- Konu Sahibi haticemavi
-
- #11.821
Serpil hanım da ateş topiclerinde geziyo bana kızıyodu bide hıhhhhhhhhhh
Serpil hanım da ateş topiclerinde geziyo bana kızıyodu bide hıhhhhhhhhhh
yokh lugesma
hoşgeldin haticem ya şükür kavuşturana:)
serpilim allah kabul etsin inş.
bugün saat nasıl geçti anlamadım ya. kesin yarın hiç zaman geçmicekbndede salı sendromu var
allah kabul etsin serfikçim
hoşgeldin haticem ya şükür kavuşturana:)
serpilim allah kabul etsin inş.
bugün saat nasıl geçti anlamadım ya. kesin yarın hiç zaman geçmicekbndede salı sendromu var
paşamın oda tamamlanmış maşallah hazırmıaldın yaptırıyormusun.
bu hafta bitmez bence ben ay sonu ay başını sevmimmmmmmm
paşamın oda tamamlanmış maşallah hazırmıaldın yaptırıyormusun.
bu hafta bitmez bence ben ay sonu ay başını sevmimmmmmmm
ben hiçbirini sevmiyim haticemmm bazen hiç çalışmak istemiyorum keşke evde olsam da kadın programlarını izlesem:)
yaptırıyoruz cnm. sade bişi olcak ama stickerlarla falan süslenecek. heycanla bekliyorum şimdi gelmesini :) bu hftasonuda odayı boşaltcem boya falan yaptırcam. çok şükür kalmadı bi eksiğimiz. yerleştirmeye başlarken eksikleride tamamlarız hayırlısıyla bekleriz tosunumun gelmesini.
bu hafta çabuk geçsin ya pazartesi günü kontrolümüz var. tüm gün izinli olcam şeker tahlillerimi falan yaptırcam. biran önce zaman geçsinde görim oğlumu diyorum. inş bugünki gibi geçer diğr günlerde saatten bişi anlamadım bn
kim kiminle evleniyor dimi yaşlı teyzemler amcamlar çıkıp evlenmek istemiyorlarmı kopuyorum onlara paravan açılsınnn
kim kiminle evleniyor dimi yaşlı teyzemler amcamlar çıkıp evlenmek istemiyorlarmı kopuyorum onlara paravan açılsınnn
bide sormuyorlarmı evin varmı araban varmı maaşın kaç para yazlık kışlıkben ne salakmışım yawww
evet yaaa çok komikler bide şu kıyafet giyinenler var bugün ne giysem falan bi dünya para harcıyorlar aldıkları da bi halta benzemiyor :):)
o ne kız bak ben onu bilmiyom
zevksizz insanlar nolucak
cumartesi de çalışıyorsun şekerim evde olsan izlerdin benim gibi ,
juri beğenmeyince azarlıyorlar bide o kadar para veriyorlar bide kesiyorlar elbiseleri,
yakalarsan bir gün izle show da:):)
canımcım ben çıkıyorum bugün geç geldin sohbet edemedik yarın herkes burada olsun lütfen iştima yapacağım oan göre sağ baştan say:):)
sizi seviyorum kızlar yarın görüşürüz
günaydın kızlarrrr....
çokk fena grip oldum. hiç uyku uyumadım gece ağladım durdum. heryerim ağrıyouzun zamandır ilk defa böyle oldum sıcak su torbalarıyla yattım. fena üşüttüm sanırım...
sizler nasılsınız nerelerdesinzzz...yazı yazmaya bile dermanın yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?