- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #11.901
hoşgeldin canım akşam eve gidince güzelcene dinlenirsen çalışırken hamişlik zor...
benim de ciddi kasık ağrılarım var belime vuruyor iğneler batıyor çok kötüyüm
yokh ist geliş tarihin belli oldumu şekerim kızlar ayın 25 yapmayın ben çorluya gidicem
Neeeeeeeeeeeeee,
olmazzzzz
yaaa 25 i diyolar şirketten ama kesinleşmedi henüz,
ya gitmeeee
valla hayatım ne dicemi bilemiyorum inşallah geçer kasık ağrıların ama hamilesindir çünkü benim hala kasık ağrılarım var o da sıkıntı oluyo yaaa
Neeeeeeeeeeeeee,
olmazzzzz
yaaa 25 i diyolar şirketten ama kesinleşmedi henüz,
ya gitmeeee
kızlar kızlar gelemmi dicem ama dermanım yok gelmeye...:)
saat ilerledikce daha bi kötü oldum sanki yaw. git diyolar ama bizim şirket öle bi ters yerdeki eve gitmk için 4 vesait yapmam gerekecek hiç gözüm almadı eve gitsemde yatamıcambirazdan müdürle çıkcaz. o dayanamadı halime
serpil mfalconun içine doğmutur belki pat die söyledi. inş öledir diyelim :)
kızlaaaaaaaaaaaar selamlaaaaaaaaaaar:) uzun zamandır yoktum.işler çok yoğun.inşaatlarda şantiyelerde canım çıktı!nasılsınız?güzel gelişmeler var mı?
hoşgeldin canım iyi diyelim idare edelim:):) bugün dilek arkadaşımızdan hamişlik haberi aldık mutluyuz biz de bıraktığın gibiyiz:)
çok sevindim canım benim.Allahım bize de nasip etsin müjdeli haberleri inşallah:)
bana bak toprağım falan demem küfür ederim kızım bebek mevlüdü var kuzenimin
Yaaaaaaaaaa
ama olmazki yaaaaaaaa
inş bizim tarih değişir o zaman ne diyeyim kesin duyurulmadı zaten
of sinir oldum
Slm arkadaşlar....
Birkaç gündür yoktum..Hamile olan arkadaşı çok tebrik ederim....Özgecimmm çok geçmiş olsun üzülme önemli bişey değildir inşallahhh...Duam seninle..
napalım kısmet canım eğer tarih aynı ise yapacak bişi yok bende 2. tura katılırım ben bursalıları bulurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?