Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın esma teyzesi , bağırsaklarım çok rahatsız ediyor beni alarm kurulmuş gibi sabah 6 da kaldırıyor beni bi karın ağrısı doğru wc ye , gazlı içecek içmiyorum zaten geçen nohut yedim ölüyordum az kalsın bidaha ağzıma sürmem , biraz sonra sonucum belli olur , hayırlısı bakalım :)

maşallah maşallahh
ne tatlıdır o uykular ahh ahh:)

merhaba dilek. bizi bırakıp kaçtın sanmıştım yaa...
bnce psikolojik oalrak öle hissediyosun şuanda. sorunları içinden çıkılmaz gibi düşünüyosun. kendini rahatlat biraz.
takma böle şeyleri kafana..

günaydın kuzucuklarım nasılsınız
esmacım çok geçmiş olsun hemen hemen çoğu bebekte oluyor canım sarılık inşallah tez zamanda hastaneden çıkar

saol haticem bugn çıkacak büyük ihtimalle bebişimz. inş ilk ve son olur. genelde oluyo ewt ama korkuttu bizi velet şimdiden.

belkide seni denyr tatlım ya çünkü ailesyle villaya keçicekti sorun olmadıda bumu oldu sorun sen hamilesnde takma böyle şeylri canım benm üzülmene degmez sen sakin ol oda yaptıgının farkına varacaktr

selam kızlar nasılsınız bakalım ben geçen hafta raporluydum gelemedim büyük heyecan kaçırmışım anlaşılan bizim heyecanlı serpil hamile demek
çok sevindim canım inşallah sonuna kadar böyle güzel gider herşey o kadar telaşına değmedi bak

ee başka haberler var mı selmanın bebişin cinsiyeti belli mi bi özet geçin bakalım

geçmş olsun tatlım korkma bebeklerde olan bişi geçiyr zaten allahın iznyle geçicek inş

hoşgeldnnn canım gözlermz seni aradı nasılsın bebiş nasıl selma 26 sında ögrencek

oda olucak bak ben biliyrdm 500 olur diye 3 5 günede görrsn inş canım ayrıca gaz hala bende bile var zaten ondanda karnım bazen büyümş gibi duruyr mideni rahatlatıcı şeyler yemeye çalış

midemde çok bozuldu zaten bozuk dün boğazıma dayandı artık yediklerime iyice dikkat etmem lazım ama yediğimde yumurtaydı yanii öldüm bittim

evetttttttttttt heyecanlı serpil artık bebiş bekliyorrrr çok sağol canım benim cuma öğrendim çok heyecanlıyım, sen nasılsın neden rapoluydun

haticecm melekçim siz nasılsınız baktıgıma göre kırmızın gelmş hakkında hayırlısı cannım yaaaaaa inş öteki aya gelir bebiş

iyi canım karın agrısından ölmek üzereyim çok sancılı geçiyo regl dönemi inş. son görüşüm olur canım çok saol

oy oy oy kıyamam minik anneye yumurtada en önemli şey dr bana hergün düzenli bitane mutlaka yencek demşti ama canım benm bu sıralar normal işte olması korkma yani şimdiden başlama yani kendini korkutmaya biçok aşama oluyo ay ay inş daha az sıkıntılarla atlatırsın bak mesela ben ölüyrm baş ve bel agrısından gece uyku yok baş agrısıda felaket agrı kesicide alamıyrm mahfoldum

her evde olur bunlar canım sıkma canını bazen nefret edersin bazende çok seversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…