Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

vawww siz aşmışsınız olayı bize de günaşırı dediler hep ama ben iğne vuruldum ya dinlemeyip 2 gün üstüste birlikte olduk iğne günü ve sonraki gün şeklinde öyle tuttu işte

bu arada meleeek seninle haftalarımız aynı çizelgende 10+1 yazıyor benim bugün 10 hafta 4 günlük oldu, nasıl gidiyorbenim şimdiden karnım büyümeye başladı çok ilginç daha erken ama zayıf olduğum için öyle birden çıktı galiba, bol giyinmeye başladım, 10+2 de usg miz vardı bebiş kıpır kıpır oynuyordu çok tatlııı eli kolu vücudu hiç durmadı çok hoşuma gitti, 2 hafta sonra 2 li test ve usg var yine.. 14 haftalık gibi cinsiyet belli olur dedi dr um..

kızlaaaarr Allah ım hepinize yaşatsın bu duyguları bebişlerimizle bulışma düzenleyelim sonra, hatice, serfik, rose, yokh, unuttuğum kimse varsa özür şimdiden hepinize en kısa zamanda bebişler gelsin inşalllaaaahhhhh.... ben çok beklediğim için bekleyenleri çok iyi anlıyorum ve dua ediyorum öpüyorum hepiniziii

merhaba kızlar.....ay hepınızı cok ozledım ben yaaaa bı turlu gıremıyorum cunku yenı evımızde baglantı problemımz hala devam edıyo ttnet ten gelıcekler sozde sınır oldum arasıra tesadufen baglanıyo 10sn sonra kopuyo felan ........ ısyanlanlardayım anlayacagınız!!!!
sımdı de arkadasıma geldım ıkı dakıka gırıp yazaym dedım hazır netı bulmusken:) hepınızı opuyorum canlarım kalbım sızınle en yakın zamanda bulusmak dılegıyle benı ozleyın fıstıklar

evet tatlım bende gördm aynıyız ayyyyyyyyyy evet benmde sanki karnım hafif çıktı bide solumda benmki hep batıyo sıkıştryo beni ben igne kullanıyrm canım ya düşük tehliken var galiba dedi dr ama şimdi iyiyiz çok şükür agzımın acılıgıda hiç geçmyr aradada bulantım var bende cinsiyeti merak edyrm yaaaaaaaaaaaa

günaydın haticem nasılsın,

özge hoşgeldin canım nasılsın, görümcem de hamile kanaması oldu devam ediyor korkuttu bizi Allahtan bebiş iyi o da iğne vuruluyor ama devam ediyor işte

ayyyyyyyyyyyyy allah yardımcısı olsun benmki sadece bikez oldu elhamdülillah bidaha olmadı inş onunkide geçer ya ayagının altına yastık koysun dinlensin ignesinide hep dikkatli yapsın kaçırmasın bebiş iyiyse inş sıkıntı olmaz ya ne kadarlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…