Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

haticem zevklerimiz çok uyuyo ya bnde aynı şeylerin resmlerini kopyaladım akşam eşime göstercektim

benım zavallı kocamın macı 25 eylulde bıttı adam beklıyor mac baslasın ama bızım dr hakemımız daha duduk calmadı

yok be gülüm geçen ay mahvolduk biz adamında iflahı kesildi ama şimdi hiç olmayacak ne kadar süre olmuyor peki

serpil selmanında dediği gibi doktor yasak koymadığı sürece serbest 7. aya kadr. çok şükür bnm yasaklama gibi bi durumum olmadı ama kocam kendi kendine yasakladı kıyamıyom canı acıcakmış gibi geliyo huzurlu olamıyom diyo. canına tak etmediği sürece yanaşmıyo

saol haticem bakınıyom sitelere oda bi gelsinde başlıcam sipariş vermye:)

seyhan sende hoşgeldin. hepimiz burda hamiş kaldık çok şükür. takıl bize göbeğin dolsun

esmacım gobusune krem surmeye nezaman basladın ve ne kullanıyorsun

selmacım johsonsbaby losyonunu kullanıyom ben 13 haftada başladım sürmeye. göbeğimde bişi yokda bacakalrım çatladı bnm ya kalça kısmım başta sivilce gibi oldu sonra baktım ki kırmızılaştı annemde bacakların ilk defa bukadr kalınlaştı olcak tabi.diyo ama göbeğimde bişi yok daha. krem sürmekde aslında pek fayda deil bnce.bacaklarıma daha fazla krem sürüyorum ben:)

Son düzenleme:

yaaa hatice çok güzel bunlar ama bende istiyorummmmm

anladım canım peki benim şuan yapmam gereken bişey var mı ya da yapmamam gereken

inşallah bizede uğur getirir senin gibi :)

5aydır kızlarla tek yürek olduk ağladık sevindik sana da uğur getirecek emin ol:)

artık benımde bısıeye baslamam lazım cnm ee sımdı napmalı bacaklarada surmek lazı yanı bebeyagını

yapman gereken kendine çok dikkat edecekin. yapmaman gereknler ağır kaldırmıcan uzanmıcan biyerlere. deli kız gibi çoşmıcan tepinmicen falan. ama tavsiyem seni dinç tutucak şeyler ye sürekli bal pekmez ceviz fındık gibi enerji verecck şeyler çok halsizleşeceksin çünkü. bide kendini sakın salma midem bulanır diye düşünme psikolojik olarak etkileme kendini. inş rahat gecer:)

artık benımde bısıeye baslamam lazım cnm ee sımdı napmalı bacaklarada surmek lazı yanı bebeyagını

evet cnm heryere sürmek lazım. bacaklara göbeğe sırta falan. ama teninle alakalı çatlıcan varsa çatlıyosun ne yaparsan yap. bol su içmek gerek bide.
bu arada yağ değil losyon kullan cnm. yağ kıllanmaya neden olabiliyo. zaten kıllanıyo göbek yağ ilede beslemeyelim.

anladım canım bundan sonra iyi beslenmem gerek enerji depolamam lazım biliyorum zaten normalde de hemen yorulurum yollardan toplamasınlar beni,
bulantıyı düşünmek istemiyorum iki gündür arada vuruyor zaten özellikle akşamları

üfff çok güzel bunlar yaaaa

bendede var sarı akıntı dönecek diye korkuyorum kahveye hadi hayırlısı

hayırlısı canım inşallah çevirmez de meleğin seninledir.

benımde ılk bulantılarım aksam baslamıstı cnm annemler mılletın sabah bulanır sen pskolojık dedıler ama oyle deılmıs hala aksamları mıgdem bulanıyor cunkı agır ve yaglı yemnekler mıgdemı tetıklıyor ve bulanmasına sebep olur
kısacası aksamları derken hoooppp sabahları ogurtu ve kusmalar basladı ama bugunume cok sukur dun ıkıkere kustum bugun daha hıc kusmadım
ve kullandıgım ılactaan cok memnunum ıyıde olsam hergun hala ıcıyorum ıns bulantıların baslamaz cnm

hayatım bunlarda harika herbişeye bakıyom valla. bgünki uğraşım bu. ne görsem kaydediyom resimleri:) alc hepsinden oğluma

bulantıyı düşünme canm. sabahları aç karnına 1 kaşık bal at ağzına önler o. sakın mızmızlama kendini düşündüğün şey başına gelir.
normaldede yoruluyosan işin zor hayatım bn şimdi iki kere yerden bişi alsam efesm kesiliyo:) göbeğim tam göğüslerimin altına geldi eğilmek çorap giymk bile zorlaşıyo bide oğlum sağolsun sağlıklı olsun bazen dayanıyo sanki kaburgama vurdukca nefesm kesiliyo.

selma bu arada artık bebeğin hareketlerini yavaş yavaş hissetmeye başlarsın:) dinle kendini. içinden bişi kayıyomuş gibi oluyo çok tuaf bi duygu ama çok güzel bişilr kayıyo pıtpıt atıyo için. birden yüzüne su sıcradığındaki gibi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…