• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serklajlı anneler birbirimize destek olalım🌸🌸🌸

Evet erken haftalarda olanlar daha rahat geçirebiliyor hamileliğin benim görümcem 13 haftalıkken oldu hiç dikişli gibi değildi 37 haftaya kadar işe gitti yatmadı hiç maşallah
Ay maşallah bizde iki parça oyuncağı odaya götürdük iki gün diye iyice hareket kısıtlaması geldi 😅😂 neyse buna da şükür Allah'tan oğlum büyüdü de bana çok ihtiyacı olmuyor ☺️

Ay maşallah bizde iki parça oyuncağı odaya götürdük iki gün diye iyice hareket kısıtlaması geldi 😅😂 neyse buna da şükür Allah'tan oğlum büyüdü de bana çok ihtiyacı olmuyor ☺️
Kaç yaşında oğlunuz bizim ne kadar ara vermemiz gerekiyor acaba diye düşünüyorum fazla beklemekte istemiyorum açıkçası ne zamandan sonra bize çok ihtiyacı olmayacak 😃

Herkesin kendi tercihi tabiki ama ben sadece burda olumsuz şeyler okumaktan artık baya sıkıldım. Aşı olan olacak olan birçok insan var biri de benim ilkini oldum ikincisini de muhtemelen bugün olacağım. Benim yerimde olsan bu yazdığını okusan ne demek istediğimi anlardın belki. Ama yine diyorum herkesin kendi tercihi tabiki. Sağlıkla kavuşalım bebişlere erken değil haftası dolunca 🌸
İlkini Serklajdan bir hafta sonra vurulmuştum ikinciyi de bi 6 hafta sonra vuruldum sanırım canım😀 sen doktorun ne diyorsa onu uygula için rahat olsun. Sağlıkla kavuşacağız bu bebişlere, hepimiz aynı yoldayız gönlün ferah olsun🫶🏻

Kaç yaşında oğlunuz bizim ne kadar ara vermemiz gerekiyor acaba diye düşünüyorum fazla beklemekte istemiyorum açıkçası ne zamandan sonra bize çok ihtiyacı olmayacak 😃
Benim oğlum 6 yaşında 1. Sınıfa başladı bu yıl teyzeler☺️ ben oğlum 2 yaşındayken hamile kaldım 4 aylık kaybettim sonra bir yıl sonra kaldım yine 4 aylık kaybettim yani siz tuvalet eğitimi işini halledin sonra hemen yapın bir bebiş oyun arkadaşı olsunlar kimseye ihtiyaçları olmasın ☺️ şimdi büyüdükçe arkadaşlarının kardeşlerinin gördükçe benim niye hiç yok diye soruyor ah bu bilse anası neler yaşadı 😅

Benim oğlum 6 yaşında 1. Sınıfa başladı bu yıl teyzeler☺️ ben oğlum 2 yaşındayken hamile kaldım 4 aylık kaybettim sonra bir yıl sonra kaldım yine 4 aylık kaybettim yani siz tuvalet eğitimi işini halledin sonra hemen yapın bir bebiş oyun arkadaşı olsunlar kimseye ihtiyaçları olmasın ☺️ şimdi büyüdükçe arkadaşlarının kardeşlerinin gördükçe benim niye hiç yok diye soruyor ah bu bilse anası neler yaşadı 😅
Kayıpların için çok üzgünüm başınız sağ olsun mu denir ne denir bilemedim 😟 en az 2 yaş olmalı diyorsunuz yani

Allah bağışlasın canım🧿💖

Kayıpların için çok üzgünüm başınız sağ olsun mu denir ne denir bilemedim 😟 en az 2 yaş olmalı diyorsunuz yani
Allah razı olsun benim meleklerim inşallah şefaatçi olacak 🥰 Yani 2 yaşında sütten kesip hamile kalırsanız tam ideal oyun arkadaşı oluyorlar ☺️

Bol bol hurma ye bir de okuyabilirsin ya da dinleyebilirsen Yusuf suresi, İnşirah oku dinle 🫶🏻
Hurma ananas hepsini denedim hurmaya devam edeceğim Kuran da geçiyor doğumu kolaylaştırıyor diye malum inşallah bizimkileri de kolaylaştırır 🤲

Back
X