Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

İNŞALLAH CANIM YAAA ÇALIŞIYORUM BİDE ÇOK ZOR OLUR BENİM İÇİN DÜŞÜNMÜYORUM ŞUANDA AĞIRDA YEMEMEYE DİKKAT EDECEĞİM rABBİM BÜYÜK KATLANACAĞIZ NE YAPALIM BOYNUMUZ KILDAN İNCE

AMAN İYİYİM DEME SONRA KÖTÜ OLUYORSUN

yok canım düşümüyorum yoksa mahvolurum çalışıyorum bide aklıma getirmeyeceğim zaman ne gösterecek bakalım neler bekliyor beni yavrum sağlıklıdır nş bi sorunla karşılaşmayız , benim halde nefesim daralmaya başladı soğuk havalr tıkar beni zaten göbüş olunca napcam bakalım:)

serpilim ya hala şoktasın eminim.
geçen gün demiştim ya size bugünlrinize güleceksiniz artık geçen günlere gülme sırası sende. ya bnde bu var böleyim şuoldu acaba falan:)
rabbim diğer kızlarada göstrsn inş.

deryanında bat 22 demi meleğinde öle ilk heycanlı tarihimz 22 aralık sonraki 24 hayırlı habrler alırız inş.

bide serpilim araştırmalara girme sakın netten kafanı allak bullak eder:)

bu arada facede bebeğimiz yolda sayfası var takip et güzel şeyler yayınlıyor kızlar

saol haticem bakınıyom sitelere oda bi gelsinde başlıcam sipariş vermye:)

seyhan sende hoşgeldin. hepimiz burda hamiş kaldık çok şükür. takıl bize göbeğin dolsun

kızlar benim göbek 1,5 yıldır dolmuyo ama haberiniz olsun
isterseniz sayfanızın uğurunu kaçırmayayım

halen inanamıyorum esmacım sanki rüyadayım bebeğimin kalp atışlarını duyayım ilk önce , senin dediğini yapacağım
ne kadar gereksiz yırtmışım kendimi diyeceğim rabbim benim bitanelerimede tattırsın bu duyguyu inş

aminn canım dua edin bizelerede hiç olmayacak düşüncesi deli ğibi sevince dönüşsün istiyorum artıkk allahım duy sesimizi rabbimm

bide serpilim araştırmalara girme sakın netten kafanı allak bullak eder:)

bu arada facede bebeğimiz yolda sayfası var takip et güzel şeyler yayınlıyor kızlar:d

tamam canım bakarım , yok araştırma yapmayacağım bu kadar doktorluk yeter bana

Isterseniz sayfanızın uğurunu kaçırmayayım

aşkolsun biz sana uğurlu geliriz merak etme:)

kızlar markofonıden sımdı cıcılerım geldı esımın conversı bebegımın hastane cıkısı ve benım pısama takımım yanındada avon katolugu vermısler ıcınden kıpkırmızı ruj ve kıpkırmızı oje cıktı
ama ben ıkısınede kulanmıyoruuummmm rımel allık kalem olaydı

Esmacım tarihler yaklaştı bakalım haftaya bugünler bol stresli geççek :)

Kuzum pıtpıtlarını duyunca inşallah inanıcaksın :)
Amin inş isteyen herkes tatsın bu duyguyu...

Üzerime bi ton rapor yığdılar sağolsunlar bakamıyorum çok kızlar son 1,5 saat yetiştirmem lazım bunları bi yandan
ama akıl burda o nasıl olacak bilmem

güle güle kullan hayatım hediye kampanyadan alışveriş yapmışsın o yüzden

güle güle giyin canım sağlıkla inşallah, bide kırmızı göndermişler başka renk yokmuymuş

inşallah teyzesi yaaa , ben bugün işten kptum hiçbişey yapmadım eve gitmek istiyorum kocamı görmek istiyorum geç gelecek ama napıyım dayanırım
ohooo ben 3 bitirdim 4 e doğu gidiyom

4 e gitmeyecek tamam mı öyle söyleme

Son düzenleme:
isterseniz sayfanızın uğurunu kaçırmayayım

aa aşkolsun seyhan bizim vaktimiz çok beklriz biz o meleğide meraklanma sen biz uğurlu geliriz sana.:) allah daha çok aratmasın.

selma güle güle kullan cnm cicilerini.

haticem ya nedense senn için bu ay umut var içimde neden bilemedm ama boş geçmicek gibi bu ay inş.
derya ve melek aynı gün 2 bebek haberide sizden geldimi deymeyn keyfimize. ayy ne güzel düşünceler kapladı bugün bni yaaa.....

yağmur boğar beni normalde bugn nedense kuşlar cıvıldıyomuş gibiyim:)

niye böyle düşünüyosun esma hiç bişey olucağını sanmıyorum zaten dr antibiyotik verdi 2 tane günde 4 tane içiyorum

CANIMM TEBRİK EDERİM AY ÇOK MUTLU OLDUM YA
bugün çok kötü bi gündü benm için ama şuan çok mutlu oldum canım

ALLAHIM sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…