Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

biz bitircez siz başlıcaksınız alışverişlere inşallah. neler var neler insan deliye dönüyo girince mağazadan içeri. bide erkek için az çeşit olunca daha bi pahalı oluyo yada bana öle gelio bilmiyorum ama tosunum herşeyi hakediyo :) küçük adama yelekleri hırkaları ceketleri falan aldım ben. bide bilmiş bişi çıkarsa iş adamı gibi olcak oğlum

küçük adamıma bide papyon alsaydın yaa annesi , saçları da şöyleee yana doğru tararsın Allah ım sonra da ısısırız onu yaaa:):)

slm arkadaşlar bende bebek bekleyenlerdenim 5 yıllık evliyim 2 yıldır bebek istiyoruz artık hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım benide aranıza alırsanız yardımlarınıza ihtiyacım var yoksa bu duyguyla kafayı yicem

günaydın arkadaşlar bende sizlerdenim 2.5 yıllık evliyim 2 yıldır bebek düşünüyoruz. bir türlü kısmet olmadı kontrolden geçtim bir sorunum da yok. hatta üç ay çatlatma iğnesi kullandım.yine olmadı. bu ay bir aile dostumuzun tavsiyesi ile eski bir yöntem uyguladım bakalım ne olacak.bekliyorum..

ay inşallah sende gelmezsin biz normalde arife günüde çalışırız ama cumartesiye geldiği için servistekiler kudurdu gelmiyoruz ohh ohhh yarın öğlene kadar uyucam sonrada akşama kadar kuafördeyim ohhh

hoşgeldin melek28 , inş meleğine kısa sürede kavuşursun bizim topicimiz uğurludur:)
sorun nedir peki neden bebiş olmuyor....

günaydın aaynnrrrr hoşgeldin , inşallah senin de meleğin gelir, eski yöntemi bizlere de açıklasan:)

ay inşallah sende gelmezsin biz normalde arife günüde çalışırız ama cumartesiye geldiği için servistekiler kudurdu gelmiyoruz ohh ohhh yarın öğlene kadar uyucam sonrada akşama kadar kuafördeyim ohhh

inş yaaa gelipte ne yapacaksak kıllık olsun işte neyseee bakıyorum kuaförlere gidiyoruz , git süslen püslen ohhhh mis gibi valla :):):)

küçük adamıma bide papyon alsaydın yaa annesi , saçları da şöyleee yana doğru tararsın Allah ım sonra da ısısırız onu yaaa:):)

papyon hiç aklıma gelmemişti serpilim hemen alım bi tane:)

hoşgeldiniz arkadaşlaar. ümidinizi kaybetmeyin ki burda ümidini yitirenleri dövüyoruz biz
eski yöntem demişsin aynur nedir ki o merak ettim ya.
inşallah hepiniz kavuşacaksınız bebeklerinize. burası uğurlu topic baştan bilginiz olsun her ay en az bi hamiş çıkıyo içimzden çok şükür.

Bütün kadınlar melektir aslında.
Sadece kanatları kırıldığında süpürgelerine binerler.
Hepsi bu..

[ Paulo Coelho ]

Kızlar hoşgeldiniz,
inşş beklentilerimiz en kısa zamanda gerçekleşir,
Hepimiz bebeklerimize kavuşucaz, içinizi ferah tutun..

hoşbulduk canım kasık kaldırtma çok duydum bu yolla hamile kalanı bende bir deneyeyeim dedim .bakalım beklemedeyim.

Çok ilginç nasıl oluyor o ilk kez duydum

Hepsi bu..

[ Paulo Coelho ]

Yokh bunu çok beğendi

Son düzenleme:
baya değişik bir yöntem bana yapan kadın kaç kişiye bu şekilde sebep olmuş tabi veren allah üç gün üst üste kasıklarını kaldırıp eliyle bastırarak tabi görmeniz lazım kurumuş mısırı kasığınıza bastırıyo eliyle kaldırıyo elini çekmeden msırı bastırıp yazmalarla sımsıkı saroıyor.eşinle o şekilde birlikte oluyorsun 5-6 saat yerinden kalkmıyorsun.

aaaa annesi lütfen yakışıklıma bi tane al lütfen yer teyzesi onun totosunu:):)

bu ayda ben çıkar mıyım acaba hamiş

Hepsi bu..

[ Paulo Coelho ]

bu sözün karşısında saygılı ile eğiliyorum:):)

Enteresannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…