydın aaynnrrrr hoşgeldin , inşallah senin de meleğin gelir, eski yöntemi bizlere de açıklasan:)
inş yaaa gelipte ne yapacaksak kıllık olsun işte neyseee bakıyorum kuaförlere gidiyoruz , git süslen püslen ohhhh mis gibi valla :):):)
bir trakyalıdan aşk mektubu . . . :))
nufut gözlü sevgilim asibe, te büle akşam oldu mu epten akılcımı alır, gözümü göğnümü bir oş edersin beyav... Abe allah belacımı versin seni çok severim. Yatmaz mıyım yatacıma abe bi direm uyku girmez güzlerime.. Dünerim şu tarafa dünerim bu tarafa ep gene silinmez ayalin beya.
Ekmekten sudan kesildim artıkın. Tarlada elim çapa tutamaz, kaavede desen ne bi laf ederim ne de kiyaat oynarım. üldürdün beni beyaa... Düşün bobam düşün.. Amet aganın sıpası gibi önüme baka baka solurum.
Akşamları sizin maallede sülerim "yarim sende vifa yokmu" şarkısını. Duyarsın elbet. ölmüş nenem bile dinner. "anlarım kızanım seni anlarım ama unda u boba varkene vermez sana asibeyi" der ep.. Işte u zaman çeltik tarlasına döner gözlerim. Epten gene vıcık vıcık olur aalamaktan... şu boban olcak kapçık aazlıyı yola getiremez misin beyaa.. Aşıklık çekeriz bilirsin işte. Eriye eriye gündöndü sapına döndük anacını satımının.
Agana da süle düümesin artıkın beni. Sankim u iç aşık ulmamış. Düver alla düver, sırtım gırnatacı asan gibi kapkara oldu beyaa...
Takarım sana cumuriyet altını, alırım uzun tüülü mantu, cazlı düün bilem yaparım taa ne olsun beyaa... Süle anana akşama çıtlatsın bunları bobana. Yosa atar em vallahi em billahi damarları beynimin. Buzmayasın adamın aklını.
Yarın gece alil'le üsiin'i alırım yanıma, atarım seni ısmayıl'ın arabaya undan sonra bulsunlar bakalım bulabilceklemi...
Te ben adama bu kadan süülerim başkacanada bişey sülemem...
Seni er şeyden çok seven sevgilin; yolsuzların kara mümin.
çok güldüm kızlar...:) okuması zor oldu
arkadaşlar sizin ne kadar oldu bebek düşünmeye başlayalı
hoşbulduk canım sorun eşimin teslerinde sıkıntı yok benim hormonlar normal hsg tüpler açık şuan için bi sebep yok neden olmadıgı konusundada doktor bişe demedi sadece bekle dedi olmazsa ocakta aşılama dedi bilemiyorum
kızlar karar verdim
bayramda kesilen bir ineğin rahimini alıp kendime monte etçemmm
belki ozaman hamile kalırım benimki bi işe yaramıyor zatennn
töbee yarabbimmm lafa bak yaa...
seninde sopa zamanın gelmişte geçiyo bile
olumlu düşünüp pozitif enerji gönderiyoruz yımırtalara ve rahime demi....
hoşbulduk canım sorun eşimin teslerinde sıkıntı yok benim hormonlar normal hsg tüpler açık şuan için bi sebep yok neden olmadıgı konusundada doktor bişe demedi sadece bekle dedi olmazsa ocakta aşılama dedi bilemiyorum
aynurr cnm bn 13 ay sonunda kavuştum meleğime şuanda hamişim 5. aya girdik. çok umutsuz vaka gibi görüyodum kendimi .polikistik vardı bnde tedavi görüyodum dinlenmek için ara verdim o arada geldi bebeğim.
inşallah szlerinde gelcek melekleri doldurcak karnınızı. ama en önemlisi stres. kesinlkle uzak olmakk gerek...
melekcim hayırlısı olsun inş aşılamaya bile gerek kalmdan kavuşursun yavrucuğuna.
aynurr cnm bn 13 ay sonunda kavuştum meleğime şuanda hamişim 5. aya girdik. çok umutsuz vaka gibi görüyodum kendimi .polikistik vardı bnde tedavi görüyodum dinlenmek için ara verdim o arada geldi bebeğim.
inşallah szlerinde gelcek melekleri doldurcak karnınızı. ama en önemlisi stres. kesinlkle uzak olmakk gerek...
melekcim hayırlısı olsun inş aşılamaya bile gerek kalmdan kavuşursun yavrucuğuna.
arkadaşlar sizin ne kadar oldu bebek düşünmeye başlayalı
merhaba benim çenesi düşük arkadaşlarım bugün geçmişi okumayacağım yoksa yine akşam olacak
bi ara döner okurum
kızlar karar verdim
bayramda kesilen bir ineğin rahimini alıp kendime monte etçemmm
belki ozaman hamile kalırım benimki bi işe yaramıyor zatennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?