- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.281
ben yarın burdayım haticemmmmm
yarın çalışıyorum ama:bide kocam geç gelecek kursağımda kaldı sevincim üffff
oyyy kuzummm benimmmmm güzel seslim:):):
ben yarın burdayım haticemmmmm
yarın çalışıyorum ama:bide kocam geç gelecek kursağımda kaldı sevincim üffff
oyyy kuzummm benimmmmm güzel seslim:):):
gece uzun güzelim tadını çıkara çıkara anlat serpil en mutlu günlerinizden biri bu sizin yarın burda olmana sevindim anlataırsın kız :)
yeni babanız gelene kadr sende süslen püslen güzelce yemek hazırla ohhh karşılıklı kutlayın bugünü. zaten uyuyamazsınızda heycandan.:)
az kaldı bugünde bitti beee
uyumazsam şuan bile tek gözümama kocişimi bekleyeceğim bugünler bir daha geri gelmez haticem yarın seninleyim bitanem:)
ben şimdiden ayakta uyuyorum esmacım bide sık sık wc muhabbettim var sıkıştırıyor ama bişey gelmiyor nasıl iş bu yawww,
kocamı görmek için sabırsızlanıyorum:):) bide benim kocam 12 den aşağı gelmez bugün
uyumazsam şuan bile tek gözümama kocişimi bekleyeceğim bugünler bir daha geri gelmez haticem yarın seninleyim bitanem:)
ben şimdiden ayakta uyuyorum esmacım bide sık sık wc muhabbettim var sıkıştırıyor ama bişey gelmiyor nasıl iş bu yawww,
kocamı görmek için sabırsızlanıyorum:):) bide benim kocam 12 den aşağı gelmez bugün
aman hee ayakta uyuma sakınolsun cnm 12de glsin en güzel gününz gönlünüzce yaşayın:) en kötü günlerinz bugn gibi olsun...
bnde öğrendiğimde kocam izmirdeydi adamcağız sabah ilk ucakla gelmişti:)
Serpilim gece uzun boşver hayatım geç gelsede bu geecenin tadı başka
valla uyursam şaşmayın gerçi uyuyamam sürekli wc ye gidiyorumemin olun tadını çıakracağım bugün minik bir bireyimiz var artık hoşgeldin diyeceğiz ona:)
öyle güzelim yaa kocam bi gelsin bende uyku falan kalmaz:):) allah ım size tattırsın bu duyguyu
evet canlarımmm ben çıkıyorum sizi çok seviyorum mutluluğumu benimle yaşadınız gözyaşı döktünüz
hiç ayrılmayalım hepiniz benim için çok değerlisiniz iyiki varsınız , bebeğim teyzelerini öpüyor
yarıjn görüşürüz haticemmmm
SERPİİİİİİİİİİİİİİİİİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLtebrikler tatlım aylardır kendini boşa üzdün bak geldi bebiş zaten bütün belirtiler vardı heyooooooooooooooooo serpilin bebişi geliyooorrrrrr güzel bi kutlama yaparsınız artık hadi bakem önce kese görmeye sonra bebek ve kalp atışıı, şu an hemen gşidersen daha bu değerle keseyi görmeyebilir hiç korkma tatlımm bekle biraz
bu topic uğurlu geldii, bebekle doldu daha da dolsuuunnn haticem yokh rose kristal yeni üye olan yazan tanımadığım arkadaşlar darısı hepinizin başına zaten bu kadar çok hamile si,ze dua ederken Rabbim sesimizi duyacak inanıyorum zamanını bekliyor sadece
serpilllllllllllll inanamıorum yawwwwww ayyy sanki kendim hamişleymişim gibiii sevindim anltamammmmmmmmm kuzuumm benimmm hadi allah bebişini ve sei tüm kötülüklerden korusunn darısı tüm isteyenlerin başınaaa canım benim yaaaaaaaaaaa
tebrik ediorum tekrardannnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın arkadaşlar bende kırmızılar geldi umutlar birdaki aya ertelendi benden geçti rabbim inş. yokh ve haticeye ve şekere ve diger bütün arkadaşlara versin bu ay aminnnnn
günaydın melekcim olsun hayırlısı böyleymiş canım , kafanı rahat tut çözüm bu bak bana en iyi örnek herşeyi boşverdim bebeğim geldi, sende kavuşacaksın hayırlısı ile dualarım seninle
günaydınnn serpil senden başka kimse yok herhal
melekçim rabbim hepimizin yüzünü birgün güldürecek inşallah hayırlısı ne ise o olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?