- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.221
benım zavallı kocamın macı 25 eylulde bıttı adam beklıyor mac baslasın ama bızım dr hakemımız daha duduk calmadı
yok be gülüm geçen ay mahvolduk biz adamında iflahı kesildi ama şimdi hiç olmayacak ne kadar süre olmuyor peki
cnm dr yasaklamadıgı surece dınımızdede 7 aya kadar serbst
ama ben ılk 3 ay yapmadım dusuk rıskı olusturuyor dıe tam 3 ay doldu sımdıde dr yasakladı 1 ay bakalım yasak kalkmazsa doguma kadar ylu var sonra 40 ın cıkcak dıe bekle ohohooohoho
burdayız seyhancım hoşgeldin , topiğimiz uğurludur aileyiz biz burda:)
hımmm anladım canım doktor karar verecek yaniii bi gideyim de doktora bakalım ne diyecek
esmacım gobusune krem surmeye nezaman basladın ve ne kullanıyorsun
haticem zevklerimiz çok uyuyo ya bnde aynı şeylerin resmlerini kopyaladım akşam eşime göstercektim
serpil selmanında dediği gibi doktor yasak koymadığı sürece serbest 7. aya kadr. çok şükür bnm yasaklama gibi bi durumum olmadı ama kocam kendi kendine yasakladı kıyamıyom canı acıcakmış gibi geliyo huzurlu olamıyom diyo. canına tak etmediği sürece yanaşmıyo
inşallah bizede uğur getirir senin gibi :)
selmacım johsonsbaby losyonunu kullanıyom ben 13 haftada başladım sürmeye. göbeğimde bişi yokda bacakalrım çatladı bnm yakalça kısmım başta sivilce gibi oldu sonra baktım ki kırmızılaştı annemde bacakların ilk defa bukadr kalınlaştı olcak tabi.diyo ama göbeğimde bişi yok daha. krem sürmekde aslında pek fayda deil bnce.bacaklarıma daha fazla krem sürüyorum ben:)
Slm kızlar
mevlam hepinizin gönlündekini göbüşüne kondurur inşallahhhh
yaaa hatice çok güzel bunlar ama bende istiyorummmmm
anladım canım peki benim şuan yapmam gereken bişey var mı ya da yapmamam gereken
5aydır kızlarla tek yürek olduk ağladık sevindik sana da uğur getirecek emin ol:)
artık benımde bısıeye baslamam lazım cnm ee sımdı napmalı bacaklarada surmek lazı yanı bebeyagını
yapman gereken kendine çok dikkat edecekin. yapmaman gereknler ağır kaldırmıcan uzanmıcan biyerlere. deli kız gibi çoşmıcan tepinmicen falan. ama tavsiyem seni dinç tutucak şeyler ye sürekli bal pekmez ceviz fındık gibi enerji verecck şeyler çok halsizleşeceksin çünkü. bide kendini sakın salma midem bulanır diye düşünme psikolojik olarak etkileme kendini. inş rahat gecer:)
evet cnm heryere sürmek lazım. bacaklara göbeğe sırta falan. ama teninle alakalı çatlıcan varsa çatlıyosun ne yaparsan yap. bol su içmek gerek bide.
bu arada yağ değil losyon kullan cnm. yağ kıllanmaya neden olabiliyo. zaten kıllanıyo göbek yağ ilede beslemeyelim.
yokh benım ılk belırtımdı cnm sol kasıgımın zonklaması bıde bel agrım bıde sarı akıntım
kızlar kendinizdeki farklılıkları arayın bence benden hiç sarı akıntı gelmezdi ilk defa bu ay geldi mesela olmayan şeyleri gözlemleyin bide
Eki Görüntüle 308577 Eki Görüntüle 308576 Eki Görüntüle 308580 Eki Görüntüle 308581 Eki Görüntüle 308582 Eki Görüntüle 308583 Eki Görüntüle 308584 Eki Görüntüle 308585
bunlarda avizeleri biraz abarttım ama napayım çok güzeller
bendede var sarı akıntı dönecek diye korkuyorum kahveye hadi hayırlısı
bat 22 aralık ama hala agrı sızı yok sadece sarı akıntı pehhhhh
anladım canım bundan sonra iyi beslenmem gerek enerji depolamam lazım biliyorum zaten normalde de hemen yorulurum yollardan toplamasınlar beni,
bulantıyı düşünmek istemiyorum iki gündür arada vuruyor zaten özellikle akşamları
üfff çok güzel bunlar yaaaa
hayırlısı canım inşallah çevirmez de meleğin seninledir.
Eki Görüntüle 308577 Eki Görüntüle 308576 Eki Görüntüle 308580 Eki Görüntüle 308581 Eki Görüntüle 308582 Eki Görüntüle 308583 Eki Görüntüle 308584 Eki Görüntüle 308585
bunlarda avizeleri biraz abarttım ama napayım çok güzeller
anladım canım bundan sonra iyi beslenmem gerek enerji depolamam lazım biliyorum zaten normalde de hemen yorulurum yollardan toplamasınlar beni,
bulantıyı düşünmek istemiyorum iki gündür arada vuruyor zaten özellikle akşamları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?