Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kzılar doktorumla görüştüm değerin iyi gidiyor yavaş ilerler zaten pzartesi 400 ü bulması gerek dedi, kan vericem pazartesi eğer 400 ü bulursa diğer pazartesi keseyi görürüz dedi, biraz da olsa içim rahatladı dua edin tamam mı kasık ağrısı olmaması da normalmiş:)

ne demek istediğini anladım canım susuyorum tamam aklıma getirmiyorum dua edin ama 400 leri göreyim pazartesi :)

bak işte ne güzel boşu boşuna kendine iş arıyosun meleğimiz gayet sağlıklı serpil

aalahım kızım sen harbıden sopalıksın dr kasık agrım yokmu dedın
sana bısıy dıyımmı benım pımpırıklı sevgılı arkadasım duyanda 10.ya hamılesın 9da kasık agrın oldu bunda olmadı sanar kız sen ne bılıyon kasık agrısı olması gerektıgını
sende bu huy varken sen nasıl 9 ayı gecırcen vallahı ben senın adına korktummmm

bu kız bıu gidişle 9 ayıda beklemez 7 ayda tamamdır :))))

yaa hani diyorsunuz yaa kasığım batıyor falan bende sordum napıyım:):)
ben 7 ayda doğuracağım

bu kız bıu gidişle 9 ayıda beklemez 7 ayda tamamdır :))))

9 ay benden çekeceğiz varr hehe

fıstıklar çıkıyorum görüşürüz araşırız sizi seviyorum dua edin benim için

serpilll ne kadar stresli bi kadınsın ya bırak verme kan falan senin doktor da bi acayip dün verdin kan bugün niye istedi ki
az artması çok normal.. senn yerinde olsam 10 gün sonra giderdim dr hem keseyi görürsünüz hem için rahatlar wallahi ben öyle yaptım

ayyyy serpilim yaaa sen adamıı hasta edersin yaaa...neler düşünmüşsün neler öle.böle gidersen sopadan kurtulamıcan heeeee....
cnm değer 2 gnde bir katlar. senn ilk değerin 119larda bişeydi şimdide 189 çıkmış yani yarısı artmış ertesi güne katlar. ayrıca kasık ağrısı olmasın rahat ol ya lütfen germe hemen kendini. belirti arama herkeste bir değil bunlar. lütfen cnmmm lütfennn artık olumsuz hiçbişey düşünmeeee çok şükür meleğin seninle. değer 600 geçtikten sonra kesen 1000lere ulaştığındada bebeğin kalp atışını ve bebeği görürsün nokta gibi. bunlara hazırlıklı ol. hissetmiceğin için ilk zamanlarda için içine sığmıcak görmek isticeksin hep ama en önmli dönemlerin olumsuz düşünmeden hep onun sennle iyi olduğunu düşünceksin ki oda sende iyi ol. zorlu bi dönem hazırla kendini bunlara en ufak bişeyde acaba şumu bumu diye kondurmalar yaparsan olmaz ve çokkk dayak yersn

kuzenim bebeği doğmuştu ya kızlar geçen cmtesi kontolü vardı bugn sarılığı yüksek çıktığı için bebeğimizi hastaneye yatırdılar. inş biran önce çıkar dua edin bizim küçük EDiZ'imize.

hepiniz öpüldünüzz....

günaydın canım nasılsın? bulantı falan varmı?

iyiyim çok şükür canım, hiçbir belirtim yok , sadece bağırsaklarım biraz bozuk gibi
karın ağrısı yapıyor tek belirti aşırı göğüs ağrısı, kan verdim erkenden biraz sonra sonucu alırım,
dua et melek teyzesi değerimiz artmış olsun

bulantılar 8 haftada başlıyo diye biliyorum neyse inş. başlamaz ve rahat bir hamileilk geçirirsin canım benim sen rahat ol evvel allahın izniyle hersey yolunda gidicek serpilcim bunun sonu yokki gülüm hayatımız sürekli bişeyleri beklemekle geçicek işte

günaydın arkadaşlar

günaydın lugesma nasılsın ? paşamız nasıl keyfi yerindedir inş.

melekcim günaydın. biz iyiyiz çok şükür teyzesi. paşamızın keyfi yernde artık sıkıştıkca bn burdayım rahatlat bni diyo:)
sen nasılsın tatlım. okudumda gelmiş kırmızılar. hakkında hayırlısı olsun inş son görüşün olur:)

amanda aman taze annemizde gelmiş:) canım sana en büyük tavsiyem gaz yapmıcak şeyler yee. bn çok çektim gaz sancısını biliyosun ki. önce ishal gibi olursun sonrada kabız olursun dikkat et yediklerine emi.
değerinde yükslmiştir hiç meraklanma.

bulantı olacak bekliyorum ama umarım çok aşırı olmaz , çalışınca zor olacak ama hiç sesimi çıkarmıyorum bebeğim için katlanacağım, az mı çığırdım burada kırmızıları görünce:)
bide uyukluyorum devamlı

işe başladım 2 haftanın ardından artık gelebilirim sık sık...
kızlar derdimi size açabilirim ancak..
ben mutlu değilim sanki..
eşimi eskisi kadar sevmiyorum gibi geliyor..
sanırım o da öyle..
dün akşam tartıştık biraz..
evlenmeseydik keşke dedim içimden...
olmuyor mu acaba yürümüyor mu ?

eve soba kuralım dedi doğal gaz çok geliyor çok borcumuz var diye..
ben de olmaz tek oda ile nasıl ısınırız dedim hemen itiraz ediyorsun sevmiyorum şu huyunu dedi...
ben de çalışıyorum az da olsa kazanıyorum ne yapayım başka.. ? :'(

günaydın kuzucuklarım nasılsınız
esmacım çok geçmiş olsun hemen hemen çoğu bebekte oluyor canım sarılık inşallah tez zamanda hastaneden çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…