- Konu Sahibi haticemavi
-
ay evettt yaww birimizin kız diğeri erkek olsun kerteriz kız ay çok güzelll bülent kars gidiyom kozyatağı medipol doğum yaptıyor odamı bile seçtim
aay olmadı tatlım yaaa bende medical park a gidiyorum fatih te nasıl olcek şimdi 3g ile bağlantı kurarız bizdeyaş kaçtı bu arada canım
sevdim ben bu çatlak yımırtayı
aay olmadı tatlım yaaa bende medical park a gidiyorum fatih te nasıl olcek şimdi 3g ile bağlantı kurarız bizdeyaş kaçtı bu arada canım[/QUO
ÇARELER TÜKENMEZ 29
tamam canım çin takvimine göre de kız çıkıyor ikimizin hee tam oldu şimdi
bende bahat hospital da yapıcam olursa doktorum mustafa balık <ama benimki nolcek kız mı erkek mi söyleyin çabuk ankete katılın
çin takviminde kız çıkıyor tatlım benim ki tabi ki Allah bilir işin gırgırı benim ki
yıla göre doldurduğun yaşamı bakıosun içinde bulunduğun yaşamı canım:26:
tamam canım çin takvimine göre de kız çıkıyor ikimizin hee tam oldu şimdi
KIZIMI VERMEM KİMSELERE İÇ GÜVEYSİ ALIRIM BAK
KIZIMI VERMEM KİMSELERE İÇ GÜVEYSİ ALIRIM BAK
Rabbim yumuk yumuk elleri olan bebişler nasip etsin canım yaaa bebişlerim ismi bile hazır taaa 8 sene önceden , çok istiyorum buay olsun diye çoookkkk
Rabbim yumuk yumuk elleri olan bebişler nasip etsin canım yaaa bebişlerim ismi bile hazır taaa 8 sene önceden , çok istiyorum buay olsun diye çoookkkk
inşallah canım üzülme lütfen
BENDE BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BENDE ÇOK İSTİYORUM DUY BİZİ RABBİMMMMHAMİŞ OLALIM ŞÖYLE GÖBEĞİMİ GERE GERE GEZCEM VALLA 100 KİLO OLAYIM RAZIYIM TOP GİBİ YUVARLANMAK İSTİYOMMM
BENDE BENDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE BENDE ÇOK İSTİYORUM DUY BİZİ RABBİMMMMHAMİŞ OLALIM ŞÖYLE GÖBEĞİMİ GERE GERE GEZCEM VALLA 100 KİLO OLAYIM RAZIYIM TOP GİBİ YUVARLANMAK İSTİYOMMM
eşim diyorki sen hamile olursan biyere gideceğimiz zaman yanımızda vinç götürelim malum seni camdan çıkartmamız gerekecek
aslında kilolu değilim ama ilk hamileliğimde 20 kilo almıştım
inşallah canım üzülme lütfen
ister istemez üzülüyorum daha iki ay oldu deneyeli ama yaşamak istiyorum o duyguyu etrafımda bir sürü bebek var hamile var, bana soruyorlar ne zaman yapıyorsun diye haykıra haykıra ben de hamileyim demek istiyorum
kıyamam sana inş canım yaaa inş
bende istiyorum 8 sene oldu artık şu videoya bakın ağlamaktan harap oldum
Bebek Olusum Anı ve Hafta Hafta Gelisimi | Anneler ve Kuzular | Gebelik ve Annelik | Anneler Forumu
Rabbim gönlüne göre versin canım
kızlar mrb ben bikaç gündür giremiyorum ankaradan babamlar geldi.noldu tombişin topiğinde yaaa anlamadım ben bi anlatırmısınız ???
kızlar mrb ben bikaç gündür giremiyorum ankaradan babamlar geldi.noldu tombişin topiğinde yaaa anlamadım ben bi anlatırmısınız ???
ama ben bu videoyu izlerken ağladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?