- Konu Sahibi haticemavi
-
- #9.321
oyyyy güle güle kullansın tosunum iyi günlerde, minnacık minnacık ne güzeldir yaaa,zaten bebelerin şeyleri çok pahalı oluyor :) ben de hamiş kalıp deli giib alışveriş yapmak istiyorum:):):):)
günaydın hatçemmm sevindim bak yarın tatil olduğuna inş bende gelmem yaaa , perşembe başbaşa sohbet ederiz artıkın:):)
İnşallaaaaaaaaah canımmmmm
Ayy insan dayanamaz ki canım haklısın çok tatlılar ne yapalımmmmmmm aldıkça alası gelir insanın
Ben bile şimdiden görünce dayanamıyorum
Günaydın canım,
Oh ne güzl hepimizzz çok mutluyuzz allah bozmasın ağzımızın tadını,
Hadi iyiyizzz haticeeeeeee bitiriyoruzzz cumayı tatil geldi hoşgeldi
günaydın yawru kuşlarım benim nasılsınız melekçim şimdiden bayramın mubarek olsun hayırlı yolculuklar öpüldün
esma yerim ben onun küçücük montunu yarabbim küçük adam :)
kızlar bende çok mutluyum yarın iş yokmuş ohhhh ama perşembe burdayım
biz bitircez siz başlıcaksınız alışverişlere inşallah. neler var neler insan deliye dönüyo girince mağazadan içeri. bide erkek için az çeşit olunca daha bi pahalı oluyo yada bana öle gelio bilmiyorum ama tosunum herşeyi hakediyo :) küçük adama yelekleri hırkaları ceketleri falan aldım ben. bide bilmiş bişi çıkarsa iş adamı gibi olcak oğlum
oyyyy güle güle kullansın tosunum iyi günlerde, minnacık minnacık ne güzeldir yaaa,zaten bebelerin şeyleri çok pahalı oluyor :) ben de hamiş kalıp deli giib alışveriş yapmak istiyorum:):):):)
günaydın hatçemmm sevindim bak yarın tatil olduğuna inş bende gelmem yaaa , perşembe başbaşa sohbet ederiz artıkın:):)
Aayynnıırrr ve melek hoşgeldiniz kızlar eski yöntem dediğin nedir canım
slm arkadaşlar bende bebek bekleyenlerdenim 5 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz artık hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım benide aranıza alırsanız yardımlarınıza ihtiyacım var yoksa bu duyguyla kafayı yicem
günaydın arkadaşlar bende sizlerdenim 2.5 yıllık evliyim 2 yıldır bebek düşünüyoruz. bir türlü kısmet olmadı kontrolden geçtim bir sorunum da yok. hatta üç ay çatlatma iğnesi kullandım.yine olmadı. bu ay bir aile dostumuzun tavsiyesi ile eski bir yöntem uyguladım bakalım ne olacak.bekliyorum..
ay inşallah sende gelmezsin biz normalde arife günüde çalışırız ama cumartesiye geldiği için servistekiler kudurdu gelmiyoruz ohh ohhh yarın öğlene kadar uyucam sonrada akşama kadar kuafördeyim ohhh
Aayynnıırrr ve melek hoşgeldiniz kızlar eski yöntem dediğin nedir canım
hoşbulduk canım kasık kaldırtma çok duydum bu yolla hamile kalanı bende bir deneyeyeim dedim .bakalım beklemedeyim.
küçük adamıma bide papyon alsaydın yaa annesi , saçları da şöyleee yana doğru tararsın Allah ım sonra da ısısırız onu yaaa:):)
slm arkadaşlar bende bebek bekleyenlerdenim 5 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz artık hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım benide aranıza alırsanız yardımlarınıza ihtiyacım var yoksa bu duyguyla kafayı yicem
günaydın arkadaşlar bende sizlerdenim 2.5 yıllık evliyim 2 yıldır bebek düşünüyoruz. bir türlü kısmet olmadı kontrolden geçtim bir sorunum da yok. hatta üç ay çatlatma iğnesi kullandım.yine olmadı. bu ay bir aile dostumuzun tavsiyesi ile eski bir yöntem uyguladım bakalım ne olacak.bekliyorum..
hoşbulduk canım kasık kaldırtma çok duydum bu yolla hamile kalanı bende bir deneyeyeim dedim .bakalım beklemedeyim.
Bütün kadınlar melektir aslında.
Sadece kanatları kırıldığında süpürgelerine binerler.
Hepsi bu..
[ Paulo Coelho ]
papyon hiç aklıma gelmemişti serpilim hemen alım bi tane:)
hoşgeldiniz arkadaşlaar. ümidinizi kaybetmeyin ki burda ümidini yitirenleri dövüyoruz biz
eski yöntem demişsin aynur nedir ki o merak ettim ya.
inşallah hepiniz kavuşacaksınız bebeklerinize. burası uğurlu topic baştan bilginiz olsun her ay en az bi hamiş çıkıyo içimzden çok şükür.
Hepsi bu..
[ Paulo Coelho ]
Hepsi bu..
[ Paulo Coelho ]
baya değişik bir yöntem bana yapan kadın kaç kişiye bu şekilde sebep olmuş tabi veren allah üç gün üst üste kasıklarını kaldırıp eliyle bastırarak tabi görmeniz lazım kurumuş mısırı kasığınıza bastırıyo eliyle kaldırıyo elini çekmeden msırı bastırıp yazmalarla sımsıkı saroıyor.eşinle o şekilde birlikte oluyorsun 5-6 saat yerinden kalkmıyorsun.
bütün kadınlar melektir aslında.
Hepsi bu..
[ paulo coelho ]
paulo amcam doğru söylemiş beğen butonu nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?