Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar kötüyümmmmmmmmmmm sabah kalktıgımda iki damla pembe leke gördm doktora gidicem ikindiden sonra ve inanmayacaksınız ama rüyamda peçeteyi alıp sildigimde aynı şeyi gördm ve rengi koyu olnda vardı sabah kalktıgımda ise rüyam aynı oldu yaaaaaaaaaaaaaaaaa nolur dua edin

heee sen öyle zannet hiç de bileee

özgemm ne oldu sana kuzum dur hemen korkma bişey yoktur Allah ın izniyle içini ferah tut güzelim , niye böyle oldu ki şimdi kaçıncı haftadasın bitanem

melek sakın kötü şeyler düşünüp kendini üzme... sakin ve rahat ol lütfen. doktora gidip geldikten sonra güzel haberlerini bekliyoruz...

çok çok çoooooooooooookkkkkkkk tebrik ederim dilek.. hayırlı olsun..
Allah hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin... çok mutlu oldum senin adına...

geçmiş olsun tansel.. mutlaka yat dinlen. hiç bir iş yapma.. en kısa sürede toparlanmanı dilerim...

batım bugündü. sabah test yaptım tek çizgi çıktı
öğleden önce kremsi akıntıyla birlikte pembelik geldi kızlar. bu ayda nasip olmadı sanırım... Allah hepimize en hayırlı şekilde nasip etsin...

Canımmm dur sakin ol
aklına kötü bişey getirme kanama devam etmiyosa bence bi sorun olmaz
sen pozitif ol bakayım bırak rüyayı fln
doktoruna git hemen baksın bakalım haber ver bizede
hayırlı haberlerle gel inş

canım geçmiş olsun bu velet çokkk yaramaz olacak baksana daha gelmeden seni hale getirdi

hayırlısı olsun canım aralık ayınıda boş geçmedik maşallah bi bebeğimiz daha geliyor

9+3 yaaaaaaaaaaaaaa konuşamayacagm aglama tuttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Aaaa özgecim ama hiç yakışmıyo sana sen böyle moralini bozarsan olmaz ama
iyi düşünki iyi olsun doktoruna git hemen bizide haberdar et

Canım ateşin çok düşmemişti senin yanlış hatırlamıyosam
belli olmaz geç döllenmedir fln testte çıkmayabilir
bah dilek batından 1 hafta sonra bile yaptığı test negatifti 10 gün gecikmeden sonra kanda çıktı, geç döllenmiş demekki
gelmemiş kırmızıdan ümit kesilmezzzz

9+3 yaaaaaaaaaaaaaa konuşamayacagm aglama tuttuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

özgecim özürdileyerek soruyorum ilişki falan oldu mu canım , ilişkiden sonra da pembe leke gelebiliyormuş, sen şimdi doktora gidene kadar uzat ayaklarını yat ve hiçbişey yapma güzelim ağlama da lütfen hiçbişey olmayacak tamam pıtırcığım

canım bi sakin ol hemen kötüyü düşünme inşşalah bi sorun olmıycak allahın izniyle iyi haberlerle dönüceksin

yok canım ya zaten ne zamandr pekte olmuyo belimde çok agrıdı ve hala AGRIYOOOOOOOOOOOOOO dua edn lütfen ihtycm var buna inş hayırlı haberler alırım allahın iznyle

yok canım ya zaten ne zamandr pekte olmuyo belimde çok agrıdı ve hala AGRIYOOOOOOOOOOOOOO dua edn lütfen ihtycm var buna inş hayırlı haberler alırım allahın iznyle

hiçbişey olmıcak böyle düşün lütfen kendini boş yere üzme
kaçta gidiceksin doktora

inşallah canım benim, belki iltihap var idrar yollarında kötü düşünmek yok tamam bişey olmayacak allahın izniyle bize de haber ver tamam canım

aşkolsun nerden çıktı sadece bilgi topluyorum

kızlarrr yaaa benim şu sıkıntıma bi yorum yapın iki büklüm oturuyorum masada , kasıklarımın çok ağrıyor ve belime vuruyor ayaklarıma vuruyor akıntım yok adetime 8 gün var offffffffffffffffff

serpillll bnm hamilelikde en belirgin özelliğim bacak ağrısıydı cnm. bilgi toplaman güzelde zaman az kaldı stres yapma yine.

melekkk pıtırcığım git doktoruna güzel haberlerle gel inş. gönlünü ferah tut cnm. bnmde 10 haftada lekelenmem olmuştu. normal olabiliyor bunlar. inş bi aksilik çıkmıcak güzel haberlerle gel cnm.

yok canım yaaa belirti aramıyorum artık ciddiyim bak, merak ediyorum sadece, kasıklarım çok ağrıyor iki yan kemiğime vuruyor ağrıları , diz kapaklarım bile ağrıyor yaa nasıl bişey anlamadım ki

mrb arkadaşlar bende okudum yazdıklarınızı ve yanlız olmadığımı anladım
bende çok istiyorum bi bebişimin olmasını ama zaman vakit var sanırım daha
inş. en yakın zamanda oluruz bizlerde hamiş eminim çok değişik bir duygudur
tadmak güzel olsa gerek tadan arkadaşlarımız bizden dualarınızı eksik etmeyin

hoşgeldin krdy :)inşallah en kısa sürede meleğine kavuşursun topiğimiz uğurludur:)

selam kızlar nasılsınız ben çok yorgunum dolmuşla filan toplantıya gittim sabah dönüşümde de mesai başlamıştı yeniden anlayacağınız hiç dinlenemedim

bir gelişme var mı diye bakayım dedim melek stres yapma tatlım benim 14. hafta bile kanama lekelenmem oldu geçen hafta kuzenim 12. haftasında resmen pıhtı pıhtı kanama yaşadı ama sorun yokmuş
senin de bi sorun olmayabilir serpilin dediği gibi ilişki olduğu zaman olabiliyor öylede olabilir ama bazen sebepsiz de olabiliyor rahatla

hoşgeldin canım akşam eve gidince güzelcene dinlenirsen çalışırken hamişlik zor...
benim de ciddi kasık ağrılarım var belime vuruyor iğneler batıyor çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…