- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #11.841
günaydın kızlarrrr....
çokk fena grip oldum. hiç uyku uyumadım gece ağladım durdum. heryerim ağrıyouzun zamandır ilk defa böyle oldum sıcak su torbalarıyla yattım. fena üşüttüm sanırım...
sizler nasılsınız nerelerdesinzzz...yazı yazmaya bile dermanın yok...
günaydın esmacım grip kol geziyor kıyamam sana ilaç da alamazsın keşke izin alsaydın da dinlenseydin anladığım kadarıyla çok kötüsün kuzum
Yavvrılaaaaaaaaaaarr
Günaydın
napıyosunuz bakayımmmmmmmmmm
Bende Esma gibi Salı sendromundayım bende 7/24 sendrom var zaten eksik olmaz
ah kuzum kıyamam yaaa alsana bikaç günlük rapor
yazık günah yorma kendini bu kadar sen mi kurtarcan şirketi
gerçi sana diyorumda bende yapamıyorum ameliyattan snra şıp diye geldim 1 haftada millet aylarca rapor alır
nerdeeeeee
Günaydın canımm naaber
günaydın esmacım grip kol geziyor kıyamam sana ilaç da alamazsın keşke izin alsaydın da dinlenseydin anladığım kadarıyla çok kötüsün kuzum
Yavvrılaaaaaaaaaaarr
Günaydın
napıyosunuz bakayımmmmmmmmmm
Bende Esma gibi Salı sendromundayım bende 7/24 sendrom var zaten eksik olmaz
ah kuzum kıyamam yaaa alsana bikaç günlük rapor
yazık günah yorma kendini bu kadar sen mi kurtarcan şirketi
gerçi sana diyorumda bende yapamıyorum ameliyattan snra şıp diye geldim 1 haftada millet aylarca rapor alır
nerdeeeeee
Günaydın canımm naaber
canlarım valla fenayım yaa... izin alsamda yatamam ki. belki açılırım diye geldim işede. yatak battı sanki gece uyuyamadım bugünde öyle olursa uykusuzluktan delirebilirim:)
haftasonu banyoları falan yıkadım üşüttüm sanırım hep ondan oldu.
canlarım valla fenayım yaa... izin alsamda yatamam ki. belki açılırım diye geldim işede. yatak battı sanki gece uyuyamadım bugünde öyle olursa uykusuzluktan delirebilirim:)
haftasonu banyoları falan yıkadım üşüttüm sanırım hep ondan oldu.
günaydın kızlarrrr....
çokk fena grip oldum. Hiç uyku uyumadım gece ağladım durdum. Heryerim ağrıyouzun zamandır ilk defa böyle oldum sıcak su torbalarıyla yattım. Fena üşüttüm sanırım...
Sizler nasılsınız nerelerdesinzzz...yazı yazmaya bile dermanın yok...
Günaydın kuzucuklarım esma yalınayak yıkadın demi tam sopalıksın kızım sanamı kaldı o işler yat kızım sen tadını çıkar ne temizliği yattığın yerde bişeyler iste aşer dur sadece senin işin o
günaydın kızlar nasılsınız? çok özledim sizi bir türlü giremedim esma geçmiş olsun tatlım neden dikkat etmiyorsun yazık değil mi sana? kızlar ben 1 htadır çalışmıyorum evdeyim annemlerdeim geziyorum :)
günaydın kızlar nasılsınız? çok özledim sizi bir türlü giremedim esma geçmiş olsun tatlım neden dikkat etmiyorsun yazık değil mi sana? Kızlar ben 1 htadır çalışmıyorum evdeyim annemlerdeim geziyorum :)
günaydın zuzummm nasılsın, tabiii işi bıraktık gez bakalım bizi de unuttun:) nasıl gidiyor ev hayatı eminim güzeldir yat kalk gez dolaş tadını çıkar azcık:)
günaydın canım hoşgeldin nasılsın özlettin kendini daha çok görüşürüz diyoduk ortalıklarda yoksun.ohh tadını çıkar
çok iyim canım sağol, geziyorum yatıyorum ama sizi unutmadım evd bilgisayım yoktu o yüden giremedim ev hayat güzel tabıkı herkeze tavsıye ederim
hoşbulduk canım bende çok özledim sizi dediğim gibi evde bilgisaarım yoktu giemedim ama bundan sonra bol bol görüsücez ,)
Günaydın kuzucuklarım esma yalınayak yıkadın demi tam sopalıksın kızım sanamı kaldı o işler yat kızım sen tadını çıkar ne temizliği yattığın yerde bişeyler iste aşer dur sadece senin işin o
günaydın kızlar nasılsınız? çok özledim sizi bir türlü giremedim esma geçmiş olsun tatlım neden dikkat etmiyorsun yazık değil mi sana? kızlar ben 1 htadır çalışmıyorum evdeyim annemlerdeim geziyorum :)
yokh ben de kariyer yapmak istiyorum nereye başvurmam lazım
bu arada dereceni bulmussun sakın yanlış şeyler yapma
bu arada ben çok kötüyüm kızlar belim kopmak üzere , karnım çok ağrıyor ve ayaklarım feciii ağlamak istiyorum
vallaaaaaaaaa bi istifa mektubuna bakar bizim kariyer serpilim
varmı daha kolayı millet senelerdir dirsek çürüyo hahaha
buldum yaaa kara bahtım kör talihim şimdi o meydanda durdukça dayanamıcam yine
yok yok şu bikaç günde çatlayacak hissediyorum onu netleştiriyim ölçmiycem bu ay sözüm var kendime
bu arada Julia tablona yorum yapmışşş bak bi
sen yoksam yenimi çatlıyirsin
bundan sonra bol bol görüşelim o zaman biz tosunların resimlerini gördük , sende ekle de teo yu da görelim:):) bu arada nasıl ufaklık büyümüştür:)
hoşbulduk canım tadını ckartıyorum ama tabıkı ilerde işime dönücem inş. boş boş evde oturmak bana göre değil bu sırada a.ö.s. çalışıyorum :)Günaydın Haticemmmmmmm
Esmayı sopalıcaz gel sendeeeeeeeeeee oğluşumuzu
Zuhalcim hoşgeldinnnnnnnn, tadını çıkar cnm yaa ohh ne güzel
vallaa yaaa nasılda özendim bende ev hanımı olmak istiyorum yaaaaaaaaaaa
Önümüzdeki 5 yılımın kariyer planı bu yönde valla
tmm yüklerim görürsünüz
hoşbulduk canım tadını ckartıyorum ama tabıkı ilerde işime dönücem inş. boş boş evde oturmak bana göre değil bu sırada a.ö.s. çalışıyorum :)
aferinn esma cıbıl cıbıl ayaklarla mı yıkadın yoksa , niye dikkat etmiyorsun kendine yazık değil mi hamiş hamiş acı çekiyorsun...
Günaydın Haticemmmmmmm
Esmayı sopalıcaz gel sendeeeeeeeeeee oğluşumuzu üşütmüş hamarat gelinnnnn
Zuhalcim hoşgeldinnnnnnnn, tadını çıkar cnm yaa ohh ne güzel
vallaa yaaa nasılda özendim bende ev hanımı olmak istiyorum yaaaaaaaaaaa
Önümüzdeki 5 yılımın kariyer planı bu yönde valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?