Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

:)))))))) evet aynen canım ağzının içine bile tuz sürdüler çocuğun nefesi kokmasınmış vucudu bittide :)))))

sonrada derler çoçuk banyodan korkuyo korkar tabi:) bakalım bzimkine ne etcekler... kayın validem yıkar annem yeni doğan bebeği yıkamaktan korkar bizi bile yıkayamamış komşular yıarmış bizi 3-4 aylık olana kadr

kız bi yumurta akı yapmamaışlar bana onun dışında allah ne verdiyse
kız demekk,i sadece bursada meşhur değilmiş bak

Şeker-leblebi hoşgeldin canımmmmmm

kızlar bugün hamile olduğunu öğrendi şeker, kutladık onu diğer topicte halaylar çektik :)
azcık buraya da sürün canım da bize de bulaşsın bu topic tümden gebe sayılır zaten

şeker leblebi hayırlı olsun canım raabim kucağınada almayı nasip etsin

hakket kız kim kaldı sen ben rose melek kristal yine baya varmışız kız

oyy kuzum üzülme biz seni çok seviyoruz kalplerimiz bir, sen bizim resimlerimizi görmedin mi profile koymuştuk:)

ayy baglanti beni uyuz etti resmen bi giriyorum bi cikiyorum bi kopuyorum beynim sulandi walla ya
kusura bakmayin canlarim cevaplarim hep yarim kaliyo bu yuzden yaa ufff ne zaman duzelcek bilmiyorum ya:44:

canim serfikimm kalplerimiz bir demissin evet o konuda hemfikiriz zaten kesinlikle ama
merak iste uyutmuyor adami:))hem ben profilde felan dahi goremedim bi kac kez msn istedim ama kimse orali olmadi
yoksa siz beni begenmiyormusunuz hii
aslinda zihnimde hepinizie dair siluetler mevcut ama gercekle ne derece ortusur bilemem en cok da bunun icin gormeyi istiyorum zaten

heyaaa baya varmış ben bu kdr tahmin etmiyodum günden güne eksilir inşşşş bu sayı :)
ben kesin yarın olucam ama biliyorum inş senden bi ışık vardır haticem bu ayyyyyyyyyyy

benim silüet zaten belli kafada bi huni aha işte böyle bişey

Son düzenleme:

hayrli olsun sekerlblebi ALLAH nazardan saklasin seni ve minigini...seninle tanismamistik sanirim dmi?!
hatice biz demirbas olma yolunda gidiyoruz sanki ya topige sole bi ugrayip gecen kizlar bile gebe kaliyo bizde hala tik yok:)

hayrli olsun sekerlblebi ALLAH nazardan saklasin seni ve minigini...seninle tanismamistik sanirim dmi?!
hatice biz demirbas olma yolunda gidiyoruz sanki ya topige sole bi ugrayip gecen kizlar bile gebe kaliyo bizde hala tik yok:)

:))))))))))))))))) sorma ya demirbaşlarada sıçradı artık bakalım şimdi sıra kimde.uğurumuzu alıp gidiyolar bida yeni kimse gelmesin buraya

allah iyiligini versin kiz senin nirden de buldun bunu tobe tobeee
ama ben seni boyle kizil sacli veya kizil alt tonu olan bi sac rengiyle hayal ediyorum nedense kuzum
ne renk sacin sole bakalim bilebilmis miyim

hahahha huni uzmanı oldum artıkın heryerden buluyorum hunili şeyleri :)
yok şekerim kızıl değillllll,
bi ara karamel-bal rengiydi ama yeni boyadım kahverengi şuanda saçım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…