- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.341
melekcim günaydın. biz iyiyiz çok şükür teyzesi. paşamızın keyfi yernde artık sıkıştıkca bn burdayım rahatlat bni diyo:)
sen nasılsın tatlım. okudumda gelmiş kırmızılar. hakkında hayırlısı olsun inş son görüşün olur:)
amanda aman taze annemizde gelmiş:) canım sana en büyük tavsiyem gaz yapmıcak şeyler yee. bn çok çektim gaz sancısını biliyosun ki. önce ishal gibi olursun sonrada kabız olursun dikkat et yediklerine emi.
değerinde yükslmiştir hiç meraklanma.
günaydın kuzucuklarım nasılsınız
esmacım çok geçmiş olsun hemen hemen çoğu bebekte oluyor canım sarılık inşallah tez zamanda hastaneden çıkar
günaydın haticem iyiyim çok şükür sen nasılsın
şükür canım sonucun ne zman alcaksın ne zaman dr gidiceksin
kızlarr 557,59 değerim çok şükür
ÇOK ŞÜKÜR CANIM BAK BEKLEDİĞİNİNDE ÜZERİNDE MAŞALLAH
bulantı olacak bekliyorum ama umarım çok aşırı olmaz , çalışınca zor olacak ama hiç sesimi çıkarmıyorum bebeğim için katlanacağım, az mı çığırdım burada kırmızıları görünce:)
bide uyukluyorum devamlı
işe başladım 2 haftanın ardından artık gelebilirim sık sık...
kızlar derdimi size açabilirim ancak..
ben mutlu değilim sanki..
eşimi eskisi kadar sevmiyorum gibi geliyor..
sanırım o da öyle..
dün akşam tartıştık biraz..
evlenmeseydik keşke dedim içimden...
olmuyor mu acaba yürümüyor mu ?
eve soba kuralım dedi doğal gaz çok geliyor çok borcumuz var diye..
ben de olmaz tek oda ile nasıl ısınırız dedim hemen itiraz ediyorsun sevmiyorum şu huyunu dedi...
ben de çalışıyorum az da olsa kazanıyorum ne yapayım başka.. ? :'(
günaydın kuzucuklarım nasılsınız
esmacım çok geçmiş olsun hemen hemen çoğu bebekte oluyor canım sarılık inşallah tez zamanda hastaneden çıkar
evet canım yaa 3 e katlamış hayırlısı ile görmek de nasip olur inş:)
sanırım o da öyle..
ben de olmaz tek oda ile nasıl ısınırız dedim hemen itiraz ediyorsun sevmiyorum şu huyunu dedi...
ayyyy serpilim yaaa sen adamıı hasta edersin yaaa...neler düşünmüşsün neler öle.böle gidersen sopadan kurtulamıcan heeeee....
cnm değer 2 gnde bir katlar. senn ilk değerin 119larda bişeydi şimdide 189 çıkmış yani yarısı artmış ertesi güne katlar. ayrıca kasık ağrısı olmasın rahat ol ya lütfen germe hemen kendini. belirti arama herkeste bir değil bunlar. lütfen cnmmm lütfennn artık olumsuz hiçbişey düşünmeeee çok şükür meleğin seninle. değer 600 geçtikten sonra kesen 1000lere ulaştığındada bebeğin kalp atışını ve bebeği görürsün nokta gibi. bunlara hazırlıklı ol. hissetmiceğin için ilk zamanlarda için içine sığmıcak görmek isticeksin hep ama en önmli dönemlerin olumsuz düşünmeden hep onun sennle iyi olduğunu düşünceksin ki oda sende iyi ol. zorlu bi dönem hazırla kendini bunlara en ufak bişeyde acaba şumu bumu diye kondurmalar yaparsan olmaz ve çokkk dayak yersn
kuzenim bebeği doğmuştu ya kızlar geçen cmtesi kontolü vardı bugn sarılığı yüksek çıktığı için bebeğimizi hastaneye yatırdılar. inş biran önce çıkar dua edin bizim küçük EDiZ'imize.
hepiniz öpüldünüzz....
selam kızlar nasılsınız bakalım ben geçen hafta raporluydum gelemedim büyük heyecan kaçırmışım anlaşılan bizim heyecanlı serpil hamile demek
çok sevindim canım inşallah sonuna kadar böyle güzel gider herşey o kadar telaşına değmedi bak
ee başka haberler var mı selmanın bebişin cinsiyeti belli mi bi özet geçin bakalım
oda olucak bak ben biliyrdm 500 olur diye 3 5 günede görrsn inş canım ayrıca gaz hala bende bile var zaten ondanda karnım bazen büyümş gibi duruyr mideni rahatlatıcı şeyler yemeye çalış
selam kızlar nasılsınız bakalım ben geçen hafta raporluydum gelemedim büyük heyecan kaçırmışım anlaşılan bizim heyecanlı serpil hamile demek
çok sevindim canım inşallah sonuna kadar böyle güzel gider herşey o kadar telaşına değmedi bak
ee başka haberler var mı selmanın bebişin cinsiyeti belli mi bi özet geçin bakalım
melekcim günaydın. biz iyiyiz çok şükür teyzesi. paşamızın keyfi yernde artık sıkıştıkca bn burdayım rahatlat bni diyo:)
sen nasılsın tatlım. okudumda gelmiş kırmızılar. hakkında hayırlısı olsun inş son görüşün olur:)
amanda aman taze annemizde gelmiş:) canım sana en büyük tavsiyem gaz yapmıcak şeyler yee. bn çok çektim gaz sancısını biliyosun ki. önce ishal gibi olursun sonrada kabız olursun dikkat et yediklerine emi.
değerinde yükslmiştir hiç meraklanma.
midemde çok bozuldu zaten bozuk dün boğazıma dayandı artık yediklerime iyice dikkat etmem lazım ama yediğimde yumurtaydı yanii öldüm bittim
evetttttttttttt heyecanlı serpil artık bebiş bekliyorrrrçok sağol canım benim cuma öğrendim çok heyecanlıyım, sen nasılsın neden rapoluydun
sanırım o da öyle..
iyi canım karın agrısından ölmek üzereyim çok sancılı geçiyo regl dönemi inş. son görüşüm olur canım çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?