Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

yokh benım ılk belırtımdı cnm sol kasıgımın zonklaması bıde bel agrım bıde sarı akıntım

evet canım belirtilerde var,
ama benim geçen ay da hem kasık ağrım hem bel ağrım hemde akıntım vardı sarı-beyaz karışık
hatta hayatımda ilk kez göğüs ucum acımaya başlamştı :)
o yüzden bu ay bunların hiçbirine kafa yormuyorum çıkmıyo çnkü :)
sadece bekleyip görücez bakalım

benimde sağ kasığım batıyor kızım davul gibide şiştim zaten ruh halim beni ne hale sokuyor

valla tam şaşkolozum eve nasıl gidicem bilmiyorum yolu kaybetmem herhalde,
bu arada msnden yazmışsın kör gözüm anca gördü:)

Sen şimdi haliyle burnunun ucunu görmüyosun
tak bi navigasyon karıştırma hatları vallaaa koca evde seni bekliyodur 4 gözle :)

tak bi navigasyon karıştırma hatları vallaaa koca evde seni bekliyodur 4 gözle :)

hahahaaayyy bence 4 gozle deıl buruk bı bakısla beklıyordur nede olsa 6 ayyy sıkı bıle calısma temposundan sonra mac bıttı veee beklemelerde artık adam alısmıs kudurmustan betermıs kıssıııımmmmm

aaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa demekkııı sarıyı sevıyoruz artııııkkkkk

yaa ben sana çığlık attım burda tansell gel benimde sarı akıntım var soracağım diye :):):) seviyorum hem de çok sarıyı sevmm ama sevdim gitti artık:)

kocam bugün geç gelecek aksilik işte

benım zavallı kocamın macı 25 eylulde bıttı adam beklıyor mac baslasın ama bızım dr hakemımız daha duduk calmadı

inşallah gelecek bu ay canım rahat ol yeter ki:)
allah ım inanamıyorum yaa daha düne kadar geberiyordum bebek için şimdi tavsyelerde bulunuyorum çok şaşkınım çok

alıştım artık, rahatım
beklemekten başka çare yok

pohhahahhaaaaaaaaaaa
şaşkaloz seniiiiiiiiii
bu işler böyle güzelimmmmmm 5 dk da değişir bütün işler

kızlar kendinizdeki farklılıkları arayın bence benden hiç sarı akıntı gelmezdi ilk defa bu ay geldi mesela olmayan şeyleri gözlemleyin bide

ben onu yapamıyorum ya hepsi olduğu için geçen ay
ancak bu ay şöyle bi yorumum olabilir bu ay hiçbi belirtim yok bu bende bi belirti olabilir :))))))))))

yok be gülüm geçen ay mahvolduk biz adamında iflahı kesildi ama şimdi hiç olmayacak ne kadar süre olmuyor peki

yok be gülüm geçen ay mahvolduk biz adamında iflahı kesildi ama şimdi hiç olmayacak ne kadar süre olmuyor peki

cnm dr yasaklamadıgı surece dınımızdede 7 aya kadar serbst
ama ben ılk 3 ay yapmadım dusuk rıskı olusturuyor dıe tam 3 ay doldu sımdıde dr yasakladı 1 ay bakalım yasak kalkmazsa doguma kadar ylu var sonra 40 ın cıkcak dıe bekle ohohooohoho

benım zavallı kocamın macı 25 eylulde bıttı adam beklıyor mac baslasın ama bızım dr hakemımız daha duduk calmadı

vah yazık adama ben kocamı nasıl zapdeceğim yaa üzülürüm ki ben kıyamam ona hiç

ben onu yapamıyorum ya hepsi olduğu için geçen ay
ancak bu ay şöyle bi yorumum olabilir bu ay hiçbi belirtim yok bu bende bi belirti olabilir :))))))))))

neyse sen belirtileri boşver benim 22.gğn başladı herşey canım veletim içimdeymiş o kadarda ağır kaldırdım inadına yok diye:):)

demek burdasınız

burdayız seyhancım hoşgeldin , topiğimiz uğurludur aileyiz biz burda:)

hımmm anladım canım doktor karar verecek yaniii bi gideyim de doktora bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…