Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Bende mi senin gibi yapsam valla iş yapmak istemediğim zaman eşime diyorum 1 saatte evi temizliyor ya benim bi evi süpürmem 1 saati buluyor çok pratiktir kendileri hopp hemen süpürür siler

Aynen yaa benimde saatler sürüyo ev küçük değil yani,
ama beyfendi maşallah 1 saatte şıp bitiriyo bide ben böyle ay ne çbk bitti hayır olsun diyince fln savunmaya geçiyo hemen koltukları bile çektim bak heryeri süpürdüm deyişi yokmu

Esma'cım bencede sen ütü için de bulabilirsen birilerini bul,
benim allahtan kapıcının karısı geliyo hemen altımda bişey oldumu bikaç gün önden söylüyorum çıkıp geliyo
bende 1 aydır hiç almadım camlarımı fln görsenizzzz berbat oldu :)

hergün markofoni ve trendyola bakarız burdaki kızlarla dün elbise aldım şimdide parfüm
Sorma feci alışkanlık alştımı hergün bakmak istiyorsun acaba bugün ne var diye

sana diyorumda bende öyleyim hergün kesin bakarım dayanamaz alırım sonraada
en son parfümle ev botu aldım bende daha gelmedi bakalım bekliyoruz :)
Harbi çok fena bi alışkanlıkkkkkk

Son düzenleme:

ayy bunlar hep aynı ozaman diyorum ki şunu kaldırıp aldın mı aaa tabiki aldım almaz mıyım bide benim yaptığımı beğenmez çok fenalar çok
Bende iki hafta önc sildim bi hışımla perdelerimi tüülerimi de yıkadım mekanizmalı canım çıktı yaa hiç sevmiyorum bin pişmanım mekanızmlı yaptırdığıma

dünkü aldığımı buraya koymadımki daha önce aldığımı koymuştum siyahtı :)))))

selam kızlar..dün akşam eşimin arkadaşları ve eşleri vardı.epey yoruldum kasiklarim çok ağrıdı.birde 2 sefer ishal oldum doktora git dediler akşam ama ben ay sonuna kadar gitmek istemiyorum.geçen cuma gittiğimde kese çok ufak tam görünmüyor dedi doktor.3 hafta geçsin bakalım dedik.hala bir belirti yok kasik ve bel ağrısı dışında.hamile olmayabilir miyim acaba?

sormaya sanki bakmayınca eksiklik hissediyorum
onlar olsa iyi ben bide şehir fırsatı grupanya grupfoni birlikte alalım bunlarada bakarım beğendiğimn yerler olursa sürpriz yaparım kocama

Ya sorma ikide bir benim yaptığıma kusur bulur
orası pismiş burası olmamış bilmem ne
geçen gün mobilyayı sildiğim deterjana bile karıştı
o çizermişte bunlar hassamışta bilmem ne
ay dedim yeter kaynanamısın başımda çekil git dedim yaaaaaaa

benim de perde yıkamam lazımmm bu haftasonu için gözümü karartsam diyorum,
benim salon fln zebra ama diğer 2 odam tül allahtan çıkarıp yıkıcam hemen alttaki storlar daha dursun idare eder onlar :)

sormaya sanki bakmayınca eksiklik hissediyorum
onlar olsa iyi ben bide şehir fırsatı grupanya grupfoni birlikte alalım bunlarada bakarım beğendiğimn yerler olursa sürpriz yaparım kocama

bende öyle valla napim mail gelince dayanamıyorum
yazın azmı gittik kahvaltılara o grupfoni sayesinde :)
en son da işte annemle tiyatro oyununa gittik indirimli vardı kaptım aldım hemen :)

ben evlediğimde zebra yoktu yaaa ya da ben mi görmedim ayy o demirleri çıkar tak tavana zıpla yapıştır bide açık renk yatak odası bariz
kiri gösteriyor bilseydim kapkara yapardım bir kaç sene daha kullanayım değiştireceğim perdeler kalır da tülleri değiştiririm , bi tek çocuk odası olacak diye boş odaya normal almıştım o kadar rahatki yıka tak hemen

hamilelik ishal yapabiliyor canım mfalcon hastanelik olmuştu devam ederse git ama susuz kalır vücudun , sen kan testi vermedin mi güzelim çıkmadı mı gebelik neden şüphe ediyorsun herkeste aynı belirtiler olacak diye bişey yok ki

güle güle giy şekerim beğendim

güle güle giy haticem çok güzellllllllllll

Off ya kadınların işi ne zor adamlar hiç bunları düşünmüyo..
bu arada ateş topiğine bak bi julia geldi yorum yapmış hepimize

Dilek hoşgeldin canım, geçmiş olsun dikkat et kendinee
gerekirse git doktora ihmal etme cnm
bu arada eşinle sorununuzu halletiniz mi merak ettim konuşup anlaştınızmı

Kızlar herkes nereye gitti yaa
sitedemi sorun var bnm bağlantıda mı bilemedim
2 saattr giremiyorum anca geldim

Yaa kızlar yaaaaaaaa
hunime bi sürü talip çıktııııııııııı
iyi saklamam lazım

sitede sorun vardı sanırım yaa yeni gördüm bnde sayfaları....
yokh sıkı sıkı tak hunini almasınlar onu alana kdr neler çektin sen.:)

dilekk neden hala şüphelerin var anlayamadım ben sorunlarını çözebildinmi bide?

serpillll nasılsınnn.....

haticeee güle güle giyin cnm çok beğendm.ama kaptırma bukadr kendini yaa o kartların geri ödemesi var bide bni 3 gndür bankalar arıyo şu kartımız var bu kartımız var diye bnde diğerlerinin borcunu kapatım hepsini size göndericem dedim

gelen giden yok canım hamile değilim ben eminim 20.gün çatladı yumurtam ve pazar günü adet olacağım yeni bir hamilelik haberi aldım arkadaş hamile , ben daha beklerim hiç inanmıyorum , bugün kan verip sonucu doğrulayacağım özele gidince gebelik testi mi yaptırcam diyoruz kızlar

ewet cnm özele gidince öle demen yeterlide neden böle olumsuzluğa kapıldın yine anlamadım ben
arkadaşın içinde hayırlı olsun. sende bize ver güzle haberleri inş.

ewet cnm özele gidince öle demen yeterlide neden böle olumsuzluğa kapıldın yine anlamadım ben
arkadaşın içinde hayırlı olsun. Sende bize ver güzle haberleri inş.

diğer topicte 20.gün çatladı dedi arkadaş bayağıda bilgili bu konuda hayatımda yaşadığım ilk gecikem ve o da geç çatlamadan kaynaklı umudum yarım kaldı bu kadar karın ağrısına gelir zaten , bugün gidip kan vercem dananın kuyruğu kopsun

Serpilcim bebiş yoksada ne dedik yılbaşında tepinicezzz rahat rahat sarhoş olucazzzzz :)
daha güzel teselli mi olur ben alıştım bile bu fikre hiç belirtimde yok bu ay ztn ohh çok rahatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…