- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.321
serpıl tek kelımeyle soyle soylıyım benım bebegım gelısmesken betamında durması lazımdı ama dr sok oluyordu saglıklı bır bebek gbı nasıl yukselır bu kan degerın dedı
agzın cıkana dıkkat et bence bos gebelık bılmemne sakın sakın deme cagırma oyle seylerı
kzılar doktorumla görüştüm değerin iyi gidiyor yavaş ilerler zaten pzartesi 400 ü bulması gerek dedi, kan vericem pazartesi eğer 400 ü bulursa diğer pazartesi keseyi görürüz dedi, biraz da olsa içim rahatladı dua edin tamam mı kasık ağrısı olmaması da normalmiş:)
kzılar doktorumla görüştüm değerin iyi gidiyor yavaş ilerler zaten pzartesi 400 ü bulması gerek dedi, kan vericem pazartesi eğer 400 ü bulursa diğer pazartesi keseyi görürüz dedi, biraz da olsa içim rahatladı dua edin tamam mı kasık ağrısı olmaması da normalmiş:)
aalahım kızım sen harbıden sopalıksın dr kasık agrım yokmu dedın
sana bısıy dıyımmı benım pımpırıklı sevgılı arkadasım duyanda 10.ya hamılesın 9da kasık agrın oldu bunda olmadı sanar kız sen ne bılıyon kasık agrısı olması gerektıgını
sende bu huy varken sen nasıl 9 ayı gecırcen vallahı ben senın adına korktummmm
aalahım kızım sen harbıden sopalıksın dr kasık agrım yokmu dedın
sana bısıy dıyımmı benım pımpırıklı sevgılı arkadasım duyanda 10.ya hamılesın 9da kasık agrın oldu bunda olmadı sanar kız sen ne bılıyon kasık agrısı olması gerektıgını
sende bu huy varken sen nasıl 9 ayı gecırcen vallahı ben senın adına korktummmm
bu kız bıu gidişle 9 ayıda beklemez 7 ayda tamamdır :))))
günaydınn kızlarrrrr:):)
günaydın arkadaşlar
günaydın lugesma nasılsın ?paşamız nasıl keyfi yerindedir inş.
günaydın canım nasılsın? bulantı falan varmı?
selam kuzucuk mesaj kutun dolmuşşş
nasılsın iyisin inşallah???
iyiyim çok şükür canım, hiçbir belirtim yok , sadece bağırsaklarım biraz bozuk gibi
karın ağrısı yapıyor tek belirti aşırı göğüs ağrısı, kan verdim erkenden biraz sonra sonucu alırım,
dua et melek teyzesi değerimiz artmış olsun
günaydın arkadaşlar
günaydın lugesma nasılsın ?paşamız nasıl keyfi yerindedir inş.
iyiyim çok şükür canım, hiçbir belirtim yok , sadece bağırsaklarım biraz bozuk gibi
karın ağrısı yapıyor tek belirti aşırı göğüs ağrısı, kan verdim erkenden biraz sonra sonucu alırım,
dua et melek teyzesi değerimiz artmış olsun
bulantılar 8 haftada başlıyo diye biliyorum neyse inş. başlamaz ve rahat bir hamileilk geçirirsin canım benim sen rahat ol evvel allahın izniyle hersey yolunda gidicek serpilcim bunun sonu yokki gülüm hayatımız sürekli bişeyleri beklemekle geçicek işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?