Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

eşinmi sevyr benmki evle ilgili şeylerde kaçıyo ögrenciyken çok yaptım artık evle ilgili hiç bişi duymk bile istemyoyummmmmmmmmmmm diyr ne talihsizim yavvvvvvvvvvvvvv

benim kocam siler süpürür valla gerçi bir aydır yapmıyor ama mutfağa gider kafasına göre dizayn eder , musluklardaki su lekeleri siler falan sever yani düzeni hee bu benim dağınık ve pis olduüum anlamına gelmiyor lütfen yanlış anlamayalım

maşallah diyeym o zaman süpermş her eve lazım böyle koca yaaaaaaa ah ah bizimki ney o zaman yok canım öyle düşünmyrz sadece eşini böyle olması senn için büyük şans

ben kaçayım kızlar namaz kılayım sonrada ufaktan ufaktan yola düşeym serpilcm gelince girip bakıcam ne durumdasın seni çok sevyrz unutma senn için en hayırlısını istyrz aynı zamnda a.e.olun görşrk tatlişkolarım

bzde yedik yemeğimizi geldik. öle bir uyku bastıki anlatamam gözlerim kapanıyo resmen...

serpilimm yandan yandannn ohh ohhh gelmesinler inş. bugn lafını etmemek en iyisi tıp yaptık hepimiz.

yokh seni özlemeyen hunilerle dolaşsın kız:)

hastane eşyalarını hazırladınmı esmacım bittimi hazırlıgın neler hazırladın bi anlatırmısın

cnm daha bişi hazırlmadım. aldım herşeyi çok şükür ama bekliyolar yıkanacak ütülenecek çok iş var anlayacağın. bu haftadan itibaren yapmaya başlıcam inş.
bn biraz ac gözlülük yaptım herşeyi abarttım cnm sen öle yapma ama birsürü tulum, takım ıvır zıvır şey aldm. şimdi bakıyorumda çoğunu giydiremicem belkide. hastane çıkışı aldım 20 parçalık o bile yeter aslında içinde 3 takım var. arkadaşlardanda hediye geldi hastane çıkışı. kndm için 2 pijama 2 gecelik sabahlık takımı aldım. sebamed ürünlerini aldım bebek bakımı için baya tuzlu fiyatları ama çok araştırdım en iyisi oymuş alerji riski azmış. biberon aldım gaz yapmayanlardan 2 ad. biri küçük biri büyük chicco. çalışan anne olcağım için süt sağma makinesi aldım. sanırım battaniyeye çok ihtiyacımız olacak hastane çıkışlarında var zaten penyeler. peluş yada polar battanye almak önmli bi ihtiyac. kuvet,portbebe, araba, nevresm takımı falan derken okadr çok alınacak şey varki içlerinden ilk aşamada ihtiyacları belirlemek lazım. bn öle yapmadım tabiki bodozlama daldım kendimi kaybettm aldım herşeyi çok şükür.
odamız gelsinde yerleştirim resimlerini çeker gönderirim ordanda görürsün ihtiyaclarını ona göre alırsın daha erken alışveriş için.:) herşeyi aldım diyorum ama yinede eksiklerim varmış gibi geliyor bana...

anne olunca insanın gözü doymuyo yavrusu için demi esmacım hepsi hayırlı olsun sende bize tecrübe olursun en azından almaya başladıgımda gerçekten neye ihtiyaç var söylersn bize ona göre almış olurum ama kimblr ne şeker şeylerdr maşallah tosunuma saglıkla giysn inş

sayfam kendini yenilemiyorr sinir oluyorum yaaa konulara geç dalıyom emnm yine öle olcak
ev işinden bahsetmişsiniz ütü dedikce tüylerim diken diken oluyo bnmde bıktım ütüden yaaaa haftada 10 gömlek 3 pant gına geldi. diğer işleride kocacımla birlkte yaparız dert deilde şu ütüye alıştıramadm adamı

haticem bilmiyom o parfümü cnm bn.

maşallah diyeym o zaman süpermş her eve lazım böyle koca yaaaaaaa ah ah bizimki ney o zaman yok canım öyle düşünmyrz sadece eşini böyle olması senn için büyük şans

evet canım bu konuda şanslıyım canım kocam yardımlarını esirgemez o yüzden hamiş kalırsam yardımcım var

antonıo banderas blue for men kokusunu bilen varmı?

bilmiyorum kuzummmmm

hepiciğinizi kucaklarım bennnnnnnnnnnnnnn gelin anacım,
dün ıspanak yedim çok güçlüyüm :125::124:

ahh yavrummm kaldırabilcen mi beni karşında 64 kiloluk bir bayaannn var bu arada 2 kilo aldım yaaa fenayım kızlar:)

tıp oynuyoruz anlaştık
oyy oyy bir sürü şeyi olmuş yaa paşamın aman boşver 2 saatte bir değiştirirsin üstüne değişik değişik giyer tosunum yalnız var ya bunlara iyi sermaye ayırmak lazım ya da birilerinin hamişlere dur demesi gerek

10 gömlek mi Ayyy çok zor yaaa bide o göbüşle nasıl zor olur sana güzelim allah yardımcın olsun

özgecim allah razı olsun daha güzelleri sizin bebişlerin olsun inş. dediğin gibi insanın gözü dönüyo ama tecrübe edip sizlerle paylaşcam hepsini sizde ona göre alın cicileri. bnm gibi yapmayın:) başka ihtiyaclarını karşılayın bebişlerin. kızıyom kendime ama baktıkcada iyiki almışım diyorumm

haticeeee alışveriş çılgınlıktır yapma kuzum gel yamacımıza.

biliyorum güzelim çok sağol hayırlısı diyorum her zman bende seni çok seviyorum kuzum a.e ol güzel habelerle gel

10 gömlek mi Ayyy çok zor yaaa bide o göbüşle nasıl zor olur sana güzelim allah yardımcın olsun

Ay evet ya şu ütü kabus, camlar için fln kadın alırsam ona yaptırıyorum ütüleri valla biriktiriyorum napim :)
Neyseki bnmki hergün takım elbise fln giymediği için çok çıkmıyo gömlek fln
kotlar kazaklarda rahat oluyo,
süpürge toz alma fln neyse kıvırıyo kocişler bu işleri de ütüye malesef alıştıramadık
en son kocamı haftada 2 kere kadın alıp ona bi sürü para veririm bak diye tehdit ettiğimde
bütün evi bal dök yala kıvamına getirmişti ne gerek varmış o yaparmış kolay işmiş
sonra tabi tipi kaydı gördü kolay işi

Son düzenleme:

papyon aldın mı oğluşuma annesi şöyle gömlek üzerine ne yakışır ama almadıysan teyzesi alsın ona

Bende mi senin gibi yapsam valla iş yapmak istemediğim zaman eşime diyorum 1 saatte evi temizliyor ya benim bi evi süpürmem 1 saati buluyor çok pratiktir kendileri hopp hemen süpürür siler

sorma serpilim yaa bi gömlek ütüleyip oturuyom 10 dk sonra kalkıp 2 gömlek ütülüyom hergün klasik giyiniyo eşim. şehir dışına gidincede ekstra gömlek götürüyo. çoğalıyo ama azalmıyo ütü :) arada anacım geliyo ütü yapmaya. allah hepimizin yardımcısı olsun inş cnm bnm.
kravat aldım papyonu atlamışım yaa:) bi ara onuda alım oğluma.

derya en iyisini yapmışsın cnm öle alıştırmak lazım ama arada kadınada ihtiyac varya bn ayda 1 alıyom dip köşe cam vs için yinede evi sanki .ok götürüyomş gibi geliyo ordu yaşıyo sanki evde herhafta sil süpür yapıyoz yinede. ütü için çare bulmadım daha. artık hamişliği kullanıp kuzenlrden falan yardım almak gerek sanırım yaa bide 2 kişiyiz ya herhafta çamaşır yıka kurut sinir oluyom

hergün markofoni ve trendyola bakarız burdaki kızlarla dün elbise aldım şimdide parfüm
Sorma feci alışkanlık alştımı hergün bakmak istiyorsun acaba bugün ne var diye

papyonunu teyzesi alacak teyzoştan hatıra:)
sen bence biran önce hamişliği kullanarak yardım çağrılarına başla güzelim yoksa işin zor günah sana da aslında şu ütü içinde pratik bir çözüm bulmaları gerek teknoloji gelişti yani:)

hergün markofoni ve trendyola bakarız burdaki kızlarla dün elbise aldım şimdide parfüm
Sorma feci alışkanlık alştımı hergün bakmak istiyorsun acaba bugün ne var diye

dünki elbiseyi mi aldın haticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…