- Konu Sahibi haticemavi
-
- #11.601
aminnnnnnnnnnnnnnn
hani bana hani bana:)
allahım sen haticeme beşiz nasip et amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
en yiyisi kimse beni dövmeden kaçayım ben gerçi ben küçügüm kıyamazsınızkiiiiiiiiiiiii
olmazmı kıııııııııııı allahım sen bebişkomada ne kadar yumurtası varsa o kadar nasip ettt aminnnnnnnnnnnnnnnn ezanda okuniiiiiiiiiiii
kızllarrrr bız gunahkar kullarız ona ragmen ısteklerımız hıc bıtmıyor
ama karnımdakı gunahsız bebegım sıze dua edıyor hepınızın gobusu dolsun
sonra hepımızın kucagı saglıklı hayırlı evlatlarla dolsun inş
ben kaçar abdest alayım hiç merak etmeyin dualar namazla dahada betreketllendrcem inş byeeeeeeeeeeeeeeeeeee s.a diyelm
Merhaba kızlar
Hayırlı cumalar herkese...Hepimizin duaları kabul olsun göbüşler bebişle dolsunnnnn
ben kaçar abdest alayım hiç merak etmeyin dualar namazla dahada betreketllendrcem inş byeeeeeeeeeeeeeeeeeee s.a diyelm
EEEE Kıslar gelişmeler varmı...Dün giremedim topikeeee..
kızlar banada dua edın bu kusmalarım bıtsın artık gercekten kısmetse pzt yıne anama gıtcem 1 hafta kalmayı dusunuyorum bı aksılık olmazsa
bılıyomusunuz ben annemde bebege kadar hıc kalmadım zaten bana yarım saat uzaklıkta oda yuruyerek gece 1 e kadarda otursak evıme yatmaya gelırdım ozaman bıle basardı benı ayyy kalkıpta evıme gıdeyım derdım sımdı ıse ayyy kocam bısı demsede anamda kalsam dıe can atıyorum bana kalsa 9 ay kalıp dogrup gelıcem
dun aksam esımede soyluyuorum bebekten once bebekten sonra dıe acayıp huy degıstırdım
caydan nefret eden ben sımdı delı gıbı cay ıcıyorum ve tvde bıle gorsem ayy caya bak dıyorum
kızlar banada dua edın bu kusmalarım bıtsın artık gercekten kısmetse pzt yıne anama gıtcem 1 hafta kalmayı dusunuyorum bı aksılık olmazsa
bılıyomusunuz ben annemde bebege kadar hıc kalmadım zaten bana yarım saat uzaklıkta oda yuruyerek gece 1 e kadarda otursak evıme yatmaya gelırdım ozaman bıle basardı benı ayyy kalkıpta evıme gıdeyım derdım sımdı ıse ayyy kocam bısı demsede anamda kalsam dıe can atıyorum bana kalsa 9 ay kalıp dogrup gelıcem
dun aksam esımede soyluyuorum bebekten once bebekten sonra dıe acayıp huy degıstırdım
caydan nefret eden ben sımdı delı gıbı cay ıcıyorum ve tvde bıle gorsem ayy caya bak dıyorum
yok canım aynıyız valla sende durumlar nasıl
Bende aynı canım bişi yok.Sadece gece çok belim ağrıdı sabaha karşıda adet sancısına benzer sancım oldu geçti şimdi..Hayırlısı bakalım...Şafak 3
Rabbim sen selma nın kusmalarını durdur bebeğinin hamileliğinin tadını çıkarsın hayırlı doğumlar nasip et ona ve tüm anne adaylarımıza....aminnnnnnnnnnnnnnnn
çay mı çok ilginç bende merak ediyorum yaa nasıl olacağım diye ufff ne olur biz de hamile kalalım Allah ım.........
ben et yemiyorum acaba hamile kalsam yer miyim , dalak işkembe ne varsa götürürmüşüm
arkadaşlar merhaba yardıma ihtiyacım var.
Ben yarın klomene başlıyorum. İlaç beş gün sürüyor. 7. gün doktor tekrar bana gel dedi. Ama ilacı kullanırken ilişki olacakmı bilmiyorum. İlaçtan sonramı ilişki olmalı? Lütfen yardım......
Rabbim sen selma nın kusmalarını durdur bebeğinin hamileliğinin tadını çıkarsın hayırlı doğumlar nasip et ona ve tüm anne adaylarımıza....aminnnnnnnnnnnnnnnn
çay mı çok ilginç bende merak ediyorum yaa nasıl olacağım diye ufff ne olur biz de hamile kalalım Allah ım.........
ben et yemiyorum acaba hamile kalsam yer miyim , dalak işkembe ne varsa götürürmüşüm
comfort plus diye bir test aldım 4.5 tl.ye ama kıpkırmızı tek çizgi çıktı..
kan tahlili yaptırmasam mı ki yaa ?
hamile değilsem neyim var niye gelmiyor
Cnm kaç günün geçti..Belki geç döllenme falandır..:26:
sat 24 ekim..24 kasımda gelmeliydi bugün 9.gün..
çok üzüldüm gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?