• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

İlkini Serklajdan bir hafta sonra vurulmuştum ikinciyi de bi 6 hafta sonra vuruldum sanırım canım😀 sen doktorun ne diyorsa onu uygula için rahat olsun. Sağlıkla kavuşacağız bu bebişlere, hepimiz aynı yoldayız gönlün ferah olsun🫶🏻
Ay amiiin amin aminnn canım benim yaa 🙏🙏😍😍
Bende ayni sekilde serklajdan 10 gün sonraydi galiba vuruldum ilk aşıyı. 2.sini normalde bu haftalarda vurulmam gerekiyordu ama hastayim diye erteledik bide baska olacagim igne aşılar falan da var ondan kaldı. 2.dozu da ol dedi doktor.
Sağlıkla minik kuslarimizi alalim kucagimiza Sağlıkla büyütelim 🙏😍
Hepimize sağlık tüm annelere bebislere eşlere 🙏💗

Sen beni geçtin😅 benim kusmam olmadı zart diye dikişi öğrendim şimdi de zort diye midem durmuyor😕😕😕😕
Benimki hiç sahneden inmiyor zaten ilk 4 5 ay da kusmaktan ölmüştüm hastanelerde yattım serum takılıyken bile öğürüyordum tam rahatladım dikiş mevzusu çıktı 😂

Dogru gercekten mantıklı. Hic degilse kış deyip giydiririz eline koluna bakıp üstünü ayarlarız bebislerimizin..
Bizlerde sağlıklı olalım iyi olalım da 🙏
Sen tetanoz aşısı oldun mu canım bu arada ?
Bide sen asagi baskı hissediyor musun ?
Ben son 5 yıl içinde aşı olduğum için doktorun 28 . Haftadan sonra yaptır dedi o zaman yaptırıcam , baskıyı 2-3 gündür hissediyorum Doktora dün gittim söyledim bebeğin baskı yaptığını söyledi sorun yok dikişlerin de sıkıntı yok dedi baskı olması normal dedi rahatlattı yani

Ay amiiin amin aminnn canım benim yaa 🙏🙏😍😍
Bende ayni sekilde serklajdan 10 gün sonraydi galiba vuruldum ilk aşıyı. 2.sini normalde bu haftalarda vurulmam gerekiyordu ama hastayim diye erteledik bide baska olacagim igne aşılar falan da var ondan kaldı. 2.dozu da ol dedi doktor.
Sağlıkla minik kuslarimizi alalim kucagimiza Sağlıkla büyütelim 🙏😍
Hepimize sağlık tüm annelere bebislere eşlere 🙏💗
İnşallah canım benim💖🥰 moralimizi yüksek tutuyoruzz 😄🙏🏻

Ben son 5 yıl içinde aşı olduğum için doktorun 28 . Haftadan sonra yaptır dedi o zaman yaptırıcam , baskıyı 2-3 gündür hissediyorum Doktora dün gittim söyledim bebeğin baskı yaptığını söyledi sorun yok dikişlerin de sıkıntı yok dedi baskı olması normal dedi rahatlattı yani
Anladim canim ne güzel iyiki de olmussun. Benim arkadasim beni aslinda uyarmisti hamile kalmadan once ol aşıları bitir hamilelikte zor oluyor diye ama o zmn ona sıra gelmemisti. Olmak iyiymis gercekten.
Yaa dikislerin iyi olmasi cok cok iyi haber oncelikle 😍 bebisler arada asagiya baski da yapabilir arada asagilari hareket de ettirebilirmis galiba.
Bende de oluyor asagi dogru hareketler falan. Doktorum olabilir dedi.

Anladim canim ne güzel iyiki de olmussun. Benim arkadasim beni aslinda uyarmisti hamile kalmadan once ol aşıları bitir hamilelikte zor oluyor diye ama o zmn ona sıra gelmemisti. Olmak iyiymis gercekten.
Yaa dikislerin iyi olmasi cok cok iyi haber oncelikle 😍 bebisler arada asagiya baski da yapabilir arada asagilari hareket de ettirebilirmis galiba.
Bende de oluyor asagi dogru hareketler falan. Doktorum olabilir dedi.
Evet evet aşı olsun grip olsun hastalık olsun çok ağır geçiriyor bende korkuyorum aşı olunca ağır atlatacağım diye sen bir i olup zorladı biraz seni ardından grip ardından tekrar aşı Allah ım sana güç kuvvet ve sağlık versin bazen düşünüyorum kendimin çok çektiğini doğrusu aklıma sen geliyorsun diyorum onun çok daha zor bir süreçten geçti öncesi şuan Allahım bundan sonra beklemeni nasip etsin hepimizden senden de hastalığı uzak etsin sağlıklı doğumlar yapalım ❤️😍

Evet evet aşı olsun grip olsun hastalık olsun çok ağır geçiriyor bende korkuyorum aşı olunca ağır atlatacağım diye sen bir i olup zorladı biraz seni ardından grip ardından tekrar aşı Allah ım sana güç kuvvet ve sağlık versin bazen düşünüyorum kendimin çok çektiğini doğrusu aklıma sen geliyorsun diyorum onun çok daha zor bir süreçten geçti öncesi şuan Allahım bundan sonra beklemeni nasip etsin hepimizden senden de hastalığı uzak etsin sağlıklı doğumlar yapalım ❤️😍
Yaa canımsın 🥲🥲 birbirimizin hikayesini o kadar yakindan biliyoruz ki artik 🥲😊
Vallahi beni üst üste hepsi ayri ayri etkiledi ya. Aşı ayri hastalik ayri. Simdi aşı olcam iyilesmeyi bekletiyolar. Napalim Allahin bir bildigi vardır demek ki yasanacakmis bunlar.
Amin kuzum bundan sonrasi hep güzel hep sağlıklı olsun hep 🙏🙏
Simdide tansiyon yükselmesi yaşıyorum ama bakalım 😐

Back
X