- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.061
kızlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm inanamıyorummm binlerce şükürrrr çok şükürrrr hadi halayaaaaaaaaaaa
kızlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm inanamıyorummm binlerce şükürrrr çok şükürrrr hadi halayaaaaaaaaaaa
bthcg 119.01 ben hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
allah razı olsun hepinizden raabbim bekleyen arkadaşlarıma en kısa sürede nasip etsin canlarım benim iyiki varsınız sizi seviyorum hepinizi
şimdi ben ne kadarlık gebeyim biri bana açıklasın:):)
allah razı olsun hepinizden raabbim bekleyen arkadaşlarıma en kısa sürede nasip etsin canlarım benim iyiki varsınız sizi seviyorum hepinizi
aynı bu fare gibi zıp zıp zıplıyoprum şerefine serpillllllllllllllllllllllllllllllllllll
ben maymuna döndüm laaaaaaaaaa dalga geçiyo burdakiler benle
garip garip hareketler yapıyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
allahım yaaaaaa bu nasıl güzel bir gündürrrrrrrrr
topic pick yaptı hahahaha
yokh, everythingwillbegreat, haticemavi, melek2828, lugesma, melek63, dilekce61, serfik
H adi deryacm haticem melekçim sizde halvete bakim boş durmayın sıra sizde
ben geçtim ortaya aldım şalımı oynuyorum millet bana bakıyor çok komiğimmm görmeniz lazım ciddi olan ben millet diyo hatice sıyırdı
sıyırdım ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yok böyle bi mutluluk yaa yok harbi yokk
hahahaha
evet zinciri kırdık artık sıra bizde sıradan gelicez inşallah şekerim
halvet mi halvet deme bana dün altın vuruşu yaptım yetti artık bu ay dinlenmeye geçtim ben
serfik tekrar tebrikler ben burdan çıksam iyi olucak
Kızlar haydiyin kadeh tokuşturalım biz portakal suyu ahanda getrdm serpilim sende artık bize katılıyon yok kahve filan siz ne alırsınız kızlar tokuşturalım şerefine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?