Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

haticeeee ne kadr çok ayyy yazmışsın kız okurken zorlandım:)
bu serpil bize kızıyo oynuyoz diye bi kız sen şuna şimdi bn bişi diyemedm:)

akşam giremeedm nete çatladım meraktan rüyamadada görünce sana yordum direk güzel habr alcam die açtım kkyı ölede oldu.....
tahlil sonucunu öğrenincede devam edersiz ne karışıyon ki:)

ay evet bencede göbek atmak lazım malum epeydir güzel haber almıyoz serfik sen göbek atma anacım bebegimize bişe olmasın sen bize duat et biz senin yerine atıyoz göbekleri oh oh yandan yandan

hepinizi çok seviyorum canlarım benim iyi ki varsınız iyi ki tanıdım sizi tamam karışmıyorum
oynayın bakalım:) ben göbek atacak durumda değilim azer bülbül gibi titriyorum zaten:):):):)

ay ben ağlıyorum okadar çok sevindimki anlatamam serpilllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

ne zaman alcaksın sonucu ara hadi 10 demişsin ara hadi çabuk kalpten gidecem bak burda

ay ben ağlıyorum okadar çok sevindimki anlatamam serpilllllllllllllllllllllll lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

ne zaman alcaksın sonucu ara hadi 10 demişsin ara hadi çabuk kalpten gidecem bak burda

haticemm ağlama ne olur yaa beni de alattın sizi üzmek istemiyrum lütfen ya tersi olursa netten kontrol ediyorum şuanda daha çıkmamış
üzmeyin beni ne olur sizin üzülmenize dayanamam sonra

bthcg 119.01 ben hamilemiyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hay a... elektrikler gitti deme de dur çatladım burdaaaaaaaaaaaaaaaaaa
allaaaaaaaaaaahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
titriyorum resmen
rabbim sana şükürler olsun
serpilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
ay çığlık atmak isyiroummmmmmmm
biri beni tutsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

işte bu beeeeeeeeeeeee işte buuuuuuuuu serpilin sesini duymanız lazım telefonda ağladık ikimizde rabim ne büyüksün allahım

Şuan bende ağlıyorummmm kızlar sevinçten ağlamayı nasip etti rabbim
şükürler olsunnnnnnnnnn
serpilim allah dualarımızı kabul etti,
rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah nazarlardan korusun sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…