- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.961
Bende mi senin gibi yapsam valla iş yapmak istemediğim zaman eşime diyorum 1 saatte evi temizliyor ya benim bi evi süpürmem 1 saati buluyor çok pratiktir kendileri hopp hemen süpürür siler
hergün markofoni ve trendyola bakarız burdaki kızlarla dün elbise aldım şimdide parfüm
Sorma feci alışkanlık alştımı hergün bakmak istiyorsun acaba bugün ne var diye
aynen yaa benimde saatler sürüyo ev küçük değil yani,
ama beyfendi maşallah 1 saatte şıp bitiriyo bide ben böyle ay ne çbk bitti hayır olsun diyince fln savunmaya geçiyo hemen koltukları bile çektim bak heryeri süpürdüm deyişi yokmu
Esma'cım bencede sen ütü için de bulabilirsen birilerini bul,
benim allahtan kapıcının karısı geliyo hemen altımda bişey oldumu bikaç gün önden söylüyorum çıkıp geliyo
bende 1 aydır hiç almadım camlarımı fln görsenizzzz berbat oldu :)
sana diyorumda bende öyleyim hergün kesin bakarım dayanamaz alırım sonraada
en son parfümle ev botu aldım bende daha gelmedi bakalım bekliyoruz :)
harbi çok fena bi alışkanlıkkkkkk
papyonunu teyzesi alacak teyzoştan hatıra:)
sen bence biran önce hamişliği kullanarak yardım çağrılarına başla güzelim yoksa işin zor günah sana da aslında şu ütü içinde pratik bir çözüm bulmaları gerek teknoloji gelişti yani:)
dünki elbiseyi mi aldın haticem
dünkü aldığımı buraya koymadımki daha önce aldığımı koymuştum siyahtı :)))))
Aynen yaa benimde saatler sürüyo ev küçük değil yani,
ama beyfendi maşallah 1 saatte şıp bitiriyo bide ben böyle ay ne çbk bitti hayır olsun diyince fln savunmaya geçiyo hemen koltukları bile çektim bak heryeri süpürdüm deyişi yokmu
Esma'cım bencede sen ütü için de bulabilirsen birilerini bul,
benim allahtan kapıcının karısı geliyo hemen altımda bişey oldumu bikaç gün önden söylüyorum çıkıp geliyo
bende 1 aydır hiç almadım camlarımı fln görsenizzzz berbat oldu :)
sana diyorumda bende öyleyim hergün kesin bakarım dayanamaz alırım sonraada
en son parfümle ev botu aldım bende daha gelmedi bakalım bekliyoruz :)
Harbi çok fena bi alışkanlıkkkkkk
ayy bunlar hep aynı ozaman diyorum ki şunu kaldırıp aldın mı aaa tabiki aldım almaz mıyım bide benim yaptığımı beğenmez çok fenalar çok
Bende iki hafta önc sildim bi hışımla perdelerimi tüülerimi de yıkadım mekanizmalı canım çıktı yaa hiç sevmiyorum bin pişmanım mekanızmlı yaptırdığıma
sormaya sanki bakmayınca eksiklik hissediyorum
onlar olsa iyi ben bide şehir fırsatı grupanya grupfoni birlikte alalım bunlarada bakarım beğendiğimn yerler olursa sürpriz yaparım kocama
ya sorma ikide bir benim yaptığıma kusur bulur
orası pismiş burası olmamış bilmem ne
geçen gün mobilyayı sildiğim deterjana bile karıştı
o çizermişte bunlar hassamışta bilmem ne
ay dedim yeter kaynanamısın başımda çekil git dedim yaaaaaaa
Benim de perde yıkamam lazımmm bu haftasonu için gözümü karartsam diyorum,
benim salon fln zebra ama diğer 2 odam tül allahtan çıkarıp yıkıcam hemen alttaki storlar daha dursun idare eder onlar :)
selam kızlar..dün akşam eşimin arkadaşları ve eşleri vardı.epey yoruldum kasiklarim çok ağrıdı.birde 2 sefer ishal oldum doktora git dediler akşam ama ben ay sonuna kadar gitmek istemiyorum.geçen cuma gittiğimde kese çok ufak tam görünmüyor dedi doktor.3 hafta geçsin bakalım dedik.hala bir belirti yok kasik ve bel ağrısı dışında.hamile olmayabilir miyim acaba?
Eki Görüntüle 307516 bunu aldım dün
Eki Görüntüle 307516 bunu aldım dün
ben evlediğimde zebra yoktu yaaa ya da ben mi görmedim ayy o demirleri çıkar tak tavana zıpla yapıştır bide açık renk yatak odası bariz
kiri gösteriyor bilseydim kapkara yapardım bir kaç sene daha kullanayım değiştireceğim perdeler kalır da tülleri değiştiririm , bi tek çocuk odası olacak diye boş odaya normal almıştım o kadar rahatki yıka tak hemen
sitede sorun vardı sanırım yaa yeni gördüm bnde sayfaları....
Yokh sıkı sıkı tak hunini almasınlar onu alana kdr neler çektin sen.:)
dilekk neden hala şüphelerin var anlayamadım bensorunlarını çözebildinmi bide?
SerpillllNasılsınnn.....
Haticeee güle güle giyin cnm çok beğendm.ama kaptırma bukadr kendini yaa o kartların geri ödemesi var bide:d bni 3 gndür bankalar arıyo şu kartımız var bu kartımız var diye:d bnde diğerlerinin borcunu kapatım hepsini size göndericem dedim:d
gelen giden yok canım hamile değilim ben eminim 20.gün çatladı yumurtam ve pazar günü adet olacağım yeni bir hamilelik haberi aldım arkadaş hamile , ben daha beklerim hiç inanmıyorum , bugün kan verip sonucu doğrulayacağım özele gidince gebelik testi mi yaptırcam diyoruz kızlar
ewet cnm özele gidince öle demen yeterlide neden böle olumsuzluğa kapıldın yine anlamadım ben
arkadaşın içinde hayırlı olsun. Sende bize ver güzle haberleri inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?