- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.201
yokh benım ılk belırtımdı cnm sol kasıgımın zonklaması bıde bel agrım bıde sarı akıntım
yokh benım ılk belırtımdı cnm sol kasıgımın zonklaması bıde bel agrım bıde sarı akıntım
he valla benimkide bi cahil, anlamadı bi türlü, ya bnmde acıdı baya kasıklarım
şuanda da sol kasığım böle zonk zonk ediyo sızlıyoooooooooooo
kaç gndür bişeyim yoktu bak bugün çok yaptık gebelk muhbbeti bende belirtiler başladı yine
sarı akıntı , umudumu yitirmeme sebep olan tek şey....
valla tam şaşkolozum eve nasıl gidicem bilmiyorum yolu kaybetmem herhalde,
bu arada msnden yazmışsın kör gözüm anca gördü:)
benimde sağ kasığım batıyor kızım davul gibide şiştim zaten ruh halim beni ne hale sokuyor
Sen şimdi haliyle burnunun ucunu görmüyosun
tak bi navigasyon karıştırma hatları vallaaa koca evde seni bekliyodur 4 gözle :)
aaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa demekkııı sarıyı sevıyoruz artııııkkkkk
Sen şimdi haliyle burnunun ucunu görmüyosun
tak bi navigasyon karıştırma hatları vallaaa koca evde seni bekliyodur 4 gözle :)
inşallah gelecek bu ay canım rahat ol yeter ki:)
allah ım inanamıyorum yaa daha düne kadar geberiyordum bebek için şimdi tavsyelerde bulunuyorum çok şaşkınım çok
pohhahahhaaaaaaaaaaa
şaşkaloz seniiiiiiiiii
bu işler böyle güzelimmmmmm 5 dk da değişir bütün işler
kızlar kendinizdeki farklılıkları arayın bence benden hiç sarı akıntı gelmezdi ilk defa bu ay geldi mesela olmayan şeyleri gözlemleyin bide
hahahaaayyy bence 4 gozle deıl buruk bı bakısla beklıyordur nede olsa 6 ayyy sıkı bıle calısma temposundan sonra mac bıttı veee beklemelerde artık adam alısmıs kudurmustan betermıs kıssıııımmmmm
benım zavallı kocamın macı 25 eylulde bıttı adam beklıyor mac baslasın ama bızım dr hakemımız daha duduk calmadı
ben onu yapamıyorum ya hepsi olduğu için geçen ay
ancak bu ay şöyle bi yorumum olabilir bu ay hiçbi belirtim yok bu bende bi belirti olabilir :))))))))))
yok be gülüm geçen ay mahvolduk biz adamında iflahı kesildi ama şimdi hiç olmayacak ne kadar süre olmuyor peki
" belirtisizlikte bir belirtidir " demiş ünlü düşünür
yok be gülüm geçen ay mahvolduk biz adamında iflahı kesildi ama şimdi hiç olmayacak ne kadar süre olmuyor peki
benım zavallı kocamın macı 25 eylulde bıttı adam beklıyor mac baslasın ama bızım dr hakemımız daha duduk calmadı
ben onu yapamıyorum ya hepsi olduğu için geçen ay
ancak bu ay şöyle bi yorumum olabilir bu ay hiçbi belirtim yok bu bende bi belirti olabilir :))))))))))
demek burdasınız
cnm dr yasaklamadıgı surece dınımızdede 7 aya kadar serbst
ama ben ılk 3 ay yapmadım dusuk rıskı olusturuyor dıe tam 3 ay doldu sımdıde dr yasakladı 1 ay bakalım yasak kalkmazsa doguma kadar ylu var sonra 40 ın cıkcak dıe bekle ohohooohoho
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?