- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.241
benımde ılk bulantılarım aksam baslamıstı cnm annemler mılletın sabah bulanır sen pskolojık dedıler ama oyle deılmıs hala aksamları mıgdem bulanıyor cunkı agır ve yaglı yemnekler mıgdemı tetıklıyor ve bulanmasına sebep olur
kısacası aksamları derken hoooppp sabahları ogurtu ve kusmalar basladı ama bugunume cok sukur dun ıkıkere kustum bugun daha hıc kusmadım
ve kullandıgım ılactaan cok memnunum ıyıde olsam hergun hala ıcıyorum ıns bulantıların baslamaz cnm
hayatım bunlarda harika herbişeye bakıyom valla. Bgünki uğraşım bu. Ne görsem kaydediyom resimleri:) alc hepsinden oğluma:d
bulantıyı düşünme canm. Sabahları aç karnına 1 kaşık bal at ağzına önler o. Sakın mızmızlama kendini düşündüğün şey başına gelir.
Normaldede yoruluyosan işin zor hayatım bn şimdi iki kere yerden bişi alsam efesm kesiliyo:) göbeğim tam göğüslerimin altına geldi eğilmek çorap giymk bile zorlaşıyo:d bide oğlum sağolsun sağlıklı olsun bazen dayanıyo sanki kaburgama vurdukca nefesm kesiliyo.
Selma bu arada artık bebeğin hareketlerini yavaş yavaş hissetmeye başlarsın:) dinle kendini. Içinden bişi kayıyomuş gibi oluyo çok tuaf bi duygu ama çok güzel bişilr kayıyo pıtpıt atıyo için. Birden yüzüne su sıcradığındaki gibi oluyo:d
saol haticem bakınıyom sitelere oda bi gelsinde başlıcam sipariş vermye:)
seyhan sende hoşgeldin. hepimiz burda hamiş kaldık çok şükür. takıl bize göbeğin dolsun
yaaa hatice çok güzel bunlar ama bende istiyorummmmm
anladım canım peki benim şuan yapmam gereken bişey var mı ya da yapmamam gereken
5aydır kızlarla tek yürek olduk ağladık sevindik sana da uğur getirecek emin ol:)
serpilim ya hala şoktasın eminim.
Geçen gün demiştim ya size bugünlrinize güleceksiniz artık geçen günlere gülme sırası sende. Ya bnde bu var böleyim şuoldu acaba falan:)
rabbim diğer kızlarada göstrsn inş.
Deryanında bat 22 demi meleğinde öle ilk heycanlı tarihimz 22 aralık sonraki 24 hayırlı habrler alırız inş.
geçen gün demiştim ya size bugünlrinize güleceksiniz artık geçen günlere gülme sırası sende. ya bnde bu var böleyim şuoldu acaba falan:)
deryanında bat 22 demi meleğinde öle ilk heycanlı tarihimz 22 aralık sonraki 24 hayırlı habrler alırız inş.
kızlar benim göbek 1,5 yıldır dolmuyo ama haberiniz olsun
isterseniz sayfanızın uğurunu kaçırmayayım
bide serpilim araştırmalara girme sakın netten kafanı allak bullak eder:)
bu arada facede bebeğimiz yolda sayfası var takip et güzel şeyler yayınlıyor kızlar:d
Isterseniz sayfanızın uğurunu kaçırmayayım
aminn canım dua edin bizelerede hiç olmayacak düşüncesi deli ğibi sevince dönüşsün istiyorum artıkk allahım duy sesimizi rabbimm
canımın içi benimde 2 yıllır dolmuyo sıkma güzel canını elbet birgün bizimde olacak allahın izniyle
geçen gün demiştim ya size bugünlrinize güleceksiniz artık geçen günlere gülme sırası sende. ya bnde bu var böleyim şuoldu acaba falan:)
deryanında bat 22 demi meleğinde öle ilk heycanlı tarihimz 22 aralık sonraki 24 hayırlı habrler alırız inş.
halen inanamıyorum esmacım sanki rüyadayım bebeğimin kalp atışlarını duyayım ilk önce , senin dediğini yapacağım
ne kadar gereksiz yırtmışım kendimi diyeceğim rabbim benim bitanelerimede tattırsın bu duyguyu inş
kızlar markofonıden sımdı cıcılerım geldı esımın conversı bebegımın hastane cıkısı ve benım pısama takımım yanındada avon katolugu vermısler ıcınden kıpkırmızı ruj ve kıpkırmızı oje cıktı
ama ben ıkısınede kulanmıyoruuummmm rımel allık kalem olaydı
kızlar markofonıden sımdı cıcılerım geldı esımın conversı bebegımın hastane cıkısı ve benım pısama takımım yanındada avon katolugu vermısler ıcınden kıpkırmızı ruj ve kıpkırmızı oje cıktı
ama ben ıkısınede kulanmıyoruuummmm rımel allık kalem olaydı
Esmacım tarihler yaklaştı bakalım haftaya bugünler bol stresli geççek :)
Kuzum pıtpıtlarını duyunca inşallah inanıcaksın :)
Amin inş isteyen herkes tatsın bu duyguyu...
Üzerime bi ton rapor yığdılar sağolsunlar bakamıyorum çok kızlar son 1,5 saat yetiştirmem lazım bunları bi yandan
ama akıl burda o nasıl olacak bilmem
ohooo ben 3 bitirdim 4 e doğu gidiyom
aa aşkolsun seyhan bizim vaktimiz çok beklriz biz o meleğide meraklanma sen biz uğurlu geliriz sana.:) allah daha çok aratmasın.
selma güle güle kullan cnm cicilerini.
haticem ya nedense senn için bu ay umut var içimde neden bilemedm ama boş geçmicek gibi bu ay inş.
derya ve melek aynı gün 2 bebek haberide sizden geldimi deymeyn keyfimize. ayy ne güzel düşünceler kapladı bugün bni yaaa.....
yağmur boğar beni normalde bugn nedense kuşlar cıvıldıyomuş gibiyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?