Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

evet zaten uyku bölününce ateş yanıltıcı çıkıyo ama yinede yüksek
ayyy hadi inşş ellerim buz gibi oldu heyecandan
mendili elime aldımmmmmmmmmmmm bekliyorummmmmmmmmmmmmmmmm halay başı benimmmm

canlarım günayyydınnnnnn serpilllll hayırlı olsun kuzummmm.....
içim titriyo heycandan yaaa yaşasınnnnn diye bağrasım varrr.... tedirgin olma hayatım var işte bebiş varrr yaaa çok şükür.....
bnmde çok çok silik çıkmıştı testlerin hepsi silik çıktıysa vardır kesin....
oğlumda bnde kıpır kıpır oldukkkk...
deryaaa tut kız elimi başlayalım halayaaaaaa................

inşallah canım sağol şu mübarek günde Rabbim hepimizin gönlüne göre versin
olamıyorum nefes alamıyorum kalbim yernden çıkacak

ben bile öyleyim sana teselli veriyorum da olmuyo yani :)
bişeylerle uğraş bu 1 saatte bi uğraş bul aç oyun oyna nette fln

günaydın bitanem , içim rahat değil kanı görmem lazım halen şüpheliyim offff yarım saat sonrabelli olur herhalde

tuttum esmaaaaaaaam eliniiiiiiiiiiiiiiiiii

haydiiiiiiiiiiii yandannnnnnnnn şappi şappi glu gluuuuuuuuuuuuuuu

serpilcimm gönlünü ferah tut. elim ayağım birbirine dolandı. burda arkadaşlar yüzüme bakıp ne oluyo diyo:) ayy çok heycnlandım yaaa.....
bn çok kıytırık bi test almıştım 2. çizgi çok silkti. başka test aldım ondada öyleydi kan verdm düşük çıktı ama çıktı. senn de öle cnm 3 testinde yanlış olma ihtimali yokk...
şükürler olsun rabbime. serpil senn kızın olcak he bnden demesi. rüyamda sizleri gördüm. sen bana altın kolye veriyodun üstünde arzum yazıyodu:)

bebe tıme testine herkes bozuk diyor nette ama onda bariz çıktı dğerinde de varla yok arasında ,sen benim halimi görsen bitanem
bayılacağım burada...demek rüya gördün inanmıyorum yaa arzum mu yazıyordu aa ne demk acaba daha da heyecan yaptım şimdi yaaa
tutun beni bayılıp düşüyorum:)

dur kızz düşmee. bebeğimizi sıkıştırırsın...
ewet cnm yaa. 1 tane kolye 1 tane yüzük 1 tanede küpe almıştın kırmızı kesenin içindeydi. diyosunki içimden geçen birine vercem. sözde bizim işyerndeyiz. model diktiriyoruz km bitirirse ona vercem diyosun. kolyeyi veriyosun bana bnde bnm ismim arzum değilki diyorum sende arzun olmadımı bnm arzum oldu ondan böle aldım diyon. diğerlerinide cebine koyuyosn:)

inanmıyorum yaaa bu kladar mı olur allah ım hamileyim herhalde içine doğmuş baksana :):)

üzülmicez bitanem görürsün bak. azcık rahat olsan. sevnmeye başlasan sende hiç fena olmıcak yani...
tutmayın bni kalkıp oynıcam...:)

haticede gelmedi du msj atım şuna

nerde bu hatice yaaa öfff

mesajı aldım uçarak masama geldim noluyor burda çabuk anlatın bakayım serpil 2 çizmi ay yaşasın ay ben teyzemi oluyorum şimdi ay allahım sen büyüksün ya ayyyy serpilllllllllllllll ayy çok heyacanlandım ay çok sevindim esma mesaj attı şimdi alahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

çok gölgeliydi bitanme 3 tane yaptım , kan verdim sonucu bekliyorum kızlar coştu baksana amabenim içim rahat değil

inanmıyorum yaaa bu kladar mı olur allah ım hamileyim herhalde içine doğmuş baksana :):)

nerde bu hatice yaaa öfff

şunlara bak yaa nasıl göbek atıyorlar seviyorum sizi yaaa bi kan tahlilini öğrenelim durun hele

akşam giremeedm nete çatladım meraktan rüyamadada görünce sana yordum direk güzel habr alcam die açtım kkyı ölede oldu.....
tahlil sonucunu öğrenincede devam edersiz ne karışıyon ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…