- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.041
melekkk geç kız karşıma halay paklamıyo göbek atıyozz
mesajı aldım uçarak masama geldim noluyor burda çabuk anlatın bakayım serpil 2 çizmi ay yaşasın ay ben teyzemi oluyorum şimdi ay allahım sen büyüksün ya ayyyy serpilllllllllllllll ayy çok heyacanlandım ay çok sevindim esma mesaj attı şimdi alahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
akşam giremeedm nete çatladım meraktan rüyamadada görünce sana yordum direk güzel habr alcam die açtım kkyı ölede oldu.....
tahlil sonucunu öğrenincede devam edersiz ne karışıyon ki:)
ay evet bencede göbek atmak lazım malum epeydir güzel haber almıyoz serfik sen göbek atma anacım bebegimize bişe olmasın sen bize duat et biz senin yerine atıyoz göbekleri oh oh yandan yandan
ay ben ağlıyorum okadar çok sevindimki anlatamam serpilllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ne zaman alcaksın sonucu ara hadi 10 demişsin ara hadi çabuk kalpten gidecem bak burda
haticemm ağlama ne olur yaa beni de alattın sizi üzmek istemiyrum lütfen ya tersi olursa netten kontrol ediyorum şuanda daha çıkmamış
üzmeyin beni ne olur sizin üzülmenize dayanamam sonra
bthcg 119.01 ben hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
işte bu beeeeeeeeeeeee işte buuuuuuuuu serpilin sesini duymanız lazım telefonda ağladık ikimizde rabim ne büyüksün allahım
kızlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm inanamıyorummm binlerce şükürrrr çok şükürrrr hadi halayaaaaaaaaaaa
bayıldınızmı ne olduu kızlarrr???????
halay çekmiyomuyuzz nerdesiniz ayoll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?