- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.301
günaydın melek hoşgeldin canım rabbim en kısa zamanda seninde haberini almayı göstersin inşallah
serpil belki beni hatırlamıcan ama ben bi ara buraya yazardım.ara ara da takip ederim bakarım napıyorsunuz diye
hamil olduğunu okuyunca çok sevindim allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
bizleerede nasip etsinn
hatırlıyorum erenay sağol canım darısı başına inşallah değerim biraz yavaş yükseliyor tedirginim umarım bi aksilik çıkmaz
geldim canım ateş ölçme topiğinde beni eleştirmişte bi arkadaş moralim bozuldu ona cevap yazıyordum...
eşim gece 12 de geldi çok şaşkın tepki veremiyor mutluyum diyor o kadar boş boş bakıyoru anlamadım şoku atlamadı herhalde
doktorum bugünde kan ver görüşelim dedi, sonucu aldım 186,49 düne göre çok az artmış tedirginim daha doktoru aramadım bakalım
ne diyecek
geldim canım ateş ölçme topiğinde beni eleştirmişte bi arkadaş moralim bozuldu ona cevap yazıyordum...
eşim gece 12 de geldi çok şaşkın tepki veremiyor mutluyum diyor o kadar boş boş bakıyoru anlamadım şoku atlamadı herhalde
doktorum bugünde kan ver görüşelim dedi, sonucu aldım 186,49 düne göre çok az artmış tedirginim daha doktoru aramadım bakalım
ne diyecek
bugün gidicekmisin dr hadi hayırlı haberlerle döneceksin inşallah iyi düşünki iyi olsuncanım benim başkalarınıda s....et
bazı insanların uslubları sert olabiliyo onlarıda anlamak lazım hepimizin psikolojinin iflas edip herseyi kırıp döküp etrafa saçıp geçip gittimiz zamanlar oluyo sen takılma bunlar bebeginin geldiya gerisi hiç önemli deil keyfini çıkarr emi canım minik kuzucun herseyi hisseder çok keyifli ol doktoruda biran evvel ara ayol azcık tez canlı olun
sonucu daha elime almadım canım telde öğrendim, ararım biraz sonra
ben kötü biri değilim kimsye de haa atmıyorum ama konuşmalar onu gösterdi bşey diyemiyorum
sonucu daha elime almadım canım telde öğrendim, ararım biraz sonra
ben kötü biri değilim kimsye de haa atmıyorum ama konuşmalar onu gösterdi bşey diyemiyorum
sen nasıl kötü olabilirsin sen bir melek annesisin anneler kötü olmazz güzel anne serfcim biz bu senin ruh halini nasıl dengede tutcaz pozitif düşün lütfenn hersey iyi olcak öyle düşün
hayir canim oyle birsey yok
gecen ay ben de herkese ayni sekilde tavsiyede bulunmustum stres yapmayin bakin ben takmadim bebegim geldi diye
herkes bana bir suru elestiri yapmisti
uzme sakin kendini
sen gayet saf duygularla yazdin sirf yardimci olmak icin
bence bu konu uzerine dusunme bile
off şuan hiç pozitif değilim moralim bozuldu değerin az artması dış gebelikte olabiliyormuş doktorda açmadı telini içim çok kötü
takmıyorum canım herkesin kendi düşüncesi zaten değerim yükselmemiş moralim bozuk başka şeylere kafa yoramam
bilmiyorum degerin nasil arttigi konusunu cok fazla ama aklina kotu birsye getirme ne olurrrrr
kotu dusunme bebegim benimle de ve sevin
aklina kotu birsey geldiginde ne olurrr kovmaya calis
dis gebelik genelde genetik diye biliyorum ailede de yoksa olmaz insallah,
zaten dusunme bunlari hamileligin tadini cikar seni ve kocani cok guzel gunelr bekliyor
slm kızlar
catlak serpıl yıne moralını bozcak seyler bulmus kendıne sınır oluyorum serpıl sana
ben dedım kan verme mıgdenı bulandırma zaten kan degerı 2 gunde bır katlanıyorr sen nıe arka arkaya verdınkı yukselmemesı normal hey allahım sakın sacma sapan seylere getırme aklına hemen kondurmusun bos gebelık dıe ne gıcıksın yaaaaa
slm kızlar
catlak serpıl yıne moralını bozcak seyler bulmus kendıne sınır oluyorum serpıl sana
ben dedım kan verme mıgdenı bulandırma zaten kan degerı 2 gunde bır katlanıyorr sen nıe arka arkaya verdınkı yukselmemesı normal hey allahım sakın sacma sapan seylere getırme aklına hemen kondurmusun bos gebelık dıe ne gıcıksın yaaaaa
bak canım merak ettim ve ne yazdığını okudum diğer topikte.seninle burda 5 aydır hergün beraberiz.ve ne niyetle nasıl birisi olduğunu ben biliyorum.asla kötü niyetle bişey söylemezsin.yalnız yazan kişinin spermleri çok azmış ve tüpleri tıkalı bi bayan anladığım kadarıyla.öyle biri bu yazıyı okuyunca evet ona küfür gibi gelir.yıllarca beklemek sorunla uğraşmak o kadar zor ve yorucu bi süreçki o yüzden benden sana nasihat asla bilgi verme çünkü çok yenisin bu durumda ve her zaman yanlış anlaşılırsın.
artma meselesine gelirsen bugün çıkışta dr git mutlaka kendinide üzme sakın daha dur bakalım iyi şeyler düşün dayak geliyor bak yoksa
haticem yaa onlar sordu ben yazdım kafama gre yazmadım ki kendide sordu bana belirtilerin neydi diye üff neyse yaaa onun da sıkıntısı var bişey demiyorum
allah yardımcısı olsun...
doktorum haftasonu çalışmıyor ara dedi aradım açmadı hayy allah ım zaten birgün sonra kan verdim herhalde bu kadar az olması normaldir , valla at dayak hakediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?