- 22 Ekim 2022
- 1.633
- 1.056
- 63
Babasını yönetiyorum da kızı beni yönetir gibi geliyorNeyse sen sinirinle yönetirsin onları![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Babasını yönetiyorum da kızı beni yönetir gibi geliyorNeyse sen sinirinle yönetirsin onları![]()
Yönetsin ya o kadar bekledik gerçi karnımızda da yönetiyorlarBabasını yönetiyorum da kızı beni yönetir gibi geliyor![]()
Evet çoktan başladı zaten yönetmeyeYönetsin ya o kadar bekledik gerçi karnımızda da yönetiyorlar![]()
Ay amiiin amin aminnn canım benim yaaİlkini Serklajdan bir hafta sonra vurulmuştum ikinciyi de bi 6 hafta sonra vuruldum sanırım canımsen doktorun ne diyorsa onu uygula için rahat olsun. Sağlıkla kavuşacağız bu bebişlere, hepimiz aynı yoldayız gönlün ferah olsun
![]()
Benim mide yanması yine sahneye çıktıEvet çoktan başladı zaten yönetmeye![]()
Benimki hiç sahneden inmiyor zaten ilk 4 5 ay da kusmaktan ölmüştüm hastanelerde yattım serum takılıyken bile öğürüyordum tam rahatladım dikiş mevzusu çıktıBenim mide yanması yine sahneye çıktı((
Benimki hiç sahneden inmiyor zaten ilk 4 5 ay da kusmaktan ölmüştüm hastanelerde yattım serum takılıyken bile öğürüyordum tam rahatladım dikiş mevzusu çıktı![]()
Doğurunca hepsi bi anda geçecek diyorlar o günü iple çekiyorumSen beni geçtinbenim kusmam olmadı zart diye dikişi öğrendim şimdi de zort diye midem durmuyor
![]()
Ben de senin doğumunu iple çekiyorum hayırlısıylaDoğurunca hepsi bi anda geçecek diyorlar o günü iple çekiyorum![]()
Bu grupta ilk doğuracak olan ben miyim benden önce kimse yok muBen de senin doğumunu iple çekiyorum hayırlısıylaher şeyi deneyeceğiz
Evet ilk sensin sanırımBu grupta ilk doğuracak olan ben miyim benden önce kimse yok mu![]()
Beğendim beğendim bayıldım hattaEvet ilk sensin sanırımnoldu beğenmedin mi dlcldlc
Ben son 5 yıl içinde aşı olduğum için doktorun 28 . Haftadan sonra yaptır dedi o zaman yaptırıcam , baskıyı 2-3 gündür hissediyorum Doktora dün gittim söyledim bebeğin baskı yaptığını söyledi sorun yok dikişlerin de sıkıntı yok dedi baskı olması normal dedi rahatlattı yaniDogru gercekten mantıklı. Hic degilse kış deyip giydiririz eline koluna bakıp üstünü ayarlarız bebislerimizin..
Bizlerde sağlıklı olalım iyi olalım da
Sen tetanoz aşısı oldun mu canım bu arada ?
Bide sen asagi baskı hissediyor musun ?
İnşallah canım benimAy amiiin amin aminnn canım benim yaa
Bende ayni sekilde serklajdan 10 gün sonraydi galiba vuruldum ilk aşıyı. 2.sini normalde bu haftalarda vurulmam gerekiyordu ama hastayim diye erteledik bide baska olacagim igne aşılar falan da var ondan kaldı. 2.dozu da ol dedi doktor.
Sağlıkla minik kuslarimizi alalim kucagimiza Sağlıkla büyütelim
Hepimize sağlık tüm annelere bebislere eşlere![]()
Anladim canim ne güzel iyiki de olmussun. Benim arkadasim beni aslinda uyarmisti hamile kalmadan once ol aşıları bitir hamilelikte zor oluyor diye ama o zmn ona sıra gelmemisti. Olmak iyiymis gercekten.Ben son 5 yıl içinde aşı olduğum için doktorun 28 . Haftadan sonra yaptır dedi o zaman yaptırıcam , baskıyı 2-3 gündür hissediyorum Doktora dün gittim söyledim bebeğin baskı yaptığını söyledi sorun yok dikişlerin de sıkıntı yok dedi baskı olması normal dedi rahatlattı yani
Aynen canım kesinlikleeİnşallah canım benimmoralimizi yüksek tutuyoruzz
![]()
Evet evet aşı olsun grip olsun hastalık olsun çok ağır geçiriyor bende korkuyorum aşı olunca ağır atlatacağım diye sen bir i olup zorladı biraz seni ardından grip ardından tekrar aşı Allah ım sana güç kuvvet ve sağlık versin bazen düşünüyorum kendimin çok çektiğini doğrusu aklıma sen geliyorsun diyorum onun çok daha zor bir süreçten geçti öncesi şuan Allahım bundan sonra beklemeni nasip etsin hepimizden senden de hastalığı uzak etsin sağlıklı doğumlar yapalımAnladim canim ne güzel iyiki de olmussun. Benim arkadasim beni aslinda uyarmisti hamile kalmadan once ol aşıları bitir hamilelikte zor oluyor diye ama o zmn ona sıra gelmemisti. Olmak iyiymis gercekten.
Yaa dikislerin iyi olmasi cok cok iyi haber onceliklebebisler arada asagiya baski da yapabilir arada asagilari hareket de ettirebilirmis galiba.
Bende de oluyor asagi dogru hareketler falan. Doktorum olabilir dedi.
İyi canım şükür idare ediyor şu an dikişler de, bakalım hedefi yüksek tutuyorum burada doğumu bekleyenlerden olalım hepimizAynen canım kesinliklee
Senin kontroller ne durumda doktorun ne diyor canım? Dikisler nasil bebis nasıl. Vakit yaklaşıyor seninde![]()
Yaa canımsınEvet evet aşı olsun grip olsun hastalık olsun çok ağır geçiriyor bende korkuyorum aşı olunca ağır atlatacağım diye sen bir i olup zorladı biraz seni ardından grip ardından tekrar aşı Allah ım sana güç kuvvet ve sağlık versin bazen düşünüyorum kendimin çok çektiğini doğrusu aklıma sen geliyorsun diyorum onun çok daha zor bir süreçten geçti öncesi şuan Allahım bundan sonra beklemeni nasip etsin hepimizden senden de hastalığı uzak etsin sağlıklı doğumlar yapalım![]()