Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

olsun yorma kendini, vuct direncin düşüyor hasta oluyorsun kendine dikkat et canım , tosunumda akıllı olacak maşallah yerimmm onu bennnnn

kızlarr yaa ben ciddi anlamda kötüyüm kasıklarımdan bacaklarıma kadar inen bi ağrı var kollarım da ağrıyor neyin nesi bu yaaaa

slm canlarım nasılsınız bakalım benı sormayın artık cumartersı hastanelık oldum nasıl bır mıgde bulantısıdır arkadaslar ben boyle olcagımı hıc tahmın etmezdım
artık cmtsı dayanamadım mıgdem bosken kusmaya devam eden avanak bısı oldum ve sonunda fenalastım esım hemen apartopar benı gıydırıp hastaneye goturdu drumu aradık serum taktırın ben hastaneyı arıyorum bılgı verrırım dedı yaklasık bı 4 saat yattıktan sonra enson tansıyonum 9 6 ıken cıktım sımdı annemdeyım serumun etkısı olsa gerek 2 gundur bıraz daha ıyıyım ama etkısı gecınce ne olcak bılmıyorum yaaaa
hhayırlısı allahtan artık kızlar hersey bebıs ıcın ama bende benden gectım annem dudaklarımın rengının tenımle bır bembeyaz oldugunu soyledı
opuyorum kızlar ıyı oldukca gırerım

evet kızlar ben geldim :) 1 saat önce kan sonucumu aldım veee hamileyimmm hala inanamıyorum yaa.değerim 137.21 çıktı.doktor 3 haftalık falandir idrarda çıkmadığına göre dedi ama sat a göre 7 haftalık hamileyim.2-3 hafta sonra iyi bir doktora git keseye baksınlar dedi.karın ağrım var 2 saattir falan.ama bulantı yok şükür.çok çok mutluyum darısı isteyen herkese insaallah...

evliliğimin 5. ayındayım belki daha çok erken ama çok istiyorum.rabbim herkese aratmadan yol gözletmeden bi evlat nasip etsin

ahh yavrummm ne hale geldin sen yaaa , ne kadar zor geçiriyorsun bu süreci Rabbim yardımcın olsun inşallah serum etki eder de bi daha yaşamazsın son olur inşallah , canım benim yaaa dikkat et kendine olur mu arada gir durumu yaz dualarım seninle

evet kızlar ben geldim :) 1 saat önce sağlık ocağından kan sonucumu aldım veee hamileyimmm hala inanamıyorum yaa.değerim 137.21 çıktı.doktor 3 haftalık falandir idrarda çıkmadığına göre dedi ama sat a göre 7 haftalık hamileyim.2-3 hafta sonra iyi bir doktora git keseye baksınlar dedi.karın ağrım var 2 saattir falan.ama bulantı yok şükür.çok çok mutluyum darısı isteyen herkese insaallah...

ayyy çok sevindimmmm canım yaaa ağzım açık kaldı okurken çok iyi yaaa bi hamiş daha geldi topiğe
şimdi ne kadarlık hamilesin canım tam anlayamadım sat kaç:)

canım benim sat 24 ekim.ama dün yaptığım idrar testi silikti o yüzden 3 haftalık falandir dedi sağlık ocağındaki doktor.2 hafta sonra hastaneye gidecem.şimdi ne yapmam gerek gerçekten hamile miyim bir hata olabilir mi çok saskinim.neye dikkat etmeliyim bulantı baş dönme yok bende sadece karın ve kasik ağrısı var biraz şu an

dilekkk çok sevndimmm hayırlı olsun inşallah. gözün aydın cnm değilsindir diyodu doktor demi salak bunlar ya. çok şükür sende kavuştun meleğine darısı diğer arkadaşlarımıza inş.
bu ayıda boş geçmedik kızlar bi hamişimiz daha var çok şükr.
evliliğimin 5. ayındayım belki daha çok erken ama çok istiyorum.rabbim herkese aratmadan yol gözletmeden bi evlat nasip etsin

allah gönlüne göe versin. inş çok bekletmez meleğin seni.

tanselcim kendinden geçtin ya kıyamam. bu haftadan sonra geçer inş. rahat bi nefes alırsın.

canım benim yaa bi sakin ol bakalım evet hamilesin kan değerin onu gösteriyor bişey yapmana gerek yok artık bir anne adayısın yemene içmene ve hareketlerine dikkat edeceksin , doktora gidince de gereken uyarıları yapar sana , bulantıların için sanırım erken daha , geç döllenme olmuş sende belli ki maşallah diyelim:):)
bişey soracağım canım göğüs ağrılarım vardı diyordun ne zaman başladı?

dilekcim sakin ol. kan değerin iyi şuanda genelde doktorlar 2 gün sonra tekar kan tahlili istiyolar normal artış olup olmadığına bakıyolar. bnce bi doktor ayarla hemn kendine ve git kontrol ol. kandaki değer 500lere ulaştığında kese ve kalp atışı görülebiliyor. kasık ağrın içinde dikkat et uzan dinlen iş falan yapma.

serpilll belirtimi arıyosun ne

kızlarrr yaaa benim şu sıkıntıma bi yorum yapın iki büklüm oturuyorum masada , kasıklarımın çok ağrıyor ve belime vuruyor ayaklarıma vuruyor akıntım yok adetime 8 gün var offffffffffffffffff

sanırım 1 yada bir buçuk hafta önce başladı göğüslerimde acı ve hassasiyet canım.telefondan giriyorum nete ondan geç oluyor cevaplar.zaten 2 hafta tatilim iş yerinden.temizlik yapayım demiştim ama az az yapayım bari.gelecek hafta tatil bitmeden gideyim bari iyi bir doktora.hala inanamıyorum yaa şükürler olsun Allahim :)

7 haftalıksan 5 haftalıkkn başladı o zaman ama 3 haftalıksan 1,5 haftalıkken bu belirtiler çok erken olur bayağı bir karışık sen bence hiç iş yapma bırak işi gücü yat dinlen boşver doktora görün ona göre temzilik yaparsın benden sana tavsiye tadını çıkar boşveerrrrrrrrrrrrrrr:):)

Selmacım kıyamam sana, helak oldun valla
İlaçlar biraz iyi gelmiştir neyseki serum falan, aman dikkat et kendine dinlen bol bol

Oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyy
baaaaaaaak biz dedik sanaaaaaaa
geç döllenmiş demekkki canım gözün aydın inşşş allah kucağına almayı nasip etsin
ohh be bayadır bu haberi almıyoduk :)

kızlarrr yaaa benim şu sıkıntıma bi yorum yapın iki büklüm oturuyorum masada , kasıklarımın çok ağrıyor ve belime vuruyor ayaklarıma vuruyor akıntım yok adetime 8 gün var offffffffffffffffff

Bebek yerleşiyo işte al sana yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…