- Konu Sahibi haticemavi
-
- #13.561
:)))))))) evet aynen canım ağzının içine bile tuz sürdüler çocuğun nefesi kokmasınmış vucudu bittide :)))))
bende duydum yapanlarıııııııı bursada öyle şeyler meşhurdur zaten
yok karınca yumurtası sürersen tüy çıkmazmış yada tüysüz fare yavrusu
şeyini yerse büyü tutmazmış tuzlarsan kokmazmış bilmem ne zavallı yavrucaklarrrrrrrrr :9
doğru mu acabaa tüm bunlar
kız bi yumurta akı yapmamaışlar bana onun dışında allah ne verdiyse
kız demekk,i sadece bursada meşhur değilmiş bak
anam herkes kaçmış bu neeeeeeee
rooseeeee haticeeeeeeeeeeee
ses verin kızlar
Şeker-leblebi hoşgeldin canımmmmmm
kızlar bugün hamile olduğunu öğrendi şeker, kutladık onu diğer topicte halaylar çektik :)
azcık buraya da sürün canım da bize de bulaşsın bu topic tümden gebe sayılır zaten
oyy kuzum üzülme biz seni çok seviyoruz kalplerimiz bir, sen bizim resimlerimizi görmedin mi profile koymuştuk:)
şeker leblebi hayırlı olsun canım raabim kucağınada almayı nasip etsin
hakket kız kim kaldı sen ben rose melek kristal yine baya varmışız kız
ben bi saat kadar burdayim kacmadim kuzum baglantim yamuk yapmadgi surece burdayim yanianam herkes kaçmış bu neeeeeeee
rooseeeee haticeeeeeeeeeeee
ses verin kızlar
ayy baglanti beni uyuz etti resmen bi giriyorum bi cikiyorum bi kopuyorum beynim sulandi walla ya
kusura bakmayin canlarim cevaplarim hep yarim kaliyo bu yuzden yaa ufff ne zaman duzelcek bilmiyorum ya:44:
canim serfikimm kalplerimiz bir demissin evet o konuda hemfikiriz zaten kesinlikle ama
merak iste uyutmuyor adami:))hem ben profilde felan dahi goremedim bi kac kez msn istedim ama kimse orali olmadi
yoksa siz beni begenmiyormusunuz hii
aslinda zihnimde hepinizie dair siluetler mevcut ama gercekle ne derece ortusur bilemem en cok da bunun icin gormeyi istiyorum zaten
şeker leblebi hayırlı olsun canım raabim kucağınada almayı nasip etsin
hakket kız kim kaldı sen ben rose melek kristal yine baya varmışız kız
hayrli olsun sekerlblebi ALLAH nazardan saklasin seni ve minigini...seninle tanismamistik sanirim dmi?!
hatice biz demirbas olma yolunda gidiyoruz sanki ya topige sole bi ugrayip gecen kizlar bile gebe kaliyo bizde hala tik yok:)
allah iyiligini versin kiz senin nirden de buldun bunu tobe tobeee
ama ben seni boyle kizil sacli veya kizil alt tonu olan bi sac rengiyle hayal ediyorum nedense kuzum
ne renk sacin sole bakalim bilebilmis miyim
heyaaa baya varmış ben bu kdr tahmin etmiyodum günden güne eksilir inşşşş bu sayı :)
ben kesin yarın olucam ama biliyorum inş senden bi ışık vardır haticem bu ayyyyyyyyyyy
:))))))))))))))))) sorma ya demirbaşlarada sıçradı artık bakalım şimdi sıra kimde.uğurumuzu alıp gidiyolar bida yeni kimse gelmesin buraya
:))))))))))))))))) sorma ya demirbaşlarada sıçradı artık bakalım şimdi sıra kimde.uğurumuzu alıp gidiyolar bida yeni kimse gelmesin buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?