- 22 Ekim 2022
- 1.633
- 1.056
- 63
Sen bari hazırla topunu ben nereye koyduğumu bile bilmiyorum taşınırken nereye koyduk bulamadımAy inşallah kıztopumu şişirir beklerim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bari hazırla topunu ben nereye koyduğumu bile bilmiyorum taşınırken nereye koyduk bulamadımAy inşallah kıztopumu şişirir beklerim
![]()
Ay maşallah bizde iki parça oyuncağı odaya götürdük iki gün diye iyice hareket kısıtlaması geldiEvet erken haftalarda olanlar daha rahat geçirebiliyor hamileliğin benim görümcem 13 haftalıkken oldu hiç dikişli gibi değildi 37 haftaya kadar işe gitti yatmadı hiç maşallah
Kaç yaşında oğlunuz bizim ne kadar ara vermemiz gerekiyor acaba diye düşünüyorum fazla beklemekte istemiyorum açıkçası ne zamandan sonra bize çok ihtiyacı olmayacakAy maşallah bizde iki parça oyuncağı odaya götürdük iki gün diye iyice hareket kısıtlaması geldineyse buna da şükür Allah'tan oğlum büyüdü de bana çok ihtiyacı olmuyor
![]()
İlkini Serklajdan bir hafta sonra vurulmuştum ikinciyi de bi 6 hafta sonra vuruldum sanırım canımHerkesin kendi tercihi tabiki ama ben sadece burda olumsuz şeyler okumaktan artık baya sıkıldım. Aşı olan olacak olan birçok insan var biri de benim ilkini oldum ikincisini de muhtemelen bugün olacağım. Benim yerimde olsan bu yazdığını okusan ne demek istediğimi anlardın belki. Ama yine diyorum herkesin kendi tercihi tabiki. Sağlıkla kavuşalım bebişlere erken değil haftası dolunca![]()
Sen o zaman kaldırım yürüyüşü aşkım cuma günü bakalım halin ne olacak peki doktor hadi çık doğuma diyebilir miSen bari hazırla topunu ben nereye koyduğumu bile bilmiyorum taşınırken nereye koyduk bulamadım![]()
Keşke deseSen o zaman kaldırım yürüyüşü aşkım cuma günü bakalım halin ne olacak peki doktor hadi çık doğuma diyebilir mi![]()
Benim oğlum 6 yaşında 1. Sınıfa başladı bu yıl teyzelerKaç yaşında oğlunuz bizim ne kadar ara vermemiz gerekiyor acaba diye düşünüyorum fazla beklemekte istemiyorum açıkçası ne zamandan sonra bize çok ihtiyacı olmayacak![]()
Sen çantayı kesin götür o zaman yanında of çok fena yaKeşke deseperşembe günü son kozlarımı oynayacağım zaten artık
Kayıpların için çok üzgünüm başınız sağ olsun mu denir ne denir bilemedimBenim oğlum 6 yaşında 1. Sınıfa başladı bu yıl teyzelerben oğlum 2 yaşındayken hamile kaldım 4 aylık kaybettim sonra bir yıl sonra kaldım yine 4 aylık kaybettim yani siz tuvalet eğitimi işini halledin sonra hemen yapın bir bebiş oyun arkadaşı olsunlar kimseye ihtiyaçları olmasın
şimdi büyüdükçe arkadaşlarının kardeşlerinin gördükçe benim niye hiç yok diye soruyor ah bu bilse anası neler yaşadı
![]()
Allah bağışlasın canımBenim oğlum 6 yaşında 1. Sınıfa başladı bu yıl teyzelerben oğlum 2 yaşındayken hamile kaldım 4 aylık kaybettim sonra bir yıl sonra kaldım yine 4 aylık kaybettim yani siz tuvalet eğitimi işini halledin sonra hemen yapın bir bebiş oyun arkadaşı olsunlar kimseye ihtiyaçları olmasın
şimdi büyüdükçe arkadaşlarının kardeşlerinin gördükçe benim niye hiç yok diye soruyor ah bu bilse anası neler yaşadı
![]()
TeraziSen çantayı kesin götür o zaman yanında of çok fena yabiz daha kış analarıyız, şimdi senin yavrucuğun burcu ne olacak
Allah razı olsun benim meleklerim inşallah şefaatçi olacakKayıpların için çok üzgünüm başınız sağ olsun mu denir ne denir bilemedimen az 2 yaş olmalı diyorsunuz yani
İnşallah bakalım şu bi çıksın da hayırlısıylaYani 2 yaşında sütten kesip hamile kalırsanız tam ideal oyun arkadaşı oluyorlar![]()
Allah razı olsun canım hepimiz evlatlarimizin hayırlı ve sağlıklı bir sekilde büyüdüğüne şahit olalım inşallahAllah bağışlasın canım![]()
Bol bol hurma ye bir de okuyabilirsin ya da dinleyebilirsen Yusuf suresi, İnşirah oku dinleİnşallah bakalım şu bi çıksın da hayırlısıyla![]()
Terazibabası da terazi etrafımı dengesiz teraziler sarmak üzere
![]()
Amin canım sağlıkla inşallahAllah razı olsun canım hepimiz evlatlarimizin hayırlı ve sağlıklı bir sekilde büyüdüğüne şahit olalım inşallah![]()
Hurma ananas hepsini denedim hurmaya devam edeceğim Kuran da geçiyor doğumu kolaylaştırıyor diye malum inşallah bizimkileri de kolaylaştırırBol bol hurma ye bir de okuyabilirsin ya da dinleyebilirsen Yusuf suresi, İnşirah oku dinle![]()
Koç burcuyum bensenin burcun ne canım, benim yavru söylene tarihteyse yay veya oğlak olacak arada üç gün var bakalım tam sınırda ben oğlağım
eşim başak
Neyse sen sinirinle yönetirsin onlarıKoç burcuyum ben![]()