Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

serpill bu ay sende yaparsın belki kız. az kaldı inş güzel haberler alırız bu ay

yok canım yaa ben yılbaşından sonraya kaldım, tek isteğim 2012 bitmeden doğurmak :)

yaptım yaptım teşekkr esmacım eline saglık

gül güle kullan canım çok güzel olmuş:)

bi an önce ögrenmek gerek sanada lazım olcak inş bu aylarda

ben pek beceremiyorum yaa esmacık yapar bana

genel anlamda normal dimi gebelikle ilgili değil yani sinir ediyor da beni hiç sevmiyorum yaa vıç vıç

çok teşekkr tatlım kızlar önerecegnz iyi marka çok acıtmyan epilasyon varmı alayım

melekkk güle güle kullan cnm çok yakıştı:)

ne kullanıcam peki ben kızlar ya peki tüy dökücü kreme devammı etsem makinem yok acıtıyo diye almadım esmacım hangi marka kullanıyosn makinayı çok acıtmıyomu

tüy dökücü kremlerde kullanmak yok cnm. makineye dayanamam diyosan jilet kullan bnm makinem phılıps memnunum şimdilik ama ağda gibisi yok.:) şimdi göbekte büyüdüğü için çok zor oluyo kullanmak ama bu ay kesinlikle kullanamam. şu kritik zamanı atlat sonra devam et ağdaya tamammı.
ki kesinlikle yardım almak gerekiyor zaman ilerledikce geçen ay okadr zorlandımki eşimden yardımda isteyemedim ki o pimpirikli makinenin sesinden oğlum korkuyo diye başımın etini yedi. ama bu ay gitcem ağdacıya

bebemm sen iste yeterki tüm tickerları önüne dizim ben:)
genel anlamdada normal gebeliktende olabilir cnm. haklısın çok sinir bişi sürekli devam ediyo gebelikte benden sölemesi alışmaya çalış vıc vıc

tamam teyzesi ticker ı senden o zaman:):)

yaa ben bu ay hiç kuru kalmadım ki gece bile ıslak olduğumu hissediyorum sürekli ilişki de olmadı bizde , karın ağrım var kaç gündür adet oldum diye wc ye gidiyorum devamlı bu ay saçmasapan durumlar yaşıyorum hele iki gün öncesi kabus gibiydi

ayyyyyyyy ikilemde kaldım bi epilasyonları araştırayım bakayım belki kafama yatar offf ya bu kadınların derdi bitmyr valla kızlar ezan okundu ben kaçar teşekkr esmacım allah razı olsun a.e.olun öptmmmmm bebişide serpilcim senide kocamannnnnnnnnnnnnnnn

canım bende kocaman öptümmm kendine iyi bak allah kabul etsinn...........................

merhaba arkadaşlar ben ilk kez yazıyorum biraz geçmişi okudum. Ben sizden yardım istiyorum bebek istiyorum ama eşim daha erken diyo bense istiyorum...
ne yapmalıyım sadece ben istiyorum diye olsun istemiyorum(((

tamam tickerıız bnden:)
cnm durumlarını kafana takma boşver sen onları inşallahh bunlar güzl şeylere işarettir.:)

özgecim allah senden de razı olsun cnm. bzde çok öptük seni. allah kabul etsn bizide kat dualarına.

merhaba arkadaşlar ben ilk kez yazıyorum biraz geçmişi okudum. Ben sizden yardım istiyorum bebek istiyorum ama eşim daha erken diyo bense istiyorum...
ne yapmalıyım sadece ben istiyorum diye olsun istemiyorum(((

dudubadem hoşgeldin. erkekler ilk zamanlarda biraz hevessiz oluyolar kendilerince nedenleri oluyor. nekadarlık evlisin bide o var. ama bnce eşininde istemesini bekle ozaman herşey çokdaha güzel olur. bu konuda bunaltma kendini eşni alıştır bu düşünceye:)

4,5 aylık evliyiz ama ben çok istiyorum her seferinde konu açıyorum ama ya sessiz kalıyor ya da biraz daha var diyor nasıl ikna edeceğim bilmiyorum hala

4,5 aylık evliyiz ama ben çok istiyorum her seferinde konu açıyorum ama ya sessiz kalıyor ya da biraz daha var diyor nasıl ikna edeceğim bilmiyorum hala

dudubadem çok yenisin daha bukadr bunalım yapma kendine. zamana bırak bnce.
ikna etmek yerine bu fikrin eşine güzel gelmesini sağla bnce:)

afiyet olsun canım ben burdayım

nasılsın yaffrrrımmm....

4.5 ay çok çokk erken aslında bi evlilikte çocuk için önce bi kendinizi tanıyın evliliğinizi otursun.eşinizinde düşündüğü bişeyler vardır.muhtemelende bunlardır.tabi yaşınız nedir bilmiyorum.ama erkekler biz kadınlar kadar çabuk olgunlaşmıyor.eşinle konuş neden lerini teredütlerini öğrenin.ama çocuğu ikinizde istediğiniz zaman su yüzüne çıkarın.inşallah istediğiniz zamanda aratmadan mevlam seninde meleğini gönderir

dudubadem çok yenisin daha bukadr bunalım yapma kendine. Zamana bırak bnce.
Ikna etmek yerine bu fikrin eşine güzel gelmesini sağla bnce:)

nasılsın yaffrrrımmm....

iyiyimm annnemm sen nasılsın karnımı doyurdum yine masam sandalyeme çakıldım akşam 7 de kalkarım burdan Sonrada kilo aldım alırım tabi sadece oturuyorum

serpill daha var batına neden ağrıyo böle kasıkların ya anlamadım gitti. sıcak tut kendini haticenn dediği gibi.
haticem kalk dolan azcık öle oturma sürkli:) kilomu oda ne yaw boşver gtisin.geçen seneki halime göre 20 kilo fazlam var ilaçlar sonrasındada hamişlik:) hayırlısıyla bi doğurımda sonrsında bakcaz çaresine.

bilmiyorum yaa vlla ciddi anlamda kistten korkuyorum şimdi de 2 gün önce iki taraflı karın ağrısı ile birlite belimi de ciddi anlamda ağrıtacak ağrım oldu, dün de karın ağrın vardı sonra birazcık sarı akıntım oldu, bugünde patlayacak gibiyim sağ kasığım sızlıyor karnım ağrıyor şiştim iyice , sol göğsüm şişti de şişti.......offffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…