Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Kızlar günaydın naslsınız?

Dün size bir doktorun burdaki site adresini verdim orayada baksanıza siz adet tarihinizi yazıyormuşsunuz oda size yumurtlama tarihini deneyin bi arkadaş hamile kalmış 15 ay sonra onun sayesinde

ay evettt yaww birimizin kız diğeri erkek olsun kerteriz kız ay çok güzelll bülent kars gidiyom kozyatağı medipol doğum yaptıyor odamı bile seçtim

aay olmadı tatlım yaaa bende medical park a gidiyorum fatih te nasıl olcek şimdi 3g ile bağlantı kurarız bizde yaş kaçtı bu arada canım

sevdim ben bu çatlak yımırtayı

bende bahat hospital da yapıcam olursa doktorum mustafa balık <ama benimki nolcek kız mı erkek mi söyleyin çabuk ankete katılın

kızlar mrb ben bikaç gündür giremiyorum ankaradan babamlar geldi.noldu tombişin topiğinde yaaa anlamadım ben bi anlatırmısınız ???

kızlar mrb ben bikaç gündür giremiyorum ankaradan babamlar geldi.noldu tombişin topiğinde yaaa anlamadım ben bi anlatırmısınız ???

tombişin topiğinde son iki sayfa herşeyi açıklıo zaten cnm nesini anlamıosunuz bende onu anlamadım...

şekerler ben bi kahvaltı yapıp geliim tombiş dedikçe geliolar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…